Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu Zdaj pa imate!

Zdaj pa imate!

Ko ni backe in KIR-a se skoraj nič ne dogaja. Čist prav vam je!!!

sorči… meni kr paše, itak nimam cajta brat vseh dolgih klobas…

pa brez zamere in lep pozdrav!

dejmo mal uživat v ‘tišini’, to tud paše včasih…
;))

Tisto kar imata vidva tak vprašanje, če kdo bere. Vsaj jaz ne. Pa brez zamere. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ah , dolgčas … :)))

Oh dragi KIR, tukaj se dolgo že nič ne dogaja, zato ali sta vidva tu ali ne, mrtvilo ostaja dalje, žal!

Draga/i kuštra! (mislim, da si ženska, ja?)

Žal imaš prav! mrtvilo, mrtvilo, mrtvilo…..
Že dolgo spremljaš tole sex v mestu zadevo? Mogoče od začetka, ne de in zadeva nima oblike, nima kaj? smisla? možno, da res…je pa pisati o sex zadevah kljub vsemu privlačno, torej forum obstaja, tak ali tak.

Sicer pa, saj veš, vsakemu tako ali tako ne more biti vse všeč….je pa postalo skozi mesece jasno, da novih tem nekako NI. Ljudje ne sprašujejo, ker tle gor visimo eno in isti mandeljci in se zezamo (al kako bi to rekla?) in ne gre, da bi take čukce spraševal o resnih zadevah, ki jih nekateri želijo izvedeti….

Sicer pa vedno velja, da kdor ima jajca bo tudi vprašal, če seveda v tem sploh vidi kakšen smisel, ha ha.

Od kdaj si ti in kolikokrat se javiš pa…ne vem. Verjetno kljub vsemu vsaj mal uživaš, če pa zadeve dobro poznaš. Zanimivo se mi zdi tudi to, da sva bila s KIR-om cele dneve gor pred novim letom, nikjer nikogar, sama samcata v najini tišini….torej je to že kar nekaj časa nazaj, pa se mi zdi, da se šele zdej nekej nekdo usaja. Le zakaj zdaj, ko so se zbudile tudi druge deklice in bi rade isto, ha ha??

lepo se imej in uživej dalje

Dragi -mm!

Pa kje si ti videl dolge klobase? Že dooooollllgoooo nazaj…ha ha. Če se prav spomnim, si bil ti v taki fletni klobasici nedolgo nazaj TI.
Da se mi je kolcalo po tebi, aha.

Sicer pa lepo, da priznaš, kaj ti je všeč in kaj ne. Zamera? NE!!!Nikoli!!
Tebi že ne. Rajši te vroooččee poljubim, kot karkoli drugega. A to pa še smem?

Z jezičkom?

Ljubi moj najdražji princ!

Kako zelo te pogrešam….čutila bi rada tvoj jeziček na svojem, tvoje nežne ustnice na mojih, tvoje roke okoli mojega telesa…sedela v tvojem naročju in te objemala, božala po laskih in te stiskala k sebi. Tvoja glava na mojih dojkah, moja ritka na tvojih stegnih, moje noge okoli tvojega telesa. Voham te, dišiš, z jezičkom ti grem v uho, nežno ga obližem. V meni se dviguje strast, ki jo prebudiš le ti….

O, kraljica moja najdražja najdražja!

Končno spet nekaj lepega napisala, tako kot znaš le ti in nihče drug! To je za moje srce, točno veš kaj hočem slišat in počet s tabo: da bi te držal golo v naročju, te poljubljal in božal v nedogled… pa kuštral tvojo novo frizurco, gladil tvoje prelepe majhne dojke, tvojo ritko, na sveže obrito mucko, mmmm! TAKO MI DIŠIŠ (sam ne po Armaniju!)!!!!

samo ti daj…. :-))))

sem bil kdaj v klobasi ja, saj ne rečem da ni pasalo, ampak ne drugim!

to je vse kar sem hotel… jaz pač ne pogrešam kakih kilometrskih tujih monologov, tako kot drugi ne pogrešajo mojih. To je vse.

Mater, komaj sem te našla!!!
Tu si torej!

Backa že dolgo spremljam forum med.over.net, tudi Vas,sicer redko,raje bolj resne forume, se oglasim ,ko se mi ljubi, ko se mi zdi kje zanimiva tema, drugače pa se meni ne ljubi zabijat čas tu kot nekaterim. Ampak s tem ne žalim nikogar, naj vsak dela kar mu paše.

Zelo uvidevna si in dobra, skoraj kot moja virtualna ženička, haha
No, pa lep dan ti želim!

Kiklc@, ta tišina mi gre že skoraj mal na živce, haha

New Report

Close