Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Zdej bom pa mal pojamrala …

Zdej bom pa mal pojamrala …

.. pa me prov nič ne briga, če boste rekli: “Evo jo .. spet jamra brez veze” … samo nekomu morem povedat … :(((

Tok sem žalostna in jezna obenem … in to seveda na mojga … ne bom mu rekla miško … ker sem preveč jezna nanjga …

Torej … kaj se je zgodilo? Sej je v bistvu stvar od niča … vsaj na prvi pogled … ampak meni že rahlo najeda živce in sem včeraj popizdila do amena … Zvečer sva bila zmenjena, da pridem ob 8h k njemu pa to … Telefon mu nekaj ne dela in ko sem ga za vsak slučaj poklicala preden sem štartala od doma, kje je … mi je pravilo, da ni dosegljiv … No … nič takega … Vseeno sem se odpravila od doma in ravno štartam, ko me on kliče nazaj (da mu je telefon zazvonil samo enkrat in pol da je prekinlo) in mi je povedal da je sicer pri enemu prijatelju in ko sem mu povedala, da prihajam je rekel, da pride domov … Čez 10 min sem bila jaz pri njemu … njega nikjer … Ga kličem … spet nedosegljiv … Mi je že dvignilo pritisk … Šla sem k temu prijatelju pri katerem je bil … in seveda je bil tam … Ko sem pripeljala z avtom tja, se je delal kot da ni nič … me gleda in čaka, da pridem ven … (mimogrede … od tega prijatelja do njega je minutka vožnje z avtom) … Tako me je razpizdilo, da sem samo obrnila avto in šla … Me kliče, da kam grem? Nisem mu niti odgvorila in sem ga samo vprašala koliko časa se misli še zadržat gor … Rekel mi je da pride zdej takoj domov in da nej ga počakam doma … Jaz sem bila seveda vsa iz sebe in sem mu rekla, da se grem malo vozit okrog, da se umirim … Čez pet minut me kliče, da je doma … Jaz sem se še kar vozila okrog, ker bi ga bila v tistem trenutku zmožna ubit … tako mi je prekipelo … Čez ene pol ure sem ga poklicala, da mu povem, da ne pridem k njemu … in se je začelo kreganje … in da kaj je z mano, da kaj toliko kompliciram za pet minut in da če je blo tko težko počakat in to …

NE … ni blo težko počakat … Če bi mi povedal, ko sva se slišala po telefonu, da se bo še malo vstavil pri kolegu in da nej ga počakam doma ne bi bilo minimalnega problema … ampak ker sva se slišala prej … ker je rekel, da pride dol … to me pa razjezi … In to se ni zgodilo prvič … ampak se dogaja vedno … Se zmenimo za določeno uro … in sigurno zamudi … Ali zaradi takega ali drugačnega razloga … in jaz tega ne prenesem več … Če nekaj reče, naj se tistega tudi drži … in čene nej bo rajši tiho … In to me je včeraj tako razpizdilo … Letele so tudi grde besede … in kričanja ni hotelo biti konec … in na koncu …

… na koncu je rekel, da je najbolje, da pridem po svoje stvari k njemu in da greva narazen … Še prej me je spraševal, da kaj je narobe z mano? Da če sem zmešana? Da nej grem v kakšno posvetovalnico po pomoč … oz. da bova šla skupaj …

Ne rabim jaz pomoči … Edino kar ga prosim … in to ga prosim že 3 LETA!!! … da nej se drži tega kar reče … Če reče, da se dobiva ob 8h naj bo to 8 ura … in ne 8.15 … Jaz vedno raje pridem 5 minut prej kot pa da zamudim … in če vem, da bom zamudila, ga pokličem in mu to povem … Njemu se seveda utraga vzet telefon in me poklicat … Da sva že tako preveč na telefonu, pravi …

Kar je preveč je preveč …

Kaj si pa vi mislite o tem? In če me jeza prekurcat … me prekurcajte … samo povejte odkrito kaj si vi mislite?

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Draga moja! Kaj naj ti rečem? Ne vem…
Moški so en velik kup laži, sprenevedanja in vsega slabega…
Nimam pojma kako naj ti napišem tolažilne besede… Čim manj si k srcu jemlji, tem bolj boš srečna in zadovoljna.

Joj, Bugni, ti s tem tipom nimas prihodnosti. Pravis, da sta 3 leta skup, zivita narazen in ce se ze zdaj tako pogosto kregata…ne vem, kako bo sele, ko bosta pod isto streho. Vse bolj se mi zdi, da tako bolj na silo furata neko razmerje, iz obcutka neke dolznosti.

o, Spider…
tebe pa že dolgo nisem brala. Kak si?

– to so pa dedci. Oni imajo pravico, da zamujajo, d jih dekle čaka, da jih dekle kliče, da jim dekle piše…..pa se pusti prositi. Naredi mu enkrat kontra, pa bo joj. Vsi pričakujejo, da se bo ženska vdala, da bo poslušna… torej, vse izvira iz pranagona “jaz sem car, ti pa moja podložnica…”
Oprosti, mislim, da živi še vedno v patriarhatu. Žal.

P.S.
Se oproščam, nisem hotela katerega prizadeti, vendar sem že naletela na nekaj podobnih primerkov, zato mi je tole posploševanje treba malo vzeti v zakup…prav?! Saj niste hudi, ne?!

Cmoka, Bgv, pokažu mu malo roge!!! Še prosil te bo, če te ima rad.

Draga BGV!
Po treh letih se te je malo naveličal!Očitno mu tudi ti nisi puščala preveč svobode in si ga hotela samo zase.To pa je napaka!Moški imamo tudi prijatelje moškega spola in ne moremo ves čas ždeti samo pri vas,sploh pa ne takrat,ko ste ve prepričane,da s tem,ko ste enkrat spale z nami,smo pa dokončno en od drugega!
In ker imamo vsi včasih slabe dneve,je zadosti samo taka iskrica,kot je bila npr.: ta,da si ga ti prišla ponj.To verjemi,je za moškega najhujša mora,kar se mu lahko zgodi!Da ga pride ženska ponj,ko je on v svoji družbi in se ima prijetno!
Misli si kar hočeš,vendar je tako.Izkušnje starejšega,pač.
Lahko bosta še skupaj,vendar bosta morala svoj odnos definirati popolnoma na novo!Tam bo moralo biti prostora tudi za njegove hobije,družbo in še kaj,ter seveda obratno tudi velja!
Da bi pa mu zdaj poizkušala delati milo za žajfo,brez veze.Še vesel bo,da bo imel te razlog zapustiti dokončno.
Pogovorita se resno in če še imata stične točke,bo stvar laufala naprej,drugače pa je bolje končati.Na svetu nas je še polno fejst pobov :-)))
Lepe očke imaš,pa ne bit žalostna!
Sp

… pa smo dobili muško mnenje….sem vedela, da se bo takole glasilo…. Čeprav pa se mi zdi, da imaš delno prav, najbrž vam ni vseeno, da vas ženska gnjavi v vaši družbi. Pomisli pa, da je imel šanso, da bi se prej “odstranil”, ne?! Toliko pa, izgleda, ni bila vredna…..

Ne bit žalostna lubica!

Jst magari nimam takih izkušenj, vendar na tvojem mestu ne bi delala take panike… Mislim, rajš bi vidla, da bi zamujal kot počel kej druzga… no, če bi zamujal npr. če bi šla v kino, al nekam kjer je točno določena ura, potem bi šizila… ma zarad tega pa ne…

Če se midva zmenva za ob 8-ih to pomeni magari pol ure prej al pa kasnej…

Upam, da boš ugotovila, da te je dajal samo mejčken PMS in se bo use sredilo.

Čauči, drž se.

Odkrito: Nisem brala ostalih odgovorov, zato se opravicujem ce bom kaj ponovila kar je že napisano!
Bgv., ko spoznamo neko osebo, in potem čas pokaže da je ta tista prava, da je ljubezen obojestranska in da je res to to, moramo to osebo sprejeti, sprejeti z vsemi napakami in dobrimi stvarmi, kajti tudi ti nisi popolna, kajti popoln ni nihče in tega se moraš zavedati in pika: Zveza je že v naprej obsojena na proprad, če nekoga želimo spreminjati, pa naj se še tako kruto sliši, on je pač tak in pika, ne spreminjaj ga, ampak se s tem sprijazni, on pa se bo sprijaznil s katero od tvojih napak, kompromisi, prilagajanje, odpovedovanje pa so drugi temelji neke zveze, seveda pa je pogoj, da je to obojestransko. Vzljubi ga takšnega kot je, kajti edino tak je taprav in takega ljubiš, pa čeprav misliš da ne, da so te napakice grozne, ampak kaj je 5 minut proti večnosti.
Pusti človeku naj ima svoj JAZ.
Svetujem ti, da se odkrito pogovoriš, povej mu kako te to moti in sklenita kompromis, če je taprava ljubezen, bosta ponovno skupaj, kajti takšne malenkosti ne uničijo tapravo vez dve ljudi, ki se ljubita,drugače pa je bolje da gresta vsak na svoj konec.
Vem, da ti je hudo, toda takšno je življenje in dobrodošla med nami in hvala ker nam zaupaš, cmoka na lička!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Leto in pol nazaj sva šla narazen za en mesec ravno zaradi tega, ker sem ga držala preveč “na ketni” … takrat sva še živela skupaj … Takrat mu res skoraj da nisem dovolila, da bi pohajal s prijatelji in stalno sem ga imela pod kontrolo … Takrat je šel stran … me pustil … in čez mesec dni je prišel nazaj … Od takrat so se stvari zelo spremenile … Jaz mu dovolim da dela kar želi … zaradi mene je lahko dva dni zaporedoma okrog s prijatelji … samo nekaj sem ga prosila … da mi to pove … Če se zamudi pri prijatelju, ko sva midva zmenjena … naj vzame v roke telefon in mi to pove … Tako tudi včeraj … ko sva bila na telefonu, ko sem štartala od doma … bi mi lahko povedal, da se bo še 15 min ali pol ure vstavil pri tem prijatelju .. ali bi mi samo rekel, da me pokliče ko bo prišel domov … NE … on je rekel, da pride domov … In to me razpizdi … Ker jaz požiram in mu dovolim vso svobodo, ki si jo želi … a on … on nima niti toliko, da bi mi povedal, če se zadrži … Tega pa ne prenesem … To se mi zdi, kot da me dobesedno jebe v glavo … in tega ne bom dopustila …

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Dokler nisi napisala drugega dela pisma,sem bil skoraj prepričan,da te ima tip rad,le da si ti preveč zategnjena in gospodovalna.Ko sem prebral pa drugi del,se mi pa vse bolj zdi,da se te je miško naveličal.Oprosti,saj hočeš pošteno besedo ,ali ne?Ali pa se ti zlažem in napišem,kar bo godilo tvojim ušesom?
Še en temeljit pogovor in potem skupaj ali pa narazen!
Imaš solzo v lepem očku
Sp

soglašam!
lp in srečno v tvojo korist, bgv!

Evo jaz se vedno držim ure, če ne morem priti pokličem in REALNO povem, ne da pridem čez 5 min in sem v pesnici 20 km stran.

Mislim da ni to pravi razlog da gresta narazen.

Lp

Sam zment se je treba

Prihaja poletje, bodimo veseli in imejmo se radi! Zavedajmo se - ŽIVLJENJE JE LEPO - Manj veš, manj pozabiš - manj pozabiš več veš !

Naveličal se me ni … in ljubi me tako kot vedno … Ima pa ta problem, da se nekaj zmenimo … in ko pride drugič naredi spet “narobe” oz. ne tako, kot sva se zmenila … Stalno poudarja to, da ne bo celo življenje mogu mislit na to kaj dela … PA KAJ JE TO KAJ TAKEGA ZA MISLIT, da me pokliče če se plani spremenijo???????????????????????? Jaz vem, da njegovi starši niso od njega nikoli nič zahtevali … Nikoli ga niso spraševali po tem, kje se plazil celo noč … in kaj je počel … In nikoli ga niso spraševali kdaj pride domov in to … V bistvu … nikoli jih ni brigalo, kaj počne … Mene pa zanima kaj počne … Pa ne zato, ker bi ga hotela kontrolirat ali kaj podobnega … Ampak ker se tiče tudi mene … Če mu rečem, da bom zvečer skuhala večerjo za ob 7h … in da nej pride ob 7h … hočem da je pri meni ob 7h in n on 7h in pol, ko je večerja že hladna … In bi rada pojedla večerjo skupaj … in ne vsak po svoje … In če ve, da ob 7h ne bo mogel priti … naj mi pove … da naredim večerjo za ob 8h … !!!!!!!!!!!!! Ne vem … A je to res tako težko???

Jaz vem, da ga starši niso vzgojili čisto nič, zato ker jih ni bilo … Oče je cele dneve delal … mati je bila stalno v bolnici … in kar se je navadil, se je navadil sam … In vem, da mu je sedaj vse to tuje … in se mu zdi brez potrebe … in ne razume zakaj se tako razburjam zaradi 5-ih minut … Ampak … jaz tudi ne morem biti njegova mati … in ga navadit, da tisto kar se reče, se mora potem tudi držat … in da če se postavi uro … se je treba ure tudi držat … Rahlo mi to že načenja živce …

In … nočem ga spreminjat … Zaradi mene se lahko tudi zmenimo tako, da poje on večerjo pol ure zad za mano (si jo pa pogreje v mikrovalovni) … ampak naj mi to pove … Samo to želim od njega … Nič drugega … Pa še to mu je pretežko …

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Sej če se to zgodi enkrat res ni taka stvar … ampak … oštja … to se dogaja stalno … in mi preseda …

Sej … mogoče se moreva res oba pomiriti … in se potem pomenit … Še vedno ko sva se pomenila, sva rešila stvari … Samo … zdej sem še tako jezna … in hkrati tako žalostna … :(((((

Sharki … če grem z miškotom narazen … pridem kar gor po tebe … :)))))) ;)))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Se ponavljam: Pogovor in še enkrat pogovor!Sonček ti je pa tudi povedala,da spreminjat človeka nima smisla(razen če nima mogoče 18-19 let).
Če bi te imel res rad vso(ne samo tvojo P***o),bi se ur in tistega kar reče,tudi držal.
Ker pa misli,da te ima za vedno,se pač tako obnaša.In najhujše je pa v tem,da če bi ga pa ti na njegov način začela srati,bi pač šel(saj to ti je že včeraj nakazal) in si našel drugo kozo(sorry),ki bi ga bila pripravljena streči od spredi in odzadi.Vas je polno takih(pa ne mislim konkretno nate!).
Lepa si in drži se.
Odklapljam,ker moram sinu kosilo servirat 🙂
Sp

Ja še ti mi dajej lažno upanje :))
Itak pa nisem tvoj tip! 🙂

Lp

Prihaja poletje, bodimo veseli in imejmo se radi! Zavedajmo se - ŽIVLJENJE JE LEPO - Manj veš, manj pozabiš - manj pozabiš več veš !

Hah … Po čem pa sklepaš, da nisi moj tip?

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Pozdravljena Bgv in vsi ostali!
Da še jaz napišem svoje misli… Včasih med dvema preprosto ne gre in ne gre!!! Če se v daljšem obdobju še vedno dogajajo boleča nezadovoljstva in stalna razmišljanja,.. iz ene strani takšno, iz druge strani pa takšno in da še vedno ni vse SAMOUMEVNO in da je naprimer vedno- večinoma eden pameten, drugi nedojemljiv… mislim, da je to preboleč odnos in si slej ko prej vsak poišče lažje, lepše, sebi primernejšo “pokrovko”. Kot pravi pregovor… Iz mojih dosedanjih izskušenj… to ni življenje, nikakršno.., stalno je nekaj, težko pa se človek spremeni po vsem takem, sploh pri tej isti osebi ko se mu že vse zdi tako OBVEZUJOČE in ne SAMOUMEVNO!!
Življenje z pravimi frekvencami je mnogo lepše!!
Lp!

…dan, ki da ti vse in vse ti vzame… ..naj upanje te ne zapusti…

da tebi upanje še ni umrlo… pravi balzam, ni kaj!

Cmoka na lička.

aja, pa še to! Tudi meni se ne zdi lepo, če se prej ne pokliče, da boš npr. zamudil!! Pri meni lahko rečem in sem že velikokrat rekel, da je to moja prva boljših lastnosti, da sem TOČEN in da, če se kaj zatakne pokličem in sem res živčen, če se mi zgodi, da npr. mobi zataji in bi moral recimo kaj sporočiti ali pa že to, da takoj ne morem odgovoriti.. in me posledično seveda jezijo tudi čakanja na odg. Mogoče smo nekateri preveč pedantni!!!
Jaz se poiskušam programirati na neko srednjo pot :)))
Veliko sreče, Bgv!

Po občutku 🙂

Lp

Prihaja poletje, bodimo veseli in imejmo se radi! Zavedajmo se - ŽIVLJENJE JE LEPO - Manj veš, manj pozabiš - manj pozabiš več veš !

Bravo Razbo!Lepo si napisal.Pa naj še kdo reče,da smo na tem forumu sami ubrisanci in seksomani….
Vsebinsko se pa v večjem delu strinjam s tabo.
Fejst bod!
A je blo kej medu včeraj? :-)))))
Sp

Predvsem:Nobena župa se ne poje tako gorka,kot se skuha!
Saj Sharkyu privoščim,ampak vseeno mislim,da to zdaj ne bi bila pametna poteza.
Pogovor,zdaj,takoj,čimprej!
Lepo očko
Sp

Neodvisno od vsega:Sharky,vem da se človek,ki ga je pičila kača,boji zvite vrvi ampak:pretiravat pa spet ni treba.
Začni že enkrat živet in ne jamri preveč!Jamram jaz,starc,ki mam take problem(čke),ki jih boš ti imel šele čez dvajset let.Če pa ne boš šel malo ven iz svojih okvirov,pa še teh problemčkov ne boš dočakal.Oprosti,me je malo zaneslo,ampak je res!
Drž se stara kljuka!
Sp

New Report

Close