Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Žene zakaj oproščate prevare?

Žene zakaj oproščate prevare?

Se cenim in nisem oprostila. Sem se locila in iz moje strani je ob prevari dokoncno konec. Nisem varala in ne bom,ce imas partnerja resnicno rad,ga ne varas. To je izdaja in ni vec zaupanja,po prevari se lahko partner trudi in obljublja. Je prepozno….

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 9735, 07.05.2023 ob 17:39

Narobe, 07.05.2023 ob 17:33

Anonimno 9735, 07.05.2023 ob 17:10

Narobe, 07.05.2023 ob 16:59

Zartrose izven profila, 07.05.2023 ob 16:21

Po svoje razumem, 07.05.2023 ob 13:51

Po svoje razumem. Če bi šlo za enkratno prevaro brez čustvene naveze, bi tudi sama oprostila.

Sicer pa je teźko iz cone udobja. Nekatere ženske tudi bistveno manj zaslužijo in nimajo svoje oziroma dodatne nepremičnine, pa še vse te kolobocije okoli delitve premoženja težko dajo skozi. Tudi zaradi otrok je težko.

Sej moski skoki so vecinoma brez custev . Ampak custveno on tebw se vedno prevara, ne samo telwsno brez custev. On ti dejstvo zataji. On se ti laze. On te omalovazuje, ko ti nekaj zavohas, pa ti rece da si nora itd, samo da zakrije svoje podlo dejanje. On ogrozi tvoje zdravje in tudi zdravje vajinih otrok.

Torwj razmisli se enkrat- res ni custvene prevare ce do ljubice nima custev?

Varanje je izdaja partnerja v celoti, najhujsi greh storjen nad njim, ravno zato ker se gre za telesno IN custveno prevaro!

To, da so moški skoki brez čustev, je ena velika zabloda. Moška laž in žensko opravičevanje njihove nezmožnosti postaviti se zase. V 99% se varanje začne iz zaljubljenosti. Seveda pa tega ne bo noben moški pri zdravi pameti svoji ženi priznal.

Ah, daj no.  V 99 % ni nikakršnih čustev do ljubice s strani varajočega moža. To vidimo tisti, ki od daleč opazujemo taka razmerja. Ljubica je povsem v transu zaradi tega moškega, ona pa je na njegovem seznamu samo ena nova črtica. Čim žena kaj izve, ljubica takoj dobi “šut karto”.

Po mojih izkušnjah so ravno moški v transu. Jih ljubica čisto zmeša. To jim je prirojeno, oni so nasploh bolj podvrženi hormonskim vplivom. Začnejo takoj s spodnjo glavo razmišljati, ko mimo kakšna lepa ritka primiglja, ki je za. Ženske so bolj premišljene v tem smislu. Seveda je 1% tudi tistih pravih psihopatov, ki res nič ne čutijo, ampak takšnega prav tako ne bi hotela za moža, ker očitno ženske dojema kot predmete. Ženo kot stroj za rojevanje in čistilko, ljubico kot posodo za praznjenje… Iluzorno je pričakovati, da lahko moški, ki je sposoben f. tujo p. popolnoma brez čustev, ljubi ženo. To je skregano z osnovno logiko.

Da pa so v 99% pri barvanju prisotna čustva, ti pa lahko potrdi vsak partnerski terapevt.

Tako razmišljajo ljubice, da se je poročeni moški vanje zaljubil. Seveda mu je fizično privlačna, psihično se mu morda zdi “glupača”, ampak jo bo povaljal, ker je voljna. Zaljubil se bo poročen moški samo takrat, ko je zakon že dolgo mrtev v vseh pogledih.

Potem pa slabo poznaš moško psiho. Moški se kar naprej zaljubljajo. Če žene ne ljubijo, bodo vsako zaljubljenost konzumirajo, če je le predmet njihovega poželenja za. Poželenje in zaljubljenost je pri moških v večini primerov neločljivo povezano. Seveda to ne pomeni, da ljubico ljubi, zaljubljen je pa le vanjo. Saj menda niso tako naivna, da misliš, da se prevara zgodi kar tako, na horuk. Najprej je dolgo časa kurjenje in fantaziranje, kar pa avtomatično vplete tudi custva. Tudi pri tistem majhnem deležu, kjer čustva niso vpletena, se vpleteni najkasneje, ko z isto osebo parkrat seksa. Malo se poduči o hormonih, ki se sproščajo med seksom in kako vplivajo na ljudi. In če pri zaljubljenosti ne gre za vpletanje čustev, sem lahko papež.

Pa da ne bo pomote. Nisem ljubica, nikoli nisem bila in nikoli ne bom. Se preveč cenim. Samo dejstva poznam in v primeru, da bi se moj mož tako “spozabil”, ne bi naivno verjela njegovim prozornim izgovorom, da mu ni nič pomenilo. Prevara je zame takojšnje nogiranje. Brez pardona.

Pri meni pa je tako, da sem pri sebi 100%,da je nekaj bilo z eno sodelavko njegovo, nimam pa dokazov,on pa vztrajno zanika. Ma ne bo priznal niti pod razno. Jaz pa sem slisala nek pogovor po telefonu. Kaj je rekel in zanika.. In kaj naj zdaj?? On zanika, pravi da sem narobe slisala in da kaj bom na podlagi necesa, kar sem BAJE( po njegovo), slisala po telefonu, vse razdrla, pa, se dva otroka imava.. In ja kaj naj zdaj, to me zre, on ne bo priznal, jaz res ne vem kaj naj.. Pa se to, sem njegova druga zena in tudi prvo je prevaral.

Olk, 07.05.2023 ob 18:53

Pri meni pa je tako, da sem pri sebi 100%,da je nekaj bilo z eno sodelavko njegovo, nimam pa dokazov,on pa vztrajno zanika. Ma ne bo priznal niti pod razno. Jaz pa sem slisala nek pogovor po telefonu. Kaj je rekel in zanika.. In kaj naj zdaj?? On zanika, pravi da sem narobe slisala in da kaj bom na podlagi necesa, kar sem BAJE( po njegovo), slisala po telefonu, vse razdrla, pa, se dva otroka imava.. In ja kaj naj zdaj, to me zre, on ne bo priznal, jaz res ne vem kaj naj.. Pa se to, sem njegova druga zena in tudi prvo je prevaral.

Olk…zpomni si, NIKOLI NE PRIZNAJO PREVARE. PA ČE GA DOBIŠ  NA LJUBICI NEEEE BO PRIZNAL.. NOGIRAJ GA.

ENAKO MOŠKI, NIKOLI NE BODO PRIZNALI, DA JE NJIHOVA ŽENA KURBA-TO PRIZNAJO ŠELE, KO SE LOČIJO.

Olga816, 07.05.2023 ob 19:09

Olk…zpomni si, NIKOLI NE PRIZNAJO PREVARE. PA ČE GA DOBIŠ  NA LJUBICI NEEEE BO PRIZNAL.. NOGIRAJ GA.

ENAKO MOŠKI, NIKOLI NE BODO PRIZNALI, DA JE NJIHOVA ŽENA KURBA-TO PRIZNAJO ŠELE, KO SE LOČIJO.

Seveda ne bo priznal, raje bo njo obtozil da laze, da je nora, da naj gre psihiatru po tablete ker ima privide 😁..

Hja, 07.05.2023 ob 18:49

Potem pa slabo poznaš moško psiho. Moški se kar naprej zaljubljajo. Če žene ne ljubijo, bodo vsako zaljubljenost konzumirajo, če je le predmet njihovega poželenja za. Poželenje in zaljubljenost je pri moških v večini primerov neločljivo povezano. Seveda to ne pomeni, da ljubico ljubi, zaljubljen je pa le vanjo. Saj menda niso tako naivna, da misliš, da se prevara zgodi kar tako, na horuk. Najprej je dolgo časa kurjenje in fantaziranje, kar pa avtomatično vplete tudi custva. Tudi pri tistem majhnem deležu, kjer čustva niso vpletena, se vpleteni najkasneje, ko z isto osebo parkrat seksa. Malo se poduči o hormonih, ki se sproščajo med seksom in kako vplivajo na ljudi. In če pri zaljubljenosti ne gre za vpletanje čustev, sem lahko papež.

Pa da ne bo pomote. Nisem ljubica, nikoli nisem bila in nikoli ne bom. Se preveč cenim. Samo dejstva poznam in v primeru, da bi se moj mož tako “spozabil”, ne bi naivno verjela njegovim prozornim izgovorom, da mu ni nič pomenilo. Prevara je zame takojšnje nogiranje. Brez pardona.

Jaz temu ne rečem zaljubljenost, ampak samo divjanje hormonov. Zaljubljenost je po mojem mnenju že faza, ko je pripravljen zapustiti ženo. Dobro poznam moško psiho, zato tudi vem, da mnoge ljubice izvisijo, ker mislijo, da se je moški zaljubil. Prevaranti samo fejkajo zaljubljenost. Ampak, dobro, lahko imaš drugačno mnenje.

anonimno 9735, 07.05.2023 ob 19:24

Jaz temu ne rečem zaljubljenost, ampak samo divjanje hormonov. Zaljubljenost je po mojem mnenju že faza, ko je pripravljen zapustiti ženo. Dobro poznam moško psiho, zato tudi vem, da mnoge ljubice izvisijo, ker mislijo, da se je moški zaljubil. Prevaranti samo fejkajo zaljubljenost. Ampak, dobro, lahko imaš drugačno mnenje.

Eh, daj no. Pa prav divjanje hormonov je zaljubljenost. Naslednja faza je ljubezen. Nobene vmesne ni. Kaj pa misliš, zakaj so najbolj noro zaljubljeni najstniki? Ker jim najbolj divjajo hormoni. Marsikateri moški ostane na tem nivoju vse življenje, če ne, pa ga vsaj ponovno obišče ta faza v drugi puberteti. Zaljubljenost pomeni, da te nekdo privlači, da je prisotna kemija, da stalno razmišljaš o tej osebi. Samo kakšne nedolžne punčke so platonsko zaljubljene tam do 14. leta. Sicer pa vsaka zaljubljenost temelji na spolni privlačnosti in je hormonsko pogojena.

NoNo, 07.05.2023 ob 19:32

Eh, daj no. Pa prav divjanje hormonov je zaljubljenost. Naslednja faza je ljubezen. Nobene vmesne ni. Kaj pa misliš, zakaj so najbolj noro zaljubljeni najstniki? Ker jim najbolj divjajo hormoni. Marsikateri moški ostane na tem nivoju vse življenje, če ne, pa ga vsaj ponovno obišče ta faza v drugi puberteti. Zaljubljenost pomeni, da te nekdo privlači, da je prisotna kemija, da stalno razmišljaš o tej osebi. Samo kakšne nedolžne punčke so platonsko zaljubljene tam do 14. leta. Sicer pa vsaka zaljubljenost temelji na spolni privlačnosti in je hormonsko pogojena.

Da pa ljubice izvisijo, pa ni krivo pomanjkanje čustev na moški strani, ampak pomanjkanje poguma. Najkasneje takrat, ko za afero izve žena, namreč moški z oblaka pade na realna tla, se zave možnih posledic in sprememb, zato se strezni. Pa ne zato, ker v ljubico ne bi bil zaljubljen ali ker bi ženo resnično ljubil, ampak zaradi pomanjkanja poguma. Še sanja se ti ne, kakšni strahopetci in majhni fantki postanejo moški, ko jih žena postavi pred dejstva. Večina se jih bo odločila za ženo, ampak z ljubico bi pa želeli biti še naprej. Ker jim to navadno ne uspe, se leta sanjajo o njej ali pa si najdejo novo žrtev.

NoNo, 07.05.2023 ob 19:37

Da pa ljubice izvisijo, pa ni krivo pomanjkanje čustev na moški strani, ampak pomanjkanje poguma. Najkasneje takrat, ko za afero izve žena, namreč moški z oblaka pade na realna tla, se zave možnih posledic in sprememb, zato se strezni. Pa ne zato, ker v ljubico ne bi bil zaljubljen ali ker bi ženo resnično ljubil, ampak zaradi pomanjkanja poguma. Še sanja se ti ne, kakšni strahopetci in majhni fantki postanejo moški, ko jih žena postavi pred dejstva. Večina se jih bo odločila za ženo, ampak z ljubico bi pa želeli biti še naprej. Ker jim to navadno ne uspe, se leta sanjajo o njej ali pa si najdejo novo žrtev.

Še enkrat pravim, da tako razmišljajo ljubice, ki so vse do zadnjega upale, da bo zapustil ženo.

Tudi bivši je sedel na  dveh stolih in me nosečo pustil in šel z ljubico. ( češ da jo ljubi). Sedaj je z njo poročen. Jst pa srečna,da se je sam odstranil. In palica ima vedno dva konca 😄

Zartrose izven profila, 07.05.2023 ob 19:19

Seveda ne bo priznal, raje bo njo obtozil da laze, da je nora, da naj gre psihiatru po tablete ker ima privide 😁..

Točno tako, tudi meni ni priznal nikakor, nasprotno, jaz sem imela baje privide, prisluhe, probleme sama s sabo.. Na koncu ko mu to vse ni zneslo, je še on mene obtožil prevare, kontra napad in to.. Nima smisla res, ni vredno živcev, pa magari so otroci, zamera in sovraštvo sta prehuda. Če ga ravno ne dobiš na njej postelji, ni šanse da prizna. Pa še takrat bo rekel, da ga je ona s pištolo prislilia:-)

DENAR JE SVETA VLADAR! Dva dohodka, njegov je bistveno večji, je lažje živeti, kot samo z enim. Zapomni si to. Zato jih lahko varajo, tepejo, posiljujejo, žalijo, zasužnijo in počnejo kar želijo. Ker so babšeta mahnjena na denar.

Edini zdravi in pravi odgovor po dolgem casu! Bravo! Tako je! Drugace pa, tiste/tisti, ki prevare niste okusili, ne veste, kako bi se odzvali, če bi do tega prišlo – to kar pišete je le, kar trenutno razmišljate v povezavi s tem, za tem razmišljanjem ni orkana čustev, ki nastane, ko se nekaj takega odkrije.. zato ne zdaj – kako bi ga/jo nabrcale .. ker se ti svet v sekundi zruši, ko te na tak način izda oseba, kateri si posvetil srce in z njo zgradil družino…

Ljubice izvisijo zaradi brezjajčnosti desca. In ko izvisijo, ga nočejo nikoli več,kdo bo gledal uscanca?!?!?!? ŽENA GA BO!

Res je, 08.05.2023 ob 16:22

Edini zdravi in pravi odgovor po dolgem casu! Bravo! Tako je! Drugace pa, tiste/tisti, ki prevare niste okusili, ne veste, kako bi se odzvali, če bi do tega prišlo – to kar pišete je le, kar trenutno razmišljate v povezavi s tem, za tem razmišljanjem ni orkana čustev, ki nastane, ko se nekaj takega odkrije.. zato ne zdaj – kako bi ga/jo nabrcale .. ker se ti svet v sekundi zruši, ko te na tak način izda oseba, kateri si posvetil srce in z njo zgradil družino…

Res je, tudi jaz sem tako mislila.. Ampak ko je prislo do tega, seveda, jeza, zamera, prepiri, ti bom vrnila milo za drago, vprasanja zakaj, plani, kako in kam bom sla stran z otrokoma. 100% prepricana v to. Ampak pri meni denar sploh ni bil problem, jaz sama imam za par let denarja, brez da delam na zalogi, imam stanovanje, ki je samo moje in ga oddajamo, komot bi sla.. Tu so druge stvari in ja, ni enostavno.. Meni je bil glavni razlog za ne it najina otroka in zelo dober odnos med njimi, se pravi mojim partnerjem oziroma njunim ocetom.. Res, redko vidim, da se tako razumejo ocetje z sinovi.. Torej, ne bit pametne, ker kolikor jih jaz poznam jih ca. 50% res gre, pa, se to se ene spet vrnejo.. Ostalo pa ostanejo skupaj, bolj in manj “srečno” ..

Neumnost, namrec komot lahko ves. Ker se gre zate in uase ves kaj ti je sprejemljivo in kaj ti ni. In ce ti nekdo zrusi svet bos ti ostajal s to osebo ki te je izdala? Meni bi ravno tako dejanje neljubezni ubilo vsa custva do njega  ker bi me izdal na celi crti tako telesno kot custveno srcno dusevno. In tiste ki imajo druzino z varalico ter ostajajo se niti ne zavedajo da povecini ustvarjajo varalice in prevarane.. in to je zelo neodgovorno jebiga..

Zartrose izven profila, 08.05.2023 ob 16:45

Neumnost, namrec komot lahko ves. Ker se gre zate in uase ves kaj ti je sprejemljivo in kaj ti ni. In ce ti nekdo zrusi svet bos ti ostajal s to osebo ki te je izdala? Meni bi ravno tako dejanje neljubezni ubilo vsa custva do njega  ker bi me izdal na celi crti tako telesno kot custveno srcno dusevno. In tiste ki imajo druzino z varalico ter ostajajo se niti ne zavedajo da povecini ustvarjajo varalice in prevarane.. in to je zelo neodgovorno jebiga..

Enkrat bom šla, seveda ni jeza izginila. Če ne prej, ko bosta otroka polnoletna, se pravi še par let.. Je pa OK, na silo ne bi ostala nikjer.

Se strinjam z dejstvom; strahopetci ponižni fantki, ko jih dobiš.

Jaz sem ga dobila pa je krivdo zvalil na ljubico “ubogega revčka” je ljubica zvabila na njegovega korenjaka in ni mogel in uspel reč NE. Ma ja seveda.  Veš česa ga je bilo najbolj strah. Da bo ta ubogi revček ostal brez hiše in cone udobja, ki ga daje žena.

Ni pa skalkuliral, da ga bom vrgla čez prag, čeprav je doma videl, kako je mamica ponižno požirala prevare njegovega očeta. Jah ljubica nima hiše, ne vem če zna kuhat je revček moral v najem.

Želel je ostat. Nisem se pustila, napodila sem ga in ostala z otrokom v hiši.

Prevara ne sodi med zakonce!!!!!

Meda, 08.05.2023 ob 16:49

Enkrat bom šla, seveda ni jeza izginila. Če ne prej, ko bosta otroka polnoletna, se pravi še par let.. Je pa OK, na silo ne bi ostala nikjer.

in kako otroka to dojemata? Ko sta gledala odgujen osnos, slisala prwpirw o drugi zenaki itd itn.. kaj je to njima naredilo? Ljudje si radi zatiskajo oci in usesa in nocejo priznat, da otroci se kako vidijo cutijo ..

Iskreno in resnično. Bolelo me je kot hudiča, ampak sem ga napodila.

Napodila pa zato, ker bi se sama seb gnusila, če bi še kdaj s takim prascem spala, gnusit se mi je začel.

In drži več kot 50 % se jih vrne k bivšemu ali zari agend, ki so v ozadju ali ker nimajo samopodobe.

Anonimno 5766, 07.05.2023 ob 18:07

Jazsemoprostila, 07.05.2023 ob 17:23
    Oprostila sem zaradi sebe, ne mislim celo življenje zamere kuhat. Sem pa prekinila razmerje in sem srečna. Bivši pa ni ostal z njo.

Tudi jaz sem oprostila,pozabila pa ne in ne nisem več z njim. Na začetku je nenormalno bolelo… cca dva meseca joka…pet let prebolevanja…šok ko spoznaš ,da te ni nikoli ljubil…da je bila brezpogojna ljubezen samo iz moje strani.

Če ti ne vrača ljubezni nima smisla vztrajati, boli a greš naprej.

Brezpogojna  ljubezen, wow…V katerem filmu?

Nobeni zenski ne bi svetovala, da se loci dokler niso otroci polnoletni vsaj..

Oboji ste egoisti. Otroci niso žogica.  S kako versko in duhovnjakarsko tematiko nima to veze. Če je prisotno nasilje mora ženska zaščiti otroke in sebe, ostalo pa ni vredno, ker otroci ponovijo zgodbo, tezko je vzgajati zenski sami otroke, se prebijat v lifu naprej, mozace ste pol vse  bolj in bolj,  velik ste hujse od onih varalic, tako ste  jezne na  svet in otroke…..A da ne? Panične dobite, stres, depro… dihi dihi za .

Ja ste. Zoprne, da je sam vstran za zbežati. Pol ene greste k motivatorkam in takim driskam, ki vas nasopajo. Ki vam  se bolj nahranijo  ego z ljubavjo  ki vam sfuca denarnico. Ve pa se bolj nesrecne in se greste po ljubav. Realnost je sam ta. Pa kake pse si nabavite in ljubi ljubi..

Hja vse šteje. Finance, materialnost. A da ne? Če pa katera misli na brezpogojno ljubezen je pa totalno nora. Ne samo malo nora.

Čakaj čakaj, tukaj se ja vedno bere da so ljubice materialistke, brez samozavesti, s slabo samopodobo, hm kako je zdaj to isto žena? To pa je obrat hahaha

Gloria593, 08.05.2023 ob 17:20

Brezpogojna  ljubezen, wow…V katerem filmu?

Nobeni zenski ne bi svetovala, da se loci dokler niso otroci polnoletni vsaj..

Oboji ste egoisti. Otroci niso žogica.  S kako versko in duhovnjakarsko tematiko nima to veze. Če je prisotno nasilje mora ženska zaščiti otroke in sebe, ostalo pa ni vredno, ker otroci ponovijo zgodbo, tezko je vzgajati zenski sami otroke, se prebijat v lifu naprej, mozace ste pol vse  bolj in bolj,  velik ste hujse od onih varalic, tako ste  jezne na  svet in otroke…..A da ne? Panične dobite, stres, depro… dihi dihi za .

Ja ste. Zoprne, da je sam vstran za zbežati. Pol ene greste k motivatorkam in takim driskam, ki vas nasopajo. Ki vam  se bolj nahranijo  ego z ljubavjo  ki vam sfuca denarnico. Ve pa se bolj nesrecne in se greste po ljubav. Realnost je sam ta. Pa kake pse si nabavite in ljubi ljubi..

Hja vse šteje. Finance, materialnost. A da ne? Če pa katera misli na brezpogojno ljubezen je pa totalno nora. Ne samo malo nora.

Lahko,da sem nora a mojega bivšega moža sem imela res rada. Nisem gledala drugih,ni bilo potrebe. On je pa kar veselo skakal iz ene na drugo in nikoli priznal. Ima novo ženo in njo tudi pridno vara. Sem vesela,da nisem to več jaz.

Anonimno 3976, 08.05.2023 ob 17:35

Lahko,da sem nora a mojega bivšega moža sem imela res rada. Nisem gledala drugih,ni bilo potrebe. On je pa kar veselo skakal iz ene na drugo in nikoli priznal. Ima novo ženo in njo tudi pridno vara. Sem vesela,da nisem to več jaz.

Zrihtala bi ga.  Do  zdaj ga še ni nobena. Najdi si družbo, ki ti bo to pokazala….kako imet pamet in dobro živet, otroci  pa fotra. Srečno.

No tako. Sem ena izmed prevaranih žena, ki je vzela moža po 2 letih nazaj.

Do prevare z njegove strani je prišlo po 20 letih zakona in dveh polnoletnih otrokih.

Veliko časa je preživljal v službi, na odgovornem delovnem mestu, z mlado sodelavko se je zapletel in mi 6 mesecel prikrival stvaru.

Po razkrutju seveda drama, selitev, 1x neuspel poizkus vrnitve,…v glavnem vse kar spada zraven.

Po mojem šoku sem si nekako opomogla ob pomoči prijateljic, ki so mi medtem krajšale dneve in delile nasvete.

Ker sem zelo družaben človek, sem si želela družbe. Tudi moške. In tako sem brez obveznosti hosila na zmenke. Želela sem si nekoga kot je bil mož. No, našla nosem niti približek.

In tako je minilo 2 leti. Veliko pogovorov, izkušenj, bolečine,..

nekako sva se spet našla. Si iskreno povedala kaj sva pogrešala, si postavila nove temelje, želje, cilje. In počasi greva naprej. Skupaj. Ker se poznava. Ker sva si v življenju skupaj ustvarila vse iz 0. Ker sva živela vmes vsak svoje življenje in prišla do svojih ugotovitev zakaj se splača vztrajati. Rada se imava. Naj se sliši še tako čudno. Vedno bova drug drugemu prva. Vsaka naslednja ali naslednji, bo le nadomestni.

In če mislite, da je zvestoba res pravilo, se hudičevo motite. Nekaterih samo ne odkrijejo 😉

Zdaj me pa komot križate.

New Report

Close