Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Želodec

Želodec

Pomagajte prosim z nasveti. Prijateljici mučijo bolečine v želodcu že dalj časa, ima zelo občutljiv želodec, in neko manjšo ranico. Kadar ko kakšno hrano poje, dobi hude bolečine v želodcu. Mogoče veste, kaj naj poje, česa naj se izogiba,…? Hvaležna bi vam za nasvet.

Moj je imel rano na želodcu pri 27-ih. Zdravnik mu je odsvetoval cvrto hrano, čim več kuhano z malo olja, nič vina, kave ipd. Ko je imel hude bolečine je pomagalo mleko, saj nevtralizira kislino. Dokler se mu ni stanje izboljšalo, je moral imeti stalno kaj v želodcu, čim je postal lačen so ga začele mučiti bolečine. Zato je imel pri sebi vedno petit buerre piškote. Velja pa pravilo: pet obrokov na dan: obvezno pa zajtrk, kosilo in večerja. Pa juhice in čikolinoti so tudi bili zanj balzam pri težkih trnutkih.

Če želiš več informacij na temo reševanja težav z želodcem me kontaktiraj preko e pošte. Poznam človeka, ki je s prehrano rešil težave (zdravniško potrdilo) z ulkusom. Če želiš te lahko z njim tudi osebno spoznam. Veliko uspehov

Aleš

New Report

Close