Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu Želimo si

Želimo si

Vsi si želimo dobrega sexa, strasti, nežnosti, malo grobosti….Želimo si jemati in želimo si da nas kdo vzame…, brez nepotrebnih besed, brezkompromisno. Vsi potrebujemo potrditev da smo dobri, najboljši,zaželjeni…
Zakaj komliciramo, ko pa je lahko tako preprosto: “Daš, ne daš?”

Trditev v stili…..” srečna sem z njim, zato ne rabim več sexa , so zame navadno sran…….” Lažeš sam sebi v prvi vrsti…..

tak….mal moja……..zato si te želim vzeti……khmmm

….Z jezikom sem ji začel drseti navzdol in ko semkončno prišel do popka si globoko zaječala, čisto malo sem zaokrožil z jezikom in nadaljeval pot navzdol, vse bližje tvoji muci….muci, ki jo tvoj partner zanemarja….. Imela si lepo oblikovano….. poraščeno samo po sredini, zato sem se ji izognil in nadajeval z drsenjem jezika ob strani, potem pa počasi do odprtinice…tiste sladke luknjice……moj prst je prodiral v notranjost in iskal tisto točko, ki te spravi ob pamet…..ko izgubiš razum……. Narahlo sem se dotaknil ščegija….. Pričela si se zvijati od udobja. “Noro, kaj se mi dogaja?”, si jecljala……– “Nadaljuj, prosim, prosim ……**po tolikem času se spet počutiš žensko…….željeno, mikavno…….predvesem pa Žensko, ki ve kaj hoče….

pa pa….lepo nočko……

leta letijo - iščem stevardeso

Preprosto, ja!

Kaj pa vse one tete, ki na oknih visijo, vse vidijo in obrekujejo?!?!?!?!?
Pa vsi župniki, ki pravijo, da se to ne sme?!?!?!?!?!
Možje ali žene, ki si nas lastijo?!?!?!?!!
Pa vse SPB, s katerimi nas strašijo?!?!?!?!?!

Hm…. ne vem, če je glih tako preprosto….
Ampak imaš pa definitvno prav – preveč komplicirat pa vseeno ni zdravo!

torej katera da?

Ja,takih fantov rabmo.
Akcija!

Ne mislim sex vsepovprek.
Zdi se mi da si tudi naši predragi možje, partnerji, fantje..želijo istega. Zakaj teh fantazij ne uresničimo doma? Je res prepovedano slajše?Ali pa samo iščemo nekaj, česar ni.

Ahhhhhhhh…

Imaš prav. Včasih jo je dobro zgolj nategnit, ne gled ena to ali ji je ali ji ni. Samo malo, da se notranje ohladi in prečisti 😉

tudi v seksu velja pregovor” menjajo se instrumenti, menjaju se svirači, ali muzika je uvijek ista”; in se strinjam s tabo da iščemo nekaj kar ne obstaja, zraven nas pa še spodbujajo raze revije v stilu doživite f.., življenja, in bolj kot menjaš bolj si na istem ali pa na slabšem

Saj ne gre toliko za menjavo “svirača”, kot pa zato zakaj samo sanjamo.Zakaj teh sanj ne uresničimo?Zakaj nam sex, z leti z istim partnerjam postane rutina, zakaj ostanemo brez domišljije,se izpojemo?

dobro vprašanje in želim si da bi vedel odgovor, ampak včasih je bolje da o katerih stvareh samo sanjamo, o nekaterih pa se poskušamo pogovoriti z partnerjem in ga vprašati če je za, in mogoče te bo odgovor presenetil

tukaj si izlila zdaj svojo slabo vest, ker kljub temu, da veš, da si tvoj partner doma želi prav to počet, kar želi naprimer en “hudokurčen” pisec iz foruma….pa vendar….ti iščeš drugje, doma pa se umikaš, delaš se hladno, čutiš mogoče celo odpor do moževih poskusov?

Ne vem zakaj si kar vbijate v glavice, da z leti v zakonski postelji postane pa dolgčas, da je skoz isto, da se nobenmu ne da….da itak vse brezveze..po drugi strani pa fantazirate o vseh možnih dogodkih, skritih, čustvenih (nihče ne sanja o golem nabijanju, vsi fantazirate o toplini, ljubezni, poželenju, strasti) …torej, ker pravijo, da rata dolgčas, je vam avtomatično dolgčas. Ne da se vam. Ženskam je nujno zlo, dedcem so njihove babe dolgočasne, nezanimive in sploh je vsaka kelnarca v cenenih cunjah bolj hot kot njihova stroga žena, kateri bog ne daj, omeniti kako novo zadevo, ki ste jo našli na internetu….

Torej, se mi zdi, da namesto da bi kaj naredili doma, vsak pri sebi(saj partnerja ne boste spremenili) ….ženske bi se morale malo prebuditi, malo pogledati izza kupa cunj, razmisliti, kaj je več vredno, ..zlikano perilo, dunajski zrezki in tenstan krompir…ali mogoče jutranje razvajanje v dolgočasni zakonski postelji….medtem ko otroci gledajo živ-žav:)

Torej…ne krivite drugih, ne zgledujte se po slabših, ne iščite drugje, ko pa imate doma osebe, ki komaj čakajo, da vidijo v vas svežo iskrico….da boste z veseljem zakurili v domači spalnici….da boste videli v svoji ženi pravo nagajivo “packo” in da boste v svojem resnem možu videle pravega machota, ki vas željno čaka v postelji oprani s Persilom;)

Hja, v bistvu imaš prav. Kaj pa vem……ponavadi res postane sex po dolgih letih v zakonu eno brezvezno natepavanje. Je pa res, da je veliko odvisno od partnerjev; ali od njega ali od mene.
In začuda, z novim partnerjem imam tak sex kot ga v vseh letih v zakonu nisem nikoli imela. :))

Js se ne strinjam s tem ajcom:)

Sicer tako dolgo nisem v zakonu, (okol 10 let) sem pa že dolgo v vezi(cca 18let) in ti lahko samo rečem, da na začetku….men je blo sicer takrat tudi lepo, uživala sem, bilo je novo in krasno, adrenalinsko, prepovedano, kar si hotel…..ni pa bilo tako kot je po 15 letih:)
Pa še se mi zdi, da nisva še rekla zadnje besede, da se nama ne zdi niti malo dolgočasno, niti malo rutina, niti ne neka obveza….enostavno sva kot magnetka, ko sta na neki določeni razdalji, naju kar potegne ….pa naj bo to nežno, počasi, malo, veliko, kratko, dolgo….skrivno ali mirno…s svečami ali v štrumpantlih, s pripomočkom ali samo jezikom….karkoli, vedno je drugače, vedno je novo….vedno si rečem…..komaj čakam jutri:)

Vse fantazije, ki jih preberemo, slišimo, vidimo…so še kako izvedljive tudi v “dolgočasni” domači spalnici in ….jaz verjamem da tudi čez 20 let…tudi čez 30 let:)
To je nekaj, na kar računam potem, ko ne bom več tako mlada, da bi za vsakim vogalom našla lahko novega tipa, ki bi znal z mano:) -saj veste, starejši kot smo, manj je “dobrih” dedcev;) Mladeničem pa ne dišijo stare babe po 50:)-pa ne me razumet da gre sam za telesne lastnosti….Dejstvo je, da starejši kot smo, več dote nosimo s seboj in lažje je samskim mladcem graditi neko prihodnost neobremenjeno, kot zrelim ljudem, srednjih let, ko imata vsak za sabo že uničen zakon in vsak svoje otroke pa še ostalo, manj prijetno družinsko zgodovino.

Penzionerjem ne zavidam, da vsi zgubani in osiveli iščejo ljubezen svojega življenja in jamrajo, da so zapravili 30 let v zakonu….ki so ga reševali z nekaj skoki v sosedov skedenj…

Očitno sta se našla “prava”; naj le tako ostane!

amen:)

😉

a sem ti pravil…da je vsaki naslednji tanajtabojši…….heheh

a polej sem jaz zaj odpadel?…….smrk

leta letijo - iščem stevardeso

New Report

Close