Ženi se je zelo povečal libido
RokSaasssssssss, 12.01.2023 ob 21:49
Se to vsem ženskam po določeni starosti? Žena je pred kratkim praznovala 35. rojstni dan in zadnja dva tedna je nenormalno potrebna.
Seksala bi vedno. Najino 4 letno hčerko dama spat nato pa me kar naskoči in me pogleda v oči in mi reče: fukala bi
Nobene predigre nobenega cartanja. in to zadnja dva tedna skoz. Vedno ko ta mala spi ali je pri babici bi žena rada seksala. Vedno ko sva sama mi že tišči roke v hlače im me sprašuje če mi kaj stoji.
Včeraj sma 9 krat danes pa 11 krat. Hoče analno, hoče da ji zarinem dildo itd…
Čisto sem že izmozgan. Ne morem več. Čeprav sem moški. Ljubim svojo ženo ampak ko je preveč je pač preveč…
Kako ji naj povem naj se malo umiri? Zakaj se ji to dogaja? Kakšna fora z hormoni ali kaj druga fiziološkega?
Poznava se 10 let poročena 5 in nikoli se še to ni zgodilo. Prej sva imela kar vredu spolno življenje – nič posebnega. Zdaj pa se je tako spremenilo pa nevem zakaj.
Se še kateri ženski to dogaja?
Bom jaz njo zrihtal s tvojim privoljenjem seveda. Ker @Pikulet19 ima za moje pojme 4 cm prekratkega.
Mam tud ustrezno debelega da jo fajn napolne, ne kot @Pikulet19 ki slovi po tankem čeorav ima 1,5 cm daljši qrac od slo povprečja.
JAZ MAM DEBUGA IN DOUZGA TUT.
Anonimno 10448, 18.01.2023 ob 06:53
potem swm edina ki ji je zgodilo ravno obratno. prej sem imela velik libido celo nladost zdaj po 35em pa vse ugasnil. nobene zelje po sexu. bolj zgleda to tko manj se me dotikas bolj sm srecna.
Jaz sem pa izgleda ves čas skorajda brez libida, pred 30 in po 30