Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek ZD Metelkova

ZD Metelkova

Zanima me ali koga motijo “metadonci”, ki “visijo” pred Metelkovo. Vem, da tudi osebje ni tam navdušeno nad njimi. Pa ves čas je treba pazit, da ti kaj ne zmanjka. Kako pa vi to gledate? A ne bi blo boljš, če jih ne bi sprejemali v zdravstveni dom. Pa ne govort da se vsi zdravjo?
Komentarji?

Si pa res trapasta. Jaz sem pa za to, da se odstrani take bebce, kot si ti. Pa ne mi rečt, da je zanje (zate) še upanje. Komentarji?

Tud trapasti laohk sprašujemo in povemo svoje mnenje.

Minkica, kako si pa to dons prisrčna :)))

Zaplankana pa tudi, da glava peče. Žlampanje metadona ni nobeno zdravljenje, vsi vrabci okoli Metelkove pa vreščijo, kaj se s pošenkanim metadonom zgodi.

Meni ni prijetno, kadar moram sredi noči tja na PPP in jih cel ograbek visi pred vrati. Mislim, da bi morali imeti svoj center, ne pa da dilajo na pragu lekarne in ZD.

Pa še Malo šolo so jim podrli ..kaj pa zdaj.. jojmene…

Naši prvošolci so letos imeli obvzen pregled in cepljenje in ko so čakali so bili veselo pomešani s čakajočimi na metadon. Ni bilo ravno prijetno, ko so jih, tako kot nas, starše in učiteljice, ogovarjali napol zdruznjeni, pobruhani, umazani in smrdeči mladci, da o mladenkah in njihovem vedenju ne govorim. Žalostno, pa še prava pomoč ni ta metadon!

…minkica, najbolje bo, da kakšnega domov odpelješ, ko si tako grozno strpna ali kakšni izrazi so že pač danes moderni…..prav nič lušno ni z bolanim otrokom še dežurat, da ti ne bo kdo pol avta pokradel…..o tisti cigajnariji na metelkovi imam pa tako svoje mnenje…..

To golazen bi bilo treba iztrebiti. Dajmo organizirat “vaške straže” pa jih prebutat, otroci pa naj gledajo, da se še česa naučijo. Tako se dela!

Menim, da odvisniki potrebujejo svoj center in nikakor ne sodijo v ZD, kje imajo nočno dežurstvo za otroke!

Tisti, ki tako ne mislite, verjetno niste bili tarča napada narkomana ponoči pred ZD na Metelkovi!

Prosim, malo strpnosti, saj jim nič hudega nočemo, če povemo svoje mnenje.

Pa lep dan vsem,
B.B.

New Report

Close