Najdi forum

Naslovnica Forum Koronavirus Že ukinjajo in zapirajo vse zaradi corone

Že ukinjajo in zapirajo vse zaradi corone

https://www.zurnal24.si/slovenija/najnovejse-o-stanju-okuzb-s-koronavirusom-pri-nas-342950

Le priporočajo, da naj se starejši ne udeležujejo javnih prireditev. kaj to pomaga, ko jih bodo okužili tisti, ki bodo tam dobili virus.

Naša trgovina je od srede zaprta. Tudi kombi s kruhom ne vozi več.

Zagreb je takoj po pojavu začel razkuževat tramvaje.

LPP in občina Ljubljana bi morala tudi začet razmišljat v tej smeri.

Ko se tako radi primerjamo s Hrvati!

to?

to?
[/quote]
Nič ne zapirajo.
V domovih za ostarele so ljudje, ki imajo lahko najhujše posledice v povezavi z virusom. Zapret bi jih morali že 14 dni nazaj. To je minimum od preventive.

Druge zadeve se na zapirajo. Še vedno bo za vikend koncert v Stožicah, ker so pravila NIJZ zelo ohlapna. Treba je namreč le zagotovit ustrezne higienske razmere kot so zagotovljena oskrba s pitno vodo, sanitarije za obiskovalce, prezračevanje zaprtih prostorov, odstranjevanje odpadkov.
Mogoče bodo pa odpovedali kakšne druge kasnejše prireditve, ker se bo virus kljub zračenju dvorane in odstranjevanja odpadkov, razširil.

Je že v rdečih številkah. Naročil ni. Če ne bo takoj finančnih injekcij bodo odpuščanja. Bogatijo samo živilci in farmacija. Boxmark je že šel. Ni denarja, ni naročil, ni računi če, proizvodnja gre na balkan. Sledijo drugi, zelo kmalu. Pri nas je katastrofa, naročila padla za 30{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} in padajo. Se 1 teden tako in štirje s skladišča gredo. Čez 2 mesca zapremo. 24 zaposlenih na borzo.

Pa kaj? Saj dela je dovolj, če se hoče delat, a ne? Tako ste kar naprej govorili, ko ste imeli službe. Zdaj boste pa lastne besede v živo preverjali. Boš pa ceste pometal.

Pa kaj? Saj dela je dovolj, če se hoče delat, a ne? Tako ste kar naprej govorili, ko ste imeli službe. Zdaj boste pa lastne besede v živo preverjali. Boš pa ceste pometal.
[/quote]

Ti si nor če tako misliš, propadlo bo vse. Eni imamo kredite in za izplačat zaposlene, pa jih ne bomo imeli s čim! To je zaradi vaše gonje s to neumno gripo. Poslujemo že 3 tedne z izgubo, jaz ne bom na cesti, bo pa 24 ljudi, ki ima doma otroke za živet.

Odvisno od branže. Enim se naročila povečujejo pa to niso živilci in farmacija. Katera panoga ste?

Mizarstvo.

Grobarji bodo prziveli mizarje. V zadnji fazi se jih samo se mece v jame.

New Report

Close