Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Žena naju je odkrila

Žena naju je odkrila

in zdaj mi po mejlu piše, naj jo pokličem. O čem bi se rada njegova žena z mano pogovarjala. Naj jo pokličem?

Kaj misliš, da te bo povprašala?

Pokliči! Nujno!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Po moje ti je spekla kakšno pecivo…….

Kako pa vaju je odkrila?

..da te vpraša, kakšno je vreme za Bežigradom.

Po mojem se hoče dogovoriti glede transporta njegovih cunj.

Brskala je po njegovih mejlih.

Dostavila ti bo njegovo umazano in nezlikano perilo. Ali pa dodala še kaj…za prvih par mesecev, dokler se ne znajdeta;). Mogoče te bo samo na gobec, čeprav si jaz na njenem mestu s tem ne bi mazala rok:(

Reč ji, da se nimaš kaj majlat z njo, slabo je poskrbela za svojega moža in si to skrb morala prevzeti na sebe in, da ti je včasih tudi težko, odvisno od njegove kilaže, seveda.

Morda kliče zato, da bi se vama pridružila, morda pa še česa ne ve?

Kaj se sedaj čudiš, če se hočem s tabo slišat? Želim ti sporočiti, da je tip brez nepremičnin (vse moje, od prej), plačo ima minimalca, zaposlen pa je pri moji žlahti (že pišejo odpoved),

Tako da se kar dogovoriva, kdaj se preseli k tebi, pa je.

Kdo ti piše tvoja al njegova žena?

Mogoče sam recept za lazanjo nuca.

Dodala bi še, da v tvoji službi tudi že pišejo odpoved. Dobili so anonimen klic o tvoji oporečnosti. Začnita iskat podnajemniško sobico .

Ja in? Če te zanima kaj ima za povedat jo pokliči in če ne ne. Očitno je ohranila zadost trezno glavo, da te ni ozmerjala že takoj v sporočilu. Morda pač samo išče uteho. Kaj pa vem. Vsak reagira po svoje. Jaz bi jo poklicala. Ti pa se moraš sama odločit.

Piše mi njegova žena.

Mogoče bi se ti rada zahvalila, da si jo rešila cepca. :))))

Kakšno trezno glavo? Morala bi biti tiho in igrati, kot da nič ni. Počasi splanirati, kako jima bo ponagajala. :))

Če imaš korajžo bit ljubica, imej tudi korajžo poklicat ženo. Ma, ne sekiraj se, saj si samo ljubica. Najbrž ne boš dolgo več. Malo se razglej okoli za novo žrtvijo.

resno me zanima, zakaj je vedno kriva ljubica? A poročen moški ni zadosti pameten, da bi vedel, da je vezan/zaseden/se tako ne dela? Jaz bi v takemprimeru krivila svojega moža, ne pa ljubice. Ok, se najdejo cvetke, ki znajo omrežiti skoraj vsakega …. ampak, on je poročen in tega bi se moral zavedat. Ali pa imeti dovolj jajc za ločitev.

Rada bi ti povedala, da če te zanima kaj je zmožna ljubosumna ženska, si oglej film Usodno privlačnost. Glenn se lahko skrije proti meni ….

On je meni težil in ne jaz njemu. On mi je obljubljal svašta, ko sem bila jaz bolj skeptična.

A ljubica tudi ni nedolžna. Zakaj se pa spušča v tako vezo? Mogoče je bila celo ona tista, ki ga je, vedoč,da je poročen, zapeljala. Dedci se hitro pustijo.

Ja, sevedaaaa, ti nisi nič nič kriva, da si se zapletla s poročenim, itak. Ne rečem, kriv je (tudi) on, ampak kar prevzemi tudi del krivde na lastna pleča. Če veš, da je tip poročen, tace stran, tako preprosto tole je.

Glede na to, da želi žena s tabo govorit, VERJEMI, da si naletela na mino, na vse prej kot skesano pohlevno ženkico in da se ti pripravlja pekel.

Navijam za ženo, seveda :))

Da je poročen?

New Report

Close