Ženi se je zelo povečal libido
Primorc317, 18.01.2023 ob 19:13
Anonimno986, 18.01.2023 ob 17:37
Primorc317, 18.01.2023 ob 17:28
Anonimno986, 18.01.2023 ob 15:55
Primorc317, 18.01.2023 ob 14:45
Anonimno986, 17.01.2023 ob 22:05
Lahko so hormoni, spremembe v telesu. Lahko, da se je zagledala v koga in jo to dodatno podzge doma. Morda je zacela brati taksne knjige? 😉
Pogovori se. Povej ji, da jo ljubis, ampak da potrebujes vmes malo premora. Sicer pa jo lahko zadovoljis vmes tudi drugace, saj ne obstaja samo en nacin 😉
Imam sama tudi zeli visok libido in hja, tezko je dohajati to. Sem pred nekaj leti zapadla v branje taksnih romanov, in je bilo kar zanimivo. Ampak kot pravim, saj obstajajo ralicni nacini, kako potesiti zeno 🙂
Pozdravljena a imas vedno visok libido al se ti kaj spreminja
Se spreminja, odvisno od počutja, situacije. V osnovi je visok, sem pa opazila, da kadar me karkoli teži, vpliva tudi na moj libido. Npr. z bivšim partnerjem – prvo leto ni bilo nikoli dovolj, potem so sledili nesramni komentarji iz njegove strani v smislu “tečna si s tem, ne da se mi, glava me boli – ja, tudi moški znajo očitno uporabiti to frazo”. Ti so čez čas pripomogli k temu, da se je nasplošno zmanjšal. Potem sem ugotovila, da si dopisuje z drugimi, kar me je čisto odbilo, sploh nobene želje po spolnosti. Sva se razšla, prvih nekaj mesev po razhodu sem bila praktično aseksualna (zame zelo čuden občutek).
Trenutno je libido visok. Sedanji partner se tega zaveda, mu je všeč, ne rabim tega skrivati, in se mi zdi da ravno zato, ker me nasplošno ta odnos osrečuje, je še toliko višji. So dnevi, ko ni pretirane želje, včasih tudi kakšen teden zaradi stresa v služni, nikakor ni vsak dan isto. Pod stresom se mi vedno zmanjša želja, ko sem sproščena in imam dovolj časa, da zadiham, grem na morje, pa se dvigne.
Kontracepcijske tablete načeloma dobro uravnavajo – če je to opcija. Neznam ti sicer svetovati, kaj lahko storita z ženo, glede na to da imaš nasprotno težavo … morda kakšen oddih v dvoje nekje, kjer še nista bila? Drugo okolje, sproščenost, čas za vaju, da se vrneta k temeljem zveze in nekako zagori spet tista zaljubljenost, kjer divjajo hormoni? Pojma nimam, upam, da vama uspe.
Hvala za nasvete in želje kolk si mlada če smem uprašat
Okoli 35 🙂
A mi pises na
primorc00@gmail .com
Ne bom ti težil
bom ostala na monu 😉
RokSaasssssssss, 12.01.2023 ob 21:49
Se to vsem ženskam po določeni starosti? Žena je pred kratkim praznovala 35. rojstni dan in zadnja dva tedna je nenormalno potrebna.
Seksala bi vedno. Najino 4 letno hčerko dama spat nato pa me kar naskoči in me pogleda v oči in mi reče: fukala bi
Nobene predigre nobenega cartanja. in to zadnja dva tedna skoz. Vedno ko ta mala spi ali je pri babici bi žena rada seksala. Vedno ko sva sama mi že tišči roke v hlače im me sprašuje če mi kaj stoji.
Včeraj sma 9 krat danes pa 11 krat. Hoče analno, hoče da ji zarinem dildo itd…
Čisto sem že izmozgan. Ne morem več. Čeprav sem moški. Ljubim svojo ženo ampak ko je preveč je pač preveč…
Kako ji naj povem naj se malo umiri? Zakaj se ji to dogaja? Kakšna fora z hormoni ali kaj druga fiziološkega?
Poznava se 10 let poročena 5 in nikoli se še to ni zgodilo. Prej sva imela kar vredu spolno življenje – nič posebnega. Zdaj pa se je tako spremenilo pa nevem zakaj.
Se še kateri ženski to dogaja?
ti pa si ena jokica no!
Zakaj pa ne, 13.01.2023 ob 20:07
punodnara, 13.01.2023 ob 18:36
Kako lahko seksas 10 krat na dan? Komu to rata?
Tudi danes, 55+ lahko 10x in upam da bo tako še naprej šlo! In zelo lepo je, kondicja in zdravje je boljše!
Ja, ja. Si pozabil povedat, da ona lahko, ti pa sigurno ne!
Ne klobasaj. Sem dec, libido na 110%, 2 do 3x, mogoče max. 4x na dan. Več sigurno ne, pa sem dokaj mlad in fit!
A daaaj..9x ali 11x 🙊 tega ne verjamem, verjamem pa da je ona potrebna. Praviš, da imata eno hči..razlog je očiten, hormoni jo ženejo po 2. otroku..to se je meni zgodilo, ko sem želela 3. moj pa ne..ampak ga sedaj seveda imava, no jaz pa čakam nazaj tisti nagon, ki ga kar ni in ni (verjetno ker ne želim več otrok). Škoda ko minein seksaš, ker se pač opomniš, da je čas.
Anonimno 5813, 17.01.2024 ob 10:05
A daaaj..9x ali 11x 🙊 tega ne verjamem, verjamem pa da je ona potrebna. Praviš, da imata eno hči..razlog je očiten, hormoni jo ženejo po 2. otroku..to se je meni zgodilo, ko sem želela 3. moj pa ne..ampak ga sedaj seveda imava, no jaz pa čakam nazaj tisti nagon, ki ga kar ni in ni (verjetno ker ne želim več otrok). Škoda ko minein seksaš, ker se pač opomniš, da je čas.
pozdrav kolk si mlada če smem vprašat . Ja moja je bila tud za akcijo vsakokrat ko si je želela otroka pol pa konec in ji ni in ni do akcije
Super! Izkoristi, dokler ni prepozno. Ce bi se ji to npr zgodilo pri 45tih bi jaz to sprejel kot zalitev moskega. Kao sedaj ko nisi vec privlacna in se mi nate ze dolge vec ne dvigne, sedaj pa bi seksala…ko pa sem bil trd in te gledal vso mlajso in seksualno zrelo pa nic …vse ob pravem casu. Tvoja je za seks z moskim v najboljsih letih. Zato rukaj,dokler tic ne odpade
Anonimno 4069, 12.01.2023 ob 22:36
Meni se je po 35 ful povečal libido, sedaj sem 50 pa se kar traja….
Tudi meni, žalostno je to, da ste moški precej energični na jezikih, potem pa me “potrebne” ženske pri 50 ugotavljamo, da nas ne morete več dohajat in zadovoljit.
Imam moža že 30 let, ampak on me nikoli ni dohajal, zadovoljil, zato imam po 10-15 let mlajše ljubimce, ki lahko po 5 x tudi.
Zato mi je prav smešno, ko se 50 ali več letni možakarji okrog petelinite z 20 let mlajšo, ko vsi njegovih let prav dobro vemo, da je ne more pofukat kot bi ona želela, zato jo nekdo drug poleg. Se pač samo petelinite, ker akcije je bore malo. Meni se je svet sexa odprl šele s 15 let mlajšim.