ZDAJ PA ZA PREDVSEM ZA MOŠKE
Kolk časa se pa že poznata, da veš, da je tkooo dobra ženska? Pa, pikica, ne bom zdaj jaz tle učila enga izkušenega lowerja, kako se to dela. Če si vedu, da je tkoooo dobra, pol si tud vedu, da ne bo takoj “počepnila”. Zato, še ene 2x probat, tko, po joškicah, po luliki – če te je do sem spustila, ni vrag, da te ne bi še naprej. Veš, jaz zmeraj rečem, da je važen interes, ne čas in ostale okoliščine. Njen interes pa je, da si o njej ne boš mislil vse najslabše.
Zato, ker, če je poročena, okleva, ali se splača postavit na kocko marsikaj, sploh, če doma kolikor toliko štima. Drugo, najpomembnejše, pri ženski začnejo delovat čustva. To je pa ena zelo čudna stvar, ki jo malokateri moški poseduje.
Ker, kakor zgleda, dale tvoja pikica ne sexa tako, za telovadbo, ampak ji je to nekaj več. Če ne, bi šla verjetno že pred 7 meseci s tabo pod rjuhe, al pa v avto. Orala pa božanje pa to še vseeno ni tisto, ta pravo. Pri ženski vesti šteje predvsem tist “do konca”, da ga čutiš v sebi. Takrat sta združena. Ostalo je samo probavanje, bi-ne bi.
Mogoče je mislila, da bo drugače, pa na koncu ni bilo in je raje končala prej na način kot je. Mogoče ji ni bilo všeč kaj drugega, tvoj način, mogoče lokacija, veš, če si pošten do sebe ti je jasno kaj ji ni sedlo in zakaj se je končalo kot se je.Mogoče se špara za nekoga in misli če se igra na tak način, da je to čisto nedolžno, saj veš Clinton tudi ni priznal, da je varal, ko ga je Monika oralno zadovoljila, kot ti tole svojo madam;), ja mogoče je to, kaj veš?;;))
Ljubi moj, kako se ne bi potegnila zate….moj najljubši, najdražji zlati princ si in to ti dobro veš. Moj internetni možek si! Čist res se nisva ločila in če boš mene vprašal, se tudi NE BOM. Od tebe že ne. Le zakaj bi se?
Vidim, da si malo žalosten tele dni….a to le dokazuje, da je življenje pestro in ti se znaš zasmejat, to vem. Vse kar je hudega in se dotakne tvojega srčka, gre proč prav kmalu..in spet se tvoje lepe očke ozirajo naokrog, iščejo, raziskuje, primerjajo….tvoj jeziček gre na delo, ki ga opravlja lepo, skrbno, z občutkom. In takrat spet (tudi) meni pišeš lepe besede, ki me nasmejejo, razveseljujejo, me rajcajo (uf, ljubi, že dolgo ti ga nisem..), me potolažijo….Ti to znaš. Poljubčke vsepovsod! Na tvoja usta (lohk francoskega?), se poigram z jezičkom, ga sesam…mjam.
O moja ljuba, kako sem se razveselil ko sem te prebral! Tako lepo in nežno pišeš; ni čudno, da mladinci kar mal ponorijo!
Tudi jaz te objemam, dotikam se tvojih prelepih majhnih dojkic, pa lulike itak, tako čudovito moraš imet! Kar jezička bi ti porinil noter, sesal sok iz nje, lizal tvoj klitoris in to toliko časa, da bi ti prihajalo še in še!
Ja, spremeni. Zato pa imaš občutek, da je dooobra. Veš, ta dooobre se moramo najprej zaljubit, al pa morate ujet res naš “šibek” trenutek. Šele potem pride na vrsto telovadba. Brez tega pr nas ne gre, vsaj v recimo 97 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. Če ne bi blo tko, vas tud zanimale ne bi, tud vsaj v recimo 90 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ne.
Ja, spremeni. Zato pa imaš občutek, da je dooobra. Veš, ta dooobre se moramo najprej zaljubit, al pa morate ujet res naš “šibek” trenutek. Šele potem pride na vrsto telovadba. Brez tega pr nas ne gre, vsaj v recimo 97 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. Če ne bi blo tko, vas tud zanimale ne bi, tud vsaj v recimo 90 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ne. KIR napisal:
> Ja, pozabil. Jasno da je poročena (sem kar mal ljubosumen na
> njenega moža, ker ji lahko skozi spušča noter, haha). In tudi
> majhne otročke še ima.
> To kaj spremeni?
Ni zato dobra, ker je poročena, ampak, če je poročena, okleva, ali se splača postavit na kocko marsikaj, sploh, če doma kolikor toliko štima. To je to, nimaš občutka, da je “lahka”. Kakor koli se že hvalite, pa zanikate, v bistvu vam nekaj pomeni samo tisto, kar je pridobljeno s trudom, tisto cenite. Drugo, najpomembnejše, pri ženski začnejo delovat čustva. To je pa ena zelo čudna stvar, ki jo malokateri moški poseduje. Mal se pazi, nekaj se ti v notranjosti kuha.
Ker, kakor zgleda, dale tvoja pikica ne sexa tako, za telovadbo, ampak ji je to nekaj več. Če ne, bi šla verjetno že pred 7 meseci s tabo pod rjuhe, al pa v avto. Orala pa božanje pa to še vseeno ni tisto, ta pravo. Pri ženski vesti šteje predvsem tist “do konca”, da ga čutiš v sebi. Takrat sta združena. Ostalo je samo probavanje, bi-ne bi.
Ja, imam. Nista se ga pa na isti dan napila, ampak smo mel vsi na isti dan novoletno zabavo. Samo ti na drugem kraju kot midva. Verjetno. Pa za ziher nis ti moj lower. On ne zna tko lepo govort, pa pisat.
Tisto o sodelavcu je pa ena druga pisala, se mi zdi. Jaz se vedno sama peljem domov, žal.
Pol sem pa vse zamišljal, sam spomnim se, da je bila ena pikasta.
O ljubimcu sem bil pa 100 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, veš? Samo nič veselo o njem ne pišeš. Kaj boš rekla, da se ne pogovarja lepo s tabo, da te ne crklja in se maksimalno trudi pri sexu? To pa je mal za razmislek, mislim. Pa če me intuicija ne vara, si tudi zeloooo dobra bejba, ne?