Najdi forum

Naslovnica Forum Koronavirus Zdaj bi lahko VSI nehali kadit

Zdaj bi lahko VSI nehali kadit

Cigareti so odvisnost. Legalna droga. Zdaj bi lahko VSI nehali kadit, še posebej, ko vemo, da corona povzroča respiratorne težave.


Očitno ti je ostalo še preveč energije, da se vtikaš v druge. Manj jej….

Sem imela sodelavko, ki je pred vojno pribežala iz Bosne, kadilko. Ob priliki mi je pripovedovala kaj vse človek naredi za preživetje…in za cigarete. No, če se nekateri odločijo, da bodo nehali kaditi, pa se je ona odločila, da v življenju nikoli NE BO nehala. Če jo korona slučajno samo oplazi, jo bo pobralo, ker je prekajena skoz in skoz. Ampak veš kaj? Sem nekadilka in mi gre strašno na živce, ko voham dim, ko skušam zračiti pisarno, ampak njej sem pa privoščila čisto vsak poteg cigarete.

Nikotin ubija vse živo, tudi viruse. Z elektronsko cigareto bi zagotovo lahko uničili vse bakterije in viruse znotraj pljuč.

če dihaš skozi cigaret si bolj varen pred okužbo kot če ne kadiš, torej je tvoj predlog avtorše kontraproduktiven, spodbujati bi morali kajenje oziroma dihanje čez filter.

Če e cigareto raznese, kar ne bi bil prvi primer. Sam temu, ki ni bil kadilec, ampak astmatik, tudi to ni pomagalo, glede na izzid. Novica iz Dnevnika, 6.2.2019

Drugače pa avtorica, sedaj boste vsi fit, shujšani tudi z vso zalogo hrane? Več ljubezni bo tudi, sedaj, ko ste doma? Odnosi bodo naenkrat krasni. Nič več ne bo tematik o varanju, saj bo virus zajezil tudi to. Zaradi izpada dohodkov, bo ljubezen premagala tudi lakoto.
Sedaj pa povej, katero hrano imaš na zalogi, seveda zdravo?
In še povej, če sodelavci hodijo normalno v službo, sama ne morem, ker je ustavljen javni promet, naj se rekreiram tja do službe peš, ker je rekreacija dejavnik za zdravo življenje? Ali se v teh dnevih kaj bolj rekreiraš, zdravo ješ? Ali ti je samo dolgčas, sedaj, ko si doma?
Ravno prejle sem videla sponzoriran oglas Mon na Insti, da lahko sam spečeš piškote in jih Sam poješ. 🤣😂😂😂😂 Smeh še ni odpovedan. 😅😅😅

New Report

Close