Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Žene, kaj bi storile če bi izvedele, da vas mož vara

Žene, kaj bi storile če bi izvedele, da vas mož vara

Odgovor na objavo uporabnika
idesi, 05.03.2023 ob 15:35

Anonimno 9821, 05.03.2023 ob 13:45

Z njim imate dolgoletno vezo in otroke. Za prevaro bi izvedele od drugih in ne od moža.

Če ga soočite s tem, bi seveda vztrajno zanikal in se delal svetnika. Morda v navalu agonije, potem se tudi prepričati o tem ne moreš. Najpametneje bi ga bilo zasledovati in se prepričati na svoje oči. A spati v isti pojstelji, kot on in se pretvarjati da nič ne veš, se mi tudi zdi agonija. Po drugi strani pa bi bilo bolje se znebiti vsakega dvoma.

Kaj bi storile ve?

Po recimo dveh desetletjih zveze potrebuje ženska biti pripravljena (po potrebi in po presoji) kdaj tudi zamižati na kako oko. Ker se zna zgoditi, da pač tudi njej “zmanjka štrene”.

Moški skok čez plot se razlikuje od ženskega v motivu. Moški to počne zaradi statusa. To, da so mu ženske (še vedno) dostopne, mu dviguje in utrjuje status v družbi. Dostopnost žensk je marsikateremu moškemu pomemben dejavnik. Na ta način dobijo potrditev, da so še živi (da niso za na odpad).

Če je zakon sicer v redu, ne delaj drame. Z nekaj radovednosti zanj lahko dosežeš več, kakor ljubica. Vedeti namreč moraš tudi, da je po dvajset letih zakona grajena na drugih temeljih in ne več zgolj na seksapilu. Ja, vem… zahteva veliko spretnost upravljanja protislovij.

A poglejva, kaj je res dobro za vas vse skupaj. Je ločitev boljša alternativa od tega zdaj? Vse, za kar bi morda bilo smiselno poskrbeti, so kondomi v njegovi denarnici. Redno, vedno. To naj bo tvoja skrb. Ne potrebuješ besed. 😉

Vidis to ti je mosko mnenje.

Ti pa dam se jaz se zensko mnenje, kaj v takih primerih. Si v prednosti, da on ne ve, da ti ves. Zakon je itak mrtev, sedaj je na tebi, kako bos to izkoristila. Ne pusti, da se razideta, ne da bi jo ti dobro odnesla. Zacni si delat plan. Vzemi si kaksno obdobje, leto ali dve. Naj ti kupuje drage stvari ali ti zacni skrivoma prodajat drage stvari, denar si shranjuj v nogavico. Ce imata skupne finance, pocasi iz skupnih financ prelagaj v nogavico. Lahko se mu zlases, da se ti je znizala placa, svojo placo dviguj, z njegovo placuj stroske in hrano. Glavnem poskrbi za finance, potem pa se za delitev premozenja. In poskrbi, da bodo otroci na tvoji strani, ker varalice so zmozne ocrniti partnerja se pa se, ki so ga prevarali.

Zenske boli prevara, moske pa najbolj boli pri denarju.

Najprej bi se prepricala, ce je res. Ce bi bilo res lahko samo se locitvene papirje podpisujeva. :))

Nika868, 05.03.2023 ob 15:25

Žal je lahko biti pameten, dokler do tega ne pride. V moji okolici je veliko primerov, ko ženska ve za varanje, pa miži na obe očesi. Razlogov je več; ekonomski, družbeni, verski, navada… Ločila se je samo ena pa še ta zato, ker se je on preselil k ljubici.

Žal, taka je realnost.

Točno tako!!

Malokatera se loči, če je revna pa sploh ne. Lahko je biti pameten, če ne izkusiš na lastni koži.

Ne vem, kaj ti naj recem, ampak imam jaz podoben problem ze zadnje 3 mesece. Vem, da me vara, ker sem slisala pogovor po telefonu. On pa tega ne prizna, niti pod razno. Da si izmusljujem, imam prisluhe itd.. In kaj naj zdaj?? Ne vidim smisla o vztrajanju z njim, on pa ne bi sel narazen, ker pravi, da ni nic narobe naredil. Seveda ne bo priznal, saj ni nor.. In zdaj se mi mesa, ker ne vem, kako dalje. Dokazov nimam, pogovor po telefonu je bil z zensko s katero sodelujeta sluzbeno…

Mmmnn, 05.03.2023 ob 18:49

Ne vem, kaj ti naj recem, ampak imam jaz podoben problem ze zadnje 3 mesece. Vem, da me vara, ker sem slisala pogovor po telefonu. On pa tega ne prizna, niti pod razno. Da si izmusljujem, imam prisluhe itd.. In kaj naj zdaj?? Ne vidim smisla o vztrajanju z njim, on pa ne bi sel narazen, ker pravi, da ni nic narobe naredil. Seveda ne bo priznal, saj ni nor.. In zdaj se mi mesa, ker ne vem, kako dalje. Dokazov nimam, pogovor po telefonu je bil z zensko s katero sodelujeta sluzbeno…

Ne vem kaj naj ti rečem. Nasvetov imaš tu cel kup. Za ostati in oditi. Nekateri to opravičujejo s tisoč razlogi. Tudi prav. Vsak ima svoje mnenje.

Ampak zame je to grda, zahrbtna IZDAJA. Moje ljubezni, zaupanja, družine in preko tega ne grem. To kar sama ne počnem drugim, ne toleriram drugim, da bi počeli meni.

Ne predstavljam si, da bi se me podlež, še kdaj dotaknil. Kaj šele lezel po meni. Seveda se bodo spet našli proti argumenti. Verski, finančni, ekonomski, stanovanjski itd.

Izdaje in prevare bolijo, te razjedajo odznotraj. Zboliš. A je res vredno furat neki fejk status in jesti govna samo, da imaš moža, partnerja?

Moje stališče je NE!

Trenutno sem na tem in ne vem.. Resnicno ne vem, ker je bilo vse ok, pa dva otroka sta tu, najstnika.. Jezna sem ko pes, on pa zanika.. Lahko se pretvarjam par let recimo, potem pa ga zbrcam nekam.. Zaradi otrok seveda, ce bi bila brez, bi sla takoj.

Ločila bi se.

Mkojk, 06.03.2023 ob 10:09

Trenutno sem na tem in ne vem.. Resnicno ne vem, ker je bilo vse ok, pa dva otroka sta tu, najstnika.. Jezna sem ko pes, on pa zanika.. Lahko se pretvarjam par let recimo, potem pa ga zbrcam nekam.. Zaradi otrok seveda, ce bi bila brez, bi sla takoj.

Glej, sama se boš morala odločiti. Zelo zanimivo bi bilo prebrati kakšen zapis, zdaj že odraslih otrok, ki so zrastli v družini, kjer se je zgodilo to o čemer pišeš. Ali so bili res tako “slepi in gluhi”, da niso ničesar videli, slišali in predvsem čutili. Če je oseba jezna, se obnaša povsem drugače, kot če ni.

Poznam dobro eno tako v sorodstvu. Od srednje šola sta bila par, se poročila in ustvarila družino. On “svetovni babjak”, vse oblajal in tudi podrl, kar mu ni ušlo na hruško (ok karikiram) in ona tiho, mirno vse prenašala. Minilo je skoraj že veliko let njunega zakona. Hči se ni nikoli spuščala v nobeno vezo, malo travčkala, se bavila z tveganimi športi, se tudi resno poškodovala. Ampak ok, danes ima 45 let in pravi približno takole #sej nisem blesava, da se zapletan s temi pokvarjenimi desci#, ne niso vsi pokvarjeni, le ona je odnesla od doma takšen vzorec.

In žlahtnica? Danes ima 140 kil, vsa zagrenjena in jezna dopoldne nase, popoldne pa na ves svet. Pa še oba sta že v penziji in sta 24/7/365 dni ko pes in mačka. Je bilo vredno?

Izbira je tvoja in posledice tudi.

@idesi

A je bil problem pri vama z bivšo to, da ni znala sprejeti in razumeti zakaj si jo varal? Da je pretiravala zaradi tega in se ti morda tudi maščevala in si jo potem zapustil?

Glupaca

Super komentar!

Prizadeta do amena

Jaz pa imam ljubcka,ze dolgo casa in sem ga enkrat vprasala kaj bi naredil,ce bi bila situacija obratna.Gladek odgovor je bil,konec bi bilo brez velike debate.

posedla bi ga za mizo, nama natočila viski in se pogovorila z njim

kaj pa naj bi drugega?

Še jaz bi začela njega varati…. Vse bi mu tudi povedala, da vem da me vara in da sem si zaradi tega tudi sama našla ljubimca…. Da, če on vara, da potem lahko tudi jaz, glede na to da imava očitno “odprto” vezo. Če pa mu kaj ni všeč, pa lahko pač gre in da mu lahko pomagam še spakirati. Naj se sam odloči kako in kaj…. Ali bova pač oba imela druge partnerje še zraven…. ali pa pač gre on lepo po svoje in zaključiva.

Napila ga bi in zjutraj bi mu jajca odrezala,ko bi še spal.

New Report

Close