Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek …zdaj pa priznajte

…zdaj pa priznajte

… ali ste super mame, ki so ob tej uri že s sprehoda, z umitimi lasmi, iz trgovine, po malem že seskljate čebulco za kosilo……….. ali ste tudi kdaj ob tejle uri še v pižami, mal drnjohate zraven dojenčka, mal brskate po netu, mal pijete kavico, včasih tut telefon izklopite… no, in tko. Ura je 11.44.

Zdej si me pa dobila, ta drugo velja!
Edino juhico pa že kuham, sem bila pa včeraj bolj pridna in lahko danes uživam. Vsak dan pač nisem tako frej!!

Ponavadi ta drugo….

dokler sem bila na porodniški sem bila velikrat še v piđami in drnjohala zraven princess, ko pa greš v službo je pa vse drugače ::))))
zato uživaj kot kao ne-super mama dokler se le da ::::)))))))))

Po navadi ta drugo…danes sem se pa potrudila in sem že s sprehoda, ampak stanovanje je bomba in se mi nič ne da…

uf.. zgleda da ne bom nikoli super mama :(( …ampak dokler se imamo radi, je vse drugo nepomembno :))

Pri meni ta prvo velja,se pa nimam za super mamo.

Bila v vrtu-vse je zmrznjeno,preoblekla posteljo,oprala glavo, kuham juhico,sprehod zaenkrat odpade-vsi vrhovi so beli in je mrzlo ko hudič,mali priden sam neki ga šravfa,počasi bom šla pogledat če se je solata zunaj že stalila.

Ura je 12.09 in od vsega naštetega manjkajo samo na frišno umiti lasje (to pride na vrsto danes zvečer:))). Še preden sva šla z malim na sprehod, sem tudi že pospravila stanovanje in oprala ter obesila perilo, tako da bom zdaj (če bom imela to srečo, da bo mali za kakšne pol urice malo zadrnjohal) lahko še v miru skuhala kosilo in medtem seveda visela tule gor. :))

Tudi ko sem bila še ledig in frej nisem nikoli po cele dneve paradirala naokrog v pižami, ker tega enostavno ne prenesem. Brrr… Se počutim kot v bolnici. :))
Sem pač bolj jutranji tip človeka, hehe.

Tiste ta pridne, kdaj pa zjutraj vstanete, da imate vse poštimano ob uri. Najbrž takrat, ko grem jaz štukat spanec ;-))), danes okoli 7h zjutraj.

Vstala ob 7.30.(takoj iz pižame v trenirko, tudi ta mali)
Oprala in obesila dva stroja perila, enega zložila že v omare, skuhala juho, piščanec se peče, solata sčiščena, pospravljeno bolj tak, na sprehod nismo šli, ker mi je premrzlo in je ta mali prehlajen, trenutno spi, mami pa na net.
Pa lep pozdrav!

Danes sem jaz super mama, ampak sem začela že včeraj. Zvečer sem vse zlikala, pospravila in si umila glavo.
Zjutraj sem vstala ob 7.30, pospravila postelje in dala prat. Kosilo imamo še od včeraj – juho, riž in pečenega piščanca. Ob 10.00 sva šli na sprehod in se vrnili ob 11.30. Dala sem ji kosilo, sedaj pa že eno uro spi. Jaz sem med tem prebrala že DELO, sedaj pa visim na forumu.
Včasih sem pa tudi jaz do desetih še v pižami, se prekladam sem in tja in prestopam kupe igrač in ostale navlake.
Bolje se počutim kot super mama, da imam vse postorjeno, potem pa se brez slabe vesti predajam užitkom kavice, časopisa in foruma.
Sedaj grem pa še jaz nekaj u miru pojest in upam, da bo mala spala vsaj še pol ure.

Vstala sem ob 6h in z možem pozajtrkovala, šla malo na Internet, potem pa sem zbudila vse 3 otroke, jim pomagala pri oblačenju in zajtrku sva z dojenčkom peljala hčerko v šolo in sina v vrtec. Kosilo je bilo kuhano že ob 10.30, prej sem še zložila 3 runde perila iz sušilca, potem pa sva imela z malim opoldanski počitek. Zdaj čakava, da mož pripelje sebe in starejša dva domov. Morda bom vmes tudi kaj pospravila.

Priznam…Glede pižame in dodatnih rekvizitov za lenarjenje spadam očitno med super mame, res sem bolj jutranji tip saj vstajam zelo zgodaj in takrat največ postorim, drugače sem pa v marsičem antisuper mama, recimo, da je naše stanovanje včasih videti kot po hudem orkanu.

Ob 11:45 običajno že brbota kaj na štedilniku, sva s sprehoda in iz trgovine, danes izjemoma ni, ker je kosilo kuhala babi, jaz sem pa glih zaključila klepet z eno forumovko. Sprehajanje v pižami po stanovanju sovražim, sem v petih minutah po vstajanju v trenirki, isto sin, temna izjema je ati, ki je sposoben v gatah do večera strašit po stanovanju.

Ampak ne vem, če to koga dela za super-karkoli???

[url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/u506550.png[/img][/url] [url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/p506563.png[/img][/url]

Ob 11:54 se odpravljam že iz službe. Delam od 8 – 12 in potem uživam z otrokom.

Pred enajsto me ne vidiš v drugem kot v pižami. No ja, ne vsak dan, ampak pogosto. Sem na porodniški in s tamalo tako uživama, da je joj. Pol pa greva ven in sva zunaj tudi več ur. No, sedaj je tega konec – mraz.
Vem, da bo teh pet mesecev minilo kot bi mignil in se zaradi tega sploh ne sekiram. UŽIVAM!!! Dajte še ve.

He, he iz pižame in pod tuš takoj (saj veš, vstanem taprva:)) ), potem pa hitro še make up, sledi hranjenje in igra s tamalim, če je že buden.

Ko je bil še dojenček sva seveda veselo poležavala in se cartala, za forum takrat še nisem vedela.

Telefona navadno sploh ne dvignem, če ne vem kdo kliče, kofetkam šele zdajle, razmetano imamo 5 min po tistem, ko pospravim…, preveč visim tule, danes sem tudi dopoldan malo, čemur se sicer izogibam; ma, če začnem še več naštevati bom še sama sebe spljuvala…;-)

Super mama ziher ne!

New Report

Close