Žene zakaj oproščate prevare?
Izi901, 07.05.2023 ob 13:38
Anonimno 2195, 07.05.2023 ob 13:20
Ne vem, če katera to res “oprosti” in v osnovi res ni nobene potrebe za oprostitev. Te teorije o varanju, ker je moški – “moški” so itak neumnosti, če nekoga ljubiš in spostuješ ga ne varaš. V kvalitetni zvezi sem že 18 let in nikoli nisem imel potrebe po drugih. Imel sem kar nekaj “priložnosti”, vendar je podoba žene v glavi enostavno premočna in hitro ustavi vsak napačen korak.
Ti si pizda brez jajc kateri zena komandira moski smo na svetu zato da vse ponujene njive zaorjemo
No, evo, šolski primerek čustvenega invalida. Ne ve, kaj je ljubezen, ljubezen zamenjuje s polnimi jajci, in ker drugega ne pozna, misli, da kaj drugega tudi ne obstaja. Ko mu kdo pod nos pomoli dokaz, da je mogoče v življenju doživeti še kaj močnejšega, globljega, se oglasi njegov obrambni mehanizem.
Rozika295, 07.05.2023 ob 11:15
Zanima me žensko mnenje zakaj oproščate prevaro? Kako živite naprej? Se mož po prevari spremeni, dela na zakonu?
Ali med sexom ne razmišljate o tisti, s katero vas je prevaral?
Zaradi Agend v ozadju (eksistenca, denar, cona, mele v glavi, grdote). Sirotinje
Za Izi, 07.05.2023 ob 16:08
No, evo, šolski primerek čustvenega invalida. Ne ve, kaj je ljubezen, ljubezen zamenjuje s polnimi jajci, in ker drugega ne pozna, misli, da kaj drugega tudi ne obstaja. Ko mu kdo pod nos pomoli dokaz, da je mogoče v življenju doživeti še kaj močnejšega, globljega, se oglasi njegov obrambni mehanizem.
BRAVO, 👏👏👏TOČNO TAKŠNI STE. ČE TE ŽENSKA LJUBI IN SPOŠTUJE PA VAM ZOPET NI PRAV.
Po svoje razumem, 07.05.2023 ob 13:51
Po svoje razumem. Če bi šlo za enkratno prevaro brez čustvene naveze, bi tudi sama oprostila.
Sicer pa je teźko iz cone udobja. Nekatere ženske tudi bistveno manj zaslužijo in nimajo svoje oziroma dodatne nepremičnine, pa še vse te kolobocije okoli delitve premoženja težko dajo skozi. Tudi zaradi otrok je težko.
Sej moski skoki so vecinoma brez custev . Ampak custveno on tebw se vedno prevara, ne samo telwsno brez custev. On ti dejstvo zataji. On se ti laze. On te omalovazuje, ko ti nekaj zavohas, pa ti rece da si nora itd, samo da zakrije svoje podlo dejanje. On ogrozi tvoje zdravje in tudi zdravje vajinih otrok.
Torwj razmisli se enkrat- res ni custvene prevare ce do ljubice nima custev?
Varanje je izdaja partnerja v celoti, najhujsi greh storjen nad njim, ravno zato ker se gre za telesno IN custveno prevaro!
Iz lastne izkušnje: končala in ga po pol leta vzela nazaj, še vedno je bolelo, nisem mogla razumeti zakaj. Ni bil ravnodušen, ko je vedel kaj je povzročil. Nikoli mu nisem več zaupala, postala sem absolutno oblastna, kontrolirala vsak njegov korak. Postala sem obupna in to z vsakim dnem bolj. Ker podzavestno veš, da nekaj ni ok, da te ne ljubi.
Vsem ostalim svetujem, da greste naprej in se nikoli več ne ozrete nazaj. Veliko huje je odpustiti in postati živčna razvalina zaradi moškega, ki vas ljubi le navidezno.
Meni je lagal da je samski pa sem potem izvedela da je poročen. Ženi sem vse javila z dokazi, njen odgovor je bil, da se pač ni odločil zame. V bistvu je bilo najprej smešno, potem pa zelo žalostno. Niti pod točko razno ni bil namen, da se odloči zame, v bistvu sem ga jaz spodila. Ampak ji je verjetno tako fajn zgodbico napletel, da je izpadlo ugodno zanj. Nimam odgovora na vprašanje zakaj ostajajo z njimi, sklepam da velik žen nasede na jokajoče stavke, da ni bilo čustev, nič ni pomenilo, samo 1x, brez sexa itd itd seveda je resnica povsem drugačna, ampak….
Zartrose izven profila, 07.05.2023 ob 16:21
Sej moski skoki so vecinoma brez custev . Ampak custveno on tebw se vedno prevara, ne samo telwsno brez custev. On ti dejstvo zataji. On se ti laze. On te omalovazuje, ko ti nekaj zavohas, pa ti rece da si nora itd, samo da zakrije svoje podlo dejanje. On ogrozi tvoje zdravje in tudi zdravje vajinih otrok.
Torwj razmisli se enkrat- res ni custvene prevare ce do ljubice nima custev?
Varanje je izdaja partnerja v celoti, najhujsi greh storjen nad njim, ravno zato ker se gre za telesno IN custveno prevaro!
Ker moški, ki ima čustva do žene je ne bo prevaral-ne telesno in ne čustveno. No, saj te gospe je tako vseeno, dokler ima udobje in ji za to ni treba nič narediti bo mižala, najprej na eno, nato na drugo oko.
kar je res je res, 07.05.2023 ob 16:36
Meni je lagal da je samski pa sem potem izvedela da je poročen. Ženi sem vse javila z dokazi, njen odgovor je bil, da se pač ni odločil zame. V bistvu je bilo najprej smešno, potem pa zelo žalostno. Niti pod točko razno ni bil namen, da se odloči zame, v bistvu sem ga jaz spodila. Ampak ji je verjetno tako fajn zgodbico napletel, da je izpadlo ugodno zanj. Nimam odgovora na vprašanje zakaj ostajajo z njimi, sklepam da velik žen nasede na jokajoče stavke, da ni bilo čustev, nič ni pomenilo, samo 1x, brez sexa itd itd seveda je resnica povsem drugačna, ampak….
Jaz bi ti bila hvaležna.
Ne glede na to, ali je bil on čustveno navezan na ljubico ali ne, ga je še vedno vtikal drugam. Predstavljaj si to v glavi, pa ti bo jasno. Take, kot si ti, samo iščejo izgovore, da lahko varanje odpustijo. Ni bil čustveno vezan, bil je pijan, sama se je metala za njim ipd….Saj moški tudi ni čustveno vezan na prostitutko, pa ženi verjetno ni fajn, da tja zahaja.
Res je, 07.05.2023 ob 16:38
Ker moški, ki ima čustva do žene je ne bo prevaral-ne telesno in ne čustveno. No, saj te gospe je tako vseeno, dokler ima udobje in ji za to ni treba nič narediti bo mižala, najprej na eno, nato na drugo oko.
seveda, v ljubezni prevara nima mesta, to je zgolj dejanje neljubezni.
Narobe, 07.05.2023 ob 16:59
To, da so moški skoki brez čustev, je ena velika zabloda. Moška laž in žensko opravičevanje njihove nezmožnosti postaviti se zase. V 99% se varanje začne iz zaljubljenosti. Seveda pa tega ne bo noben moški pri zdravi pameti svoji ženi priznal.
Ah, daj no. V 99 % ni nikakršnih čustev do ljubice s strani varajočega moža. To vidimo tisti, ki od daleč opazujemo taka razmerja. Ljubica je povsem v transu zaradi tega moškega, ona pa je na njegovem seznamu samo ena nova črtica. Čim žena kaj izve, ljubica takoj dobi “šut karto”.
Anonimno 9735, 07.05.2023 ob 17:10
Ah, daj no. V 99 % ni nikakršnih čustev do ljubice s strani varajočega moža. To vidimo tisti, ki od daleč opazujemo taka razmerja. Ljubica je povsem v transu zaradi tega moškega, ona pa je na njegovem seznamu samo ena nova črtica. Čim žena kaj izve, ljubica takoj dobi “šut karto”.
Iz prve roke: ni res . Ko je žena izvedela je mož še vedno kontaktiral ljubico. On je norel za njo, bolj kot ona za njim.
Hello921, 07.05.2023 ob 17:16
Iz prve roke: ni res . Ko je žena izvedela je mož še vedno kontaktiral ljubico. On je norel za njo, bolj kot ona za njim.
Jah tvoj pase v tist procent.. tipi vecinako jemljejo prevare zgolj za praznenje jajc ampak ne se sekirat sej tud z svojo ni zarad ljubezni 🤷♀️
Vprasanje ki se pojavi ob prevarah je tako zgolj to, kaj za vraga prevarani ostajajo z varalico. Iz ljubezni pac ne, ker ce bi se slo za ljubezen potem bi iz ljubezni do sebe tako osebo zapustile. Torej to je edino vprasanje ki si ga morajo iskreno postavit in nanj odgovorit. In potem iz tega dalje zivet. Pa ne da ga potem stalno kaznujejo ga nazaj prevarajo iz mascevanja itd ker s tem se sami sebe izdajo in zadajo bolecino
Sem bila mlada in nisem niti vedela kako in kaj so te stvari. Fant me ni prevaral takole fizično, ampak se je šel sexting s številnimi neznankami. Ker je to počel kot samski in še potem dalje, ko je bil z mano v zvezi, čeprav sem povedala, da takšnih stvari ne toleriram.
Nato sem poskušala oprostit. Šla celo k psihoterapevtu, upajoč, da lahko grem preko tega, ker pač ni bilo fizično, a vseeno druge vrste prevara. Minili so meseci, leto in nekega dne sem vprašala tega terapevta: kaj če to pač ne gre? Je rekel: če ne gre, pač ne gre, ne morejo vsi oprostit.
Meni na koncu ni bilo najhuje to kar je on počel, ampak to, da sem svoje moralne norme poteptala, ki sem jih pred vstopom v zvezo imela- da kakršnegakoli varanja ne toleriram. Da sem takšna mona, ki sem samo sebe zatrla, to me je najbolj bolelo in postajala sem vedno bolj depri.
Sem nekega dne spakirala in šla. Najboljša odločitev mojega življenja, ker sem potem takoj na novo zaživela. Bivši še danes obžaluje moj odhod, sama ga nisem niti 1 dan obžalovala ali jokala za njim.
Ne oproscam in nisem oprostila prevare in ne bom.
Ce se moz po prevari trudi ti ne vem napisati,ker sem naredila prej zakljucek in se locila. Pri meni bi se lahko trudil do onemoglosti. Ampak glej,ce se prej ni bil sposoben pred prevaro se po prevari ne rabi. Ni vec zaupanja in verjetno bi sebe ali njega,zasovrazila ali unicila..se pobila. Ker se obcutila grozno jezo…
Sovrazim varalice…lahko bi ga prevarala ze prej in po njegovi prevari. In ga nisem..nisem to jaz.
če ne gre ne gre, 07.05.2023 ob 17:26
Sem bila mlada in nisem niti vedela kako in kaj so te stvari. Fant me ni prevaral takole fizično, ampak se je šel sexting s številnimi neznankami. Ker je to počel kot samski in še potem dalje, ko je bil z mano v zvezi, čeprav sem povedala, da takšnih stvari ne toleriram.
Nato sem poskušala oprostit. Šla celo k psihoterapevtu, upajoč, da lahko grem preko tega, ker pač ni bilo fizično, a vseeno druge vrste prevara. Minili so meseci, leto in nekega dne sem vprašala tega terapevta: kaj če to pač ne gre? Je rekel: če ne gre, pač ne gre, ne morejo vsi oprostit.
Meni na koncu ni bilo najhuje to kar je on počel, ampak to, da sem svoje moralne norme poteptala, ki sem jih pred vstopom v zvezo imela- da kakršnegakoli varanja ne toleriram. Da sem takšna mona, ki sem samo sebe zatrla, to me je najbolj bolelo in postajala sem vedno bolj depri.
Sem nekega dne spakirala in šla. Najboljša odločitev mojega življenja, ker sem potem takoj na novo zaživela. Bivši še danes obžaluje moj odhod, sama ga nisem niti 1 dan obžalovala ali jokala za njim.
A Ni hecno da oseba ki ni skodovala hodi k psihoterapevtu, oseba ki je pa se obnasa kot da ni naredila nic slabega..
Bistvo opeoscanja je da SPUSTIS od sebe in si ne skodujes vec z njegovim dejanjem.. ne oproscas zaradi njega ampak zaradi sebe, on bo za svoj greh moral sam placat, ni to tvoj dolg.. in punca, noben moski ni vreden tega, da poteptas samo sebe. Ce mu nisi vsec taka kot si potem ob tebi nima kaj delat. Tako enostavno vodilo naj vam bo v svetu parckanja, ce se v to spuscate
Po mojih izkušnjah so ravno moški v transu. Jih ljubica čisto zmeša. To jim je prirojeno, oni so nasploh bolj podvrženi hormonskim vplivom. Začnejo takoj s spodnjo glavo razmišljati, ko mimo kakšna lepa ritka primiglja, ki je za. Ženske so bolj premišljene v tem smislu. Seveda je 1% tudi tistih pravih psihopatov, ki res nič ne čutijo, ampak takšnega prav tako ne bi hotela za moža, ker očitno ženske dojema kot predmete. Ženo kot stroj za rojevanje in čistilko, ljubico kot posodo za praznjenje… Iluzorno je pričakovati, da lahko moški, ki je sposoben f. tujo p. popolnoma brez čustev, ljubi ženo. To je skregano z osnovno logiko.
Da pa so v 99% pri barvanju prisotna čustva, ti pa lahko potrdi vsak partnerski terapevt.
Zartrose izven profila, 07.05.2023 ob 17:24
Jah tvoj pase v tist procent.. tipi vecinako jemljejo prevare zgolj za praznenje jajc ampak ne se sekirat sej tud z svojo ni zarad ljubezni 🤷♀️
Vprasanje ki se pojavi ob prevarah je tako zgolj to, kaj za vraga prevarani ostajajo z varalico. Iz ljubezni pac ne, ker ce bi se slo za ljubezen potem bi iz ljubezni do sebe tako osebo zapustile. Torej to je edino vprasanje ki si ga morajo iskreno postavit in nanj odgovorit. In potem iz tega dalje zivet. Pa ne da ga potem stalno kaznujejo ga nazaj prevarajo iz mascevanja itd ker s tem se sami sebe izdajo in zadajo bolecino
točno tako je, kaj za vraga prevarani še delajo ob varalici? večna Enigma
bravo @zartrose
Narobe, 07.05.2023 ob 17:33
Po mojih izkušnjah so ravno moški v transu. Jih ljubica čisto zmeša. To jim je prirojeno, oni so nasploh bolj podvrženi hormonskim vplivom. Začnejo takoj s spodnjo glavo razmišljati, ko mimo kakšna lepa ritka primiglja, ki je za. Ženske so bolj premišljene v tem smislu. Seveda je 1% tudi tistih pravih psihopatov, ki res nič ne čutijo, ampak takšnega prav tako ne bi hotela za moža, ker očitno ženske dojema kot predmete. Ženo kot stroj za rojevanje in čistilko, ljubico kot posodo za praznjenje… Iluzorno je pričakovati, da lahko moški, ki je sposoben f. tujo p. popolnoma brez čustev, ljubi ženo. To je skregano z osnovno logiko.
Da pa so v 99% pri barvanju prisotna čustva, ti pa lahko potrdi vsak partnerski terapevt.
Tako razmišljajo ljubice, da se je poročeni moški vanje zaljubil. Seveda mu je fizično privlačna, psihično se mu morda zdi “glupača”, ampak jo bo povaljal, ker je voljna. Zaljubil se bo poročen moški samo takrat, ko je zakon že dolgo mrtev v vseh pogledih.
Anonimno 9735, 07.05.2023 ob 17:39
Tako razmišljajo ljubice, da se je poročeni moški vanje zaljubil. Seveda mu je fizično privlačna, psihično se mu morda zdi “glupača”, ampak jo bo povaljal, ker je voljna. Zaljubil se bo poročen moški samo takrat, ko je zakon že dolgo mrtev v vseh pogledih.
Zaljubljen moški, ki bo res ljubil ljubico, ne bo pustil, da bi se ljubici pokazal v slabi pokvarjeni luči in še preden bo z njo kaj imel se bo ločil. Tudi ljubica je varana, vara jo z ženo.
Jazsemoprostila, 07.05.2023 ob 17:23
- Oprostila sem zaradi sebe, ne mislim celo življenje zamere kuhat. Sem pa prekinila razmerje in sem srečna. Bivši pa ni ostal z njo.
Tudi jaz sem oprostila,pozabila pa ne in ne nisem več z njim. Na začetku je nenormalno bolelo… cca dva meseca joka…pet let prebolevanja…šok ko spoznaš ,da te ni nikoli ljubil…da je bila brezpogojna ljubezen samo iz moje strani.
Če ti ne vrača ljubezni nima smisla vztrajati, boli a greš naprej.
Smešno nelogicno dojemanje ljubezni, 07.05.2023 ob 18:03
Zaljubljen moški, ki bo res ljubil ljubico, ne bo pustil, da bi se ljubici pokazal v slabi pokvarjeni luči in še preden bo z njo kaj imel se bo ločil. Tudi ljubica je varana, vara jo z ženo.
Dokler žene ne vara s tisto drugo, formalno-tehnično ni ljubica, lahko pa je zaljubljen v njo. 🙂