ZDAJ PA ZA PREDVSEM ZA MOŠKE
Ljubček, a ti vedno takole fališ?? Ženskice, ki bi ti dale, mislim?
Poglej no, ozri se malo naokoli…vse bi ti dale….primorka že ni bila, to je jasno. Ker sta bili dve s tistim…kako že…? Ti si bil pa kje na štajerskem, tam se zeloooširokoustijo, dajo pa pravijo, da ne. Podobno kot gorenci.
Ja, predlagam ti, da zadeve urediš drugače. Neizogibna situacija, če ti to kaj pove, ha ha.
Če bi ti peljal svojo drago (nič f. potrebno, ha ha) nekam v eno sobico, zagrnil zavese, dal napis na vrata NE MOTI!, potem bi mogoče zadeva šla skoz…..pa bi jo počasi slekel, in nežno (pravim nežno) poljubljal, nežno otipaval, božal….ko bi bila slečena pa pričel z oralnimi aktivnostmi, spredaj in zadaj z jezičkom gor in dol pa not pa ven…..
Zna bit, da bi se segrela in te prav kmalu slekla tudi sama. Kaj bi bilo potem…..si pa zamisli!
Zakaj si pa navalil kot ta največji potrebnež. Se že nima za kuro, pa bo najprej tri kroge pretekla, pol pa bo. Matr, tko znaš jezik vrtet, pa kako znaš počas, pa nas prpravit tukaj, da samo še vzdihujemo, ko pa gre za konkretno akcijo, pa tkole.
Res upam, da ni blo tko: spoznal, po enih parih urah zafrkancije v družbi spremstvo do avta, pol na sopotnikov sedež kot tko mal, lubčka za lahko noč, pol pa – navali narode.
Daj, mal več okoliščin povej.
Če si se pa ornk potrudil, pol pa ni treba, da te je sram.
Naj ti vse povem, Pik*ca? Preveč je, veš. Približno takole:
Zmenek za eno pijačko, čvek…. pol malo v “senco” – sam povsod so bili morilci – mal poljubčkov, mal otipavanja po luliki in prsih, zdelo se mi je, da ji je že takrat prišlo (zelo srečen sem bil), pol še malo v avtu oralno – in spet!! Trajalo je skupaj cca 2,5 uri.Jasno da sem poizkušal do konca, samo ni dala. Sem bil prehiter? Ambient nikakršen – moral bi organizirati kot je predlagala moja draga. Morda prestrašen? malo že, ko pa je takooo dobra ženska (tega vam ne bi smel govort, vem, sam resnica je).
Kaj si bo moja predraga backa mislila, no morda se bo spet potegnila zame, kot vedno…