Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zdej grem pa na kosilo …

Zdej grem pa na kosilo …

Jaz pa kao,da sem bil,en šef,potem so mi pa po tistem kosilu tam gor pokazal,da so še večji šefi od mene!
Sp

sama lumparija te je, tebe draga žverka telebajska ;))

me potolaži – saj mu ni ta mali odpadel, ne?!
:-))

Hm … jah, no … Drugič pa pejdi raje v Sabotin … :))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Ha,ha,ha!Saj tam smo bli pa eno leto prej!
Pa,da nisi ti z moje bivše firme,ker tistih riti pa organsko ne prenesem več!
Sp

Hm … tu kjer delam se ne more klicat ravno “firma” … :))))))) … čeprav so moji šefi ravno take riti kot na vseh drugih firmah …

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

besede… pa se ne bojiš, da te katera rit zdajle bere…:-))))

Te riti so preveč fine, da bi znale delat z internetom … :)))))

Lp, Bgv

Potem pa le tolčimo po njih…:-)))))

:)))))))))))))))))))))) He he … se strinjam … :))))))))))))) A prneseš ti palco … al jo prnesem jst? :))))))))))))

Lp, Bgv

bolje poznaš, kako velike riti so (oz. imajo riti…)…:-)))

:)))))))))))) Ok … torej … eno veliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiko padlco bo treba dobit … :))))))

Lp, Bgv

Hu,hu!Ti si na moji bivši firmi!Tam tud noben ni znal še računalnika vklopit,in moj šef,ga je imel tam samo zato,da je vtis delal na stranke.Če pomislim,da eno govedo,ki misli,da je računalnik ptičja krmilnica,tolko ljudi lahko v glavo jebe…ne!
Brez veze!
Sp

Hah … točno tko … točno tko …

Sam kaj k’ je povsod tko … :((((((((

Lp, Bgv

New Report

Close