Zdravilec Jan Pravst
Mladenič Pravst, placebo zdravilec brez vozniškega izpita, ki dnevno snifa v pisarni. Ljudem razlaga da je učil specialce in neti spore med vsemi, ki jih pozna.
Verjetno duhovna skupnost prostofukačev katerim bo veliki mag Jan kuhal ajahuasko ne bo postala realnost.
Jan počasi bo čas da končaš svoje manipulacije in duševno posiljevanje ljudi.
Drogo ki jo prodajas po Prekmurju pa počasi prenehaj dobavljati.
Moja izkušnja z Janom je res dobra. Pomagal mi je in ga priporočam.
Za njega sem izvedela po priporočilu prijatelja, ki je tudi njemu pomagal.
Njegova ordinacija je ves čas nabito polna in vsi hodijo na priporočilo kakšnega sorodnika ali prijatelja. To je tudi en dober znak, da človek v takšnih časih brez oglaševanja napolni ordinacijo s čakalno dobo 2mesecev.
Me pa skrbi duševno zdravje osebe, ki na tem forumu tako vestno že 2leti piše takšne slabe komentarje, verjamem da njej ni pomoči, niti pri Janu 😉
Ana277, 11.11.2021 ob 22:07
Ja, glede na prejšnje komentarje se strinjam.
Vem, da Jan lahko zelo pomaga, pa nimam več kontakta, zato povprašujem. Mi vseeno lahko kako svetujete?
Živ.
V tej povezavi en navaja njegovo telefonsko, ali je prava ali ne pa ne vem.
Pokliči.
Toliko različnih mnenj je, ker smo nekateri zelo dovzetni za take vplive, ki nam lahko škodijo ali pomagajo.
Nekateri pa jih sploh ne čutiji in zato kritizirajo zdravilce vseh vrst in njihove “paciente”
Jaz sem v osnovi za uradno medicino, kot dodatek pa alternativo.
Alternativa ima lahko neznansko in nepredstavljivo moč. Po moje ni odvisno, ali verjameš ali ne, ampak ali si dovzeten ali ne. Vera v alternativno zdravljenje je zgolj posledica osebne izkušnje, ki pa je odvisna od tega, če si dovzeten ali ne.
Najpomembnejša pa je pazljivost, h komu greš. Ker šarlatani, čarovniki in podobni ti lahko naredijo ogromno zdravstvene škode. Niso vsi zdravilci. Nekateri se filajo z energijo in/ali denarjem pacientov in jim škodijo. Zato pazljivo!!! Tudi korist in plačan denar morata biti v sorazmerju, oziroma lepše rečeno v ravnovesju.
Srečno!