Žene zakaj oproščate prevare?
Gloria593, 08.05.2023 ob 17:45
Anonimno 3976, 08.05.2023 ob 17:35
Gloria593, 08.05.2023 ob 17:20
Anonimno 5766, 07.05.2023 ob 18:07
Jazsemoprostila, 07.05.2023 ob 17:23
- Oprostila sem zaradi sebe, ne mislim celo življenje zamere kuhat. Sem pa prekinila razmerje in sem srečna. Bivši pa ni ostal z njo.
Tudi jaz sem oprostila,pozabila pa ne in ne nisem več z njim. Na začetku je nenormalno bolelo… cca dva meseca joka…pet let prebolevanja…šok ko spoznaš ,da te ni nikoli ljubil…da je bila brezpogojna ljubezen samo iz moje strani.
Če ti ne vrača ljubezni nima smisla vztrajati, boli a greš naprej.
Brezpogojna ljubezen, wow…V katerem filmu?
Nobeni zenski ne bi svetovala, da se loci dokler niso otroci polnoletni vsaj..
Oboji ste egoisti. Otroci niso žogica. S kako versko in duhovnjakarsko tematiko nima to veze. Če je prisotno nasilje mora ženska zaščiti otroke in sebe, ostalo pa ni vredno, ker otroci ponovijo zgodbo, tezko je vzgajati zenski sami otroke, se prebijat v lifu naprej, mozace ste pol vse bolj in bolj, velik ste hujse od onih varalic, tako ste jezne na svet in otroke…..A da ne? Panične dobite, stres, depro… dihi dihi za .
Ja ste. Zoprne, da je sam vstran za zbežati. Pol ene greste k motivatorkam in takim driskam, ki vas nasopajo. Ki vam se bolj nahranijo ego z ljubavjo ki vam sfuca denarnico. Ve pa se bolj nesrecne in se greste po ljubav. Realnost je sam ta. Pa kake pse si nabavite in ljubi ljubi..
Hja vse šteje. Finance, materialnost. A da ne? Če pa katera misli na brezpogojno ljubezen je pa totalno nora. Ne samo malo nora.
Lahko,da sem nora a mojega bivšega moža sem imela res rada. Nisem gledala drugih,ni bilo potrebe. On je pa kar veselo skakal iz ene na drugo in nikoli priznal. Ima novo ženo in njo tudi pridno vara. Sem vesela,da nisem to več jaz.
Zrihtala bi ga. Do zdaj ga še ni nobena. Najdi si družbo, ki ti bo to pokazala….kako imet pamet in dobro živet, otroci pa fotra. Srečno.
Njegova odločitev je bila,da bo tako živel in ne moja. Jaz nisem varala,on je. Zavedal se je kaj dela naši družini. Če bi mu bilo kaj do nas bi bil dober mož in oče. Res je da otroci in z njimi jaz trpimo. Mi ga ne moremo spremeniti, sam se mora. To je njegova odločitev. Za koga mu je vredno živeti,se bo sam odločil in nekaj naredil.
Anonimno 2559, 08.05.2023 ob 18:14
Njegova odločitev je bila,da bo tako živel in ne moja. Jaz nisem varala,on je. Zavedal se je kaj dela naši družini. Če bi mu bilo kaj do nas bi bil dober mož in oče. Res je da otroci in z njimi jaz trpimo. Mi ga ne moremo spremeniti, sam se mora. To je njegova odločitev. Za koga mu je vredno živeti,se bo sam odločil in nekaj naredil.
Nišu razumela. Moški ne bo nic naredil 1000 let, če ne bo v to prisiljen. Ženske se napacno vzgaja. Ljubav ti je posu.
Gloria593, 08.05.2023 ob 18:23
Nišu razumela. Moški ne bo nic naredil 1000 let, če ne bo v to prisiljen. Ženske se napacno vzgaja. Ljubav ti je posu.
Se to. Glede na vse zj ženske, ki so dobre partnerje zamenjale z luzerji zaradi no1 ljubezni in si lažejo, lažejo, lažejo, polnijo betice kot že opisan, celo tako daleč so jih ……….da so jih same porinle k ljubicam…v razmislek in razmišljanje.. kot samo primer.
tu gor ste ene prave nesamozavestne pomilovanja vredne coprnice, oče in mož prevarant nikoli ne bo dober oče ne dober mož.
in tam kjer ženske oproščate zaradi otrok? daj no ne serji ga…Vam je bolje, da živijo in odraščajo ob takem zakonu, kjer je nonstop prepir zaradi kurbrije?
ali je bolje, da se ločita, zaživita mirno kje drugje, kjer bo otrok bolj srečen….
samo zaradi agend dajete takšna mnenja, da se ostane zaradi otrok. FUKIČKE, TEPKE.
Sama sem otrok iz družine varalic, kadarkol se je mami ponudila šansa, da se spričkata sta se zaradi ženke, ki jo je imel oče. Midva z bratom sva molila h bogu, da bi se ločila. Neeeeee fukjena mati je čakala, da se jaz odselim.
Imel sva uničeno otroštvo!!!!
Boste dojele počasi.
Prevara se ne oprosti zaradi otrok.
Anonimna223, 07.05.2023 ob 11:53
Moj bivši mož je padel tako nizko, da je ljubici za 14 dni fukarjenja, pisal, da jo ljubi!!!!
Ona poskrbi z vsemi 800 smsi, da izvem vso svinjarijo, če je pa rekel, da je samski, da me želi poročit po 14 dni fukarjenja. Torej kaj bi naredila? Vzela ga nazaj?
Neeee jasno kot bel oblak mu sprintam vseh 800 smsov in on še naprej suvereno, nič mi ni pomenila nisem je ljubil (čeprav ji je po 14 dneh) napisal, da jo ljubi! Ma ne ni problema, ok varal si, ampak ded kaj si pisal? To je bolno. BOLNO!!!! SORODNIKA STA
Valda, sva se razvezala. Včasih ljudje samo ne vemo s kom živimo. Po tem pa manipulativne, grožnje s samomori, zakaj, ker z njo ni mogel ostal, ugotovil sta, da ju okolica sicira, ker sta sorodnika! Karma ga je doletela še preden sva se ločila. Izgubil je mene, novo žensko in najboljšega prijatelja.
Bivša (nova ) ga je prevarala z bestičem, ne prevarala, zanosila je z njim, on pa menil, da je otrok njegov. Ekola vse se vrača vse se plača. Bolnik. Bolnik nase vleče bolnice.
Večina oprosti, ker se jim moški zlaže glede okoliščin in dejstev.
Moj je nekaj časa govoril, da ni nič, da je službeno, potem da je on njej všeč, ona pa njemu ne, potem da je šel na kavo z njo, da se pogovori o tem, da ima družino itd. Bila sem naivna in verjela. Ko sem pa zvedela resnico, je letel čez vrata kolikor je dolg in širok.
Tako kot moški lažejo ljubici, da imajo žensko zmaja, tako ženi, če kaj sumi ali zve lažejo in natvezijo 1001 stvar njim v prid.
Dejstvo je, res je dejstvo, da večina žensk ne more čez varanje. Če pa gre čez to, je to eno veliko mučenje za njo, pa če prizna ali ne.
Nevena, 08.05.2023 ob 18:44
tu gor ste ene prave nesamozavestne pomilovanja vredne coprnice, oče in mož prevarant nikoli ne bo dober oče ne dober mož.
in tam kjer ženske oproščate zaradi otrok? daj no ne serji ga…Vam je bolje, da živijo in odraščajo ob takem zakonu, kjer je nonstop prepir zaradi kurbrije?
ali je bolje, da se ločita, zaživita mirno kje drugje, kjer bo otrok bolj srečen….
samo zaradi agend dajete takšna mnenja, da se ostane zaradi otrok. FUKIČKE, TEPKE.
Sama sem otrok iz družine varalic, kadarkol se je mami ponudila šansa, da se spričkata sta se zaradi ženke, ki jo je imel oče. Midva z bratom sva molila h bogu, da bi se ločila. Neeeeee fukjena mati je čakala, da se jaz odselim.
Imel sva uničeno otroštvo!!!!
Boste dojele počasi.
Prevara se ne oprosti zaradi otrok.
Se strinjam, pravijo:
Oče lahko največ za svoje otroke stori tako, da ljubi njihovo mamo!
Zartrose izven profila, 07.05.2023 ob 19:19
Olga816, 07.05.2023 ob 19:09
Olk, 07.05.2023 ob 18:53
Pri meni pa je tako, da sem pri sebi 100%,da je nekaj bilo z eno sodelavko njegovo, nimam pa dokazov,on pa vztrajno zanika. Ma ne bo priznal niti pod razno. Jaz pa sem slisala nek pogovor po telefonu. Kaj je rekel in zanika.. In kaj naj zdaj?? On zanika, pravi da sem narobe slisala in da kaj bom na podlagi necesa, kar sem BAJE( po njegovo), slisala po telefonu, vse razdrla, pa, se dva otroka imava.. In ja kaj naj zdaj, to me zre, on ne bo priznal, jaz res ne vem kaj naj.. Pa se to, sem njegova druga zena in tudi prvo je prevaral.
Olk…zpomni si, NIKOLI NE PRIZNAJO PREVARE. PA ČE GA DOBIŠ NA LJUBICI NEEEE BO PRIZNAL.. NOGIRAJ GA.
ENAKO MOŠKI, NIKOLI NE BODO PRIZNALI, DA JE NJIHOVA ŽENA KURBA-TO PRIZNAJO ŠELE, KO SE LOČIJO.
Seveda ne bo priznal, raje bo njo obtozil da laze, da je nora, da naj gre psihiatru po tablete ker ima privide 😁..
To je poskušal tudi moj, da sem psihopat, nora, da imam privide, da sem bolna, obračunaval z menoj na FB in dokazoval svojo “nedolžnost”, potem je pa ljubica priznala, da sta se fukarla in je ponižno pobrisal vse slike in kontakte iz FB.
Le zakaj, če pa z njo ni imel nič? Če nič ne skrivaš nič ne brišeš? ali pač?
Ravno kontraefekt je dosegel, zdaj so vi zvedeli s kom se je kurbal in še bolj spraševali.
Ravno sedaj v ZDA z YT:
Millionaire killed by wife in love triangle; Pregnant woman prostituted by husband – Full Episode
Če Amerika prihaja k nam, se bo tudi pri nas to začelo dogajati.
V filmu Nezvesta za Richardom Gerom je slišati pomemben stavek – nikoli se ne konča dobro. Dejstvo je, da moški, ki vara, uničuje svoje otroke, svojo ženo, družino in tudi ostale, ki so s to družino povezani. Toliko sebičnosti kot je človek premore z varanjem, je verjetno ne naredi z nobeno drugo stvarjo.
Gloria593, 08.05.2023 ob 18:31
Se to. Glede na vse zj ženske, ki so dobre partnerje zamenjale z luzerji zaradi no1 ljubezni in si lažejo, lažejo, lažejo, polnijo betice kot že opisan, celo tako daleč so jih ……….da so jih same porinle k ljubicam…v razmislek in razmišljanje.. kot samo primer.
Potisnila k drugi?
Ti si ena tistih patetičnih pomilovanja vrednih, ki ostajaš s takim, ki te ne spoštuje.
Ženska, ti ne spoštuješ niti sebe. otroci trpijo v takih skrhanih zakonih, kakor tam kjer je nasilje in alkohol.
Katja7845, 08.05.2023 ob 19:11
Potisnila k drugi?
Ti si ena tistih patetičnih pomilovanja vrednih, ki ostajaš s takim, ki te ne spoštuje.
Ženska, ti ne spoštuješ niti sebe. otroci trpijo v takih skrhanih zakonih, kakor tam kjer je nasilje in alkohol.
Da ne bi no. Preveč primerov okoli. Vsi isti.
Otrok ima danes več očetov lahko. Lahko ima več mam. Ne samo po zakonih, otroci tako živijo, mama ima vsako leto novega, oce pa še veliko več in en čas so otroci z enim parom in so spet z drugim parom, morajo se navaditi na menjave po večkrat na leto. Presodite sami, če imate toliko pedigrejem kako neumni ste vsi.
Tako vem, 08.05.2023 ob 19:26
Otrok ima danes več očetov lahko. Lahko ima več mam. Ne samo po zakonih, otroci tako živijo, mama ima vsako leto novega, oce pa še veliko več in en čas so otroci z enim parom in so spet z drugim parom, morajo se navaditi na menjave po večkrat na leto. Presodite sami, če imate toliko pedigrejem kako neumni ste vsi.
Če sodim po sebi “moškega s prtljago nebi vzela in nisem! Ko me je prevaral sem samo spakirala sebe in sina. Ni mi žal.
Poročila sem se v drugo z moškim, ki svojih otrok ne more imeti.
Moj je odrasel in nimamo za seboj ne bivšega, bivših, ne pol bratov in pol sester…mir imamo in ljubezen.
Vem za dva konkretna primera, dve ženi sta bili prevarani. Vsaka ima z možem tri otroke. Obe sta bili nezaposleni, brez lastnih dohodkov, brez možnosti, da bi prišle h staršem, ali na svoje. Nista se ločili. Kakšen je njun zakon, pojma nimam.
Osebno mislim, da prevaro se še da oprostiti, pozabiti pa se ne da. Zelo težko je živeti skupaj naprej, kot da ni bilo nič.
Ampak, če ni ženska finančno samostojna, če nima denarja, ne zaposlitve, če nima kam iti, potem je žal primorana trpeti. Otroci pa niso neumni. Vse vidijo in čutijo.
lunca zadnji krajec, 08.05.2023 ob 20:08
Vem za dva konkretna primera, dve ženi sta bili prevarani. Vsaka ima z možem tri otroke. Obe sta bili nezaposleni, brez lastnih dohodkov, brez možnosti, da bi prišle h staršem, ali na svoje. Nista se ločili. Kakšen je njun zakon, pojma nimam.
Osebno mislim, da prevaro se še da oprostiti, pozabiti pa se ne da. Zelo težko je živeti skupaj naprej, kot da ni bilo nič.
Ampak, če ni ženska finančno samostojna, če nima denarja, ne zaposlitve, če nima kam iti, potem je žal primorana trpeti. Otroci pa niso neumni. Vse vidijo in čutijo.
Se strinjam s teboj. Moški izkoriščamo vašo opravičljivost, prezrtost skokov. Preveč nam popuščate, zato varamo. Premalo nas šponate.
Pa še neki; MOŠKI NIKOL NE BOMO PRIZNALI E SKOKA, NE PREVARE SVOJE ŽENSKE. Če mi varamo; LAŽEMO DO KONCA. Če nas prevara žena; PA EGO TAKO MOČNO DELUJE, DA PRIZNAMO NJENO PREVARO ŠELE KO NAS ONA SPRAVI PRED PRAG.
Anonimni moški sem, 08.05.2023 ob 20:13
Se strinjam s teboj. Moški izkoriščamo vašo opravičljivost, prezrtost skokov. Preveč nam popuščate, zato varamo. Premalo nas šponate.
Pa še neki; MOŠKI NIKOL NE BOMO PRIZNALI E SKOKA, NE PREVARE SVOJE ŽENSKE. Če mi varamo; LAŽEMO DO KONCA. Če nas prevara žena; PA EGO TAKO MOČNO DELUJE, DA PRIZNAMO NJENO PREVARO ŠELE KO NAS ONA SPRAVI PRED PRAG.
Brez otrok te vsaka brcne. Z otrokom pa mora razmisliti v vseh pogledih. Velike se morajo boriti po sodiščih, spravijo se v agonijo brez epiloga, ki lahko traja predolgo, poznam primere ko jih spravijo ob vse. Prihajata lahko v vedno večje sovraštvo, otroci pa postanejo tampon cone med obema.
JSt pa ne stekam kako to da v tem sodobnem svetu zenska nima zaposlitve in svoje place a je kot brezposelna rodila tri otroke? Ne, ni izgovor da se zaradi tega ostaja z varalico, ona je z njim zaradi kesa, tip pa vse skupi izkorisca tudi z prevarami. Samo da se je dala v situacijo brezposelne in rodila tri otroke je pa sama odgovorna..
Zartrose izven profila, 08.05.2023 ob 17:00
Meda, 08.05.2023 ob 16:49
Zartrose izven profila, 08.05.2023 ob 16:45
Res je, 08.05.2023 ob 16:22
Edini zdravi in pravi odgovor po dolgem casu! Bravo! Tako je! Drugace pa, tiste/tisti, ki prevare niste okusili, ne veste, kako bi se odzvali, če bi do tega prišlo – to kar pišete je le, kar trenutno razmišljate v povezavi s tem, za tem razmišljanjem ni orkana čustev, ki nastane, ko se nekaj takega odkrije.. zato ne zdaj – kako bi ga/jo nabrcale .. ker se ti svet v sekundi zruši, ko te na tak način izda oseba, kateri si posvetil srce in z njo zgradil družino…
Neumnost, namrec komot lahko ves. Ker se gre zate in uase ves kaj ti je sprejemljivo in kaj ti ni. In ce ti nekdo zrusi svet bos ti ostajal s to osebo ki te je izdala? Meni bi ravno tako dejanje neljubezni ubilo vsa custva do njega ker bi me izdal na celi crti tako telesno kot custveno srcno dusevno. In tiste ki imajo druzino z varalico ter ostajajo se niti ne zavedajo da povecini ustvarjajo varalice in prevarane.. in to je zelo neodgovorno jebiga..
Enkrat bom šla, seveda ni jeza izginila. Če ne prej, ko bosta otroka polnoletna, se pravi še par let.. Je pa OK, na silo ne bi ostala nikjer.
in kako otroka to dojemata? Ko sta gledala odgujen osnos, slisala prwpirw o drugi zenaki itd itn.. kaj je to njima naredilo? Ljudje si radi zatiskajo oci in usesa in nocejo priznat, da otroci se kako vidijo cutijo ..
Nic videla in slisala, nikoli se nisva o tem pogovarjala ali prepirala v njuni prisotnosti. Tako primitivna pa res nisva.
Meda, 08.05.2023 ob 23:36
Nic videla in slisala, nikoli se nisva o tem pogovarjala ali prepirala v njuni prisotnosti. Tako primitivna pa res nisva.
Prosim odgovori še na ostala vprašanja. Tudi jaz mislim, da se otroci še kako zavedajo, da je nekaj narobe. Če tudi mislita, da jim prepire dobro skrivata.