Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu Ženska potešenost

Ženska potešenost

Pozdravljeni!
Nimam kakšnega konkretnega problema imam le veliko željo po sexu. Pa ne vem a je to normalno al ne! Js namreč sexam vsak dan in to večkrat, partnerka je zelo zadovoljna in zadovoljena, samo jaz se večkrat pri sebi sprašujem, a je to normalno ali pa ni!

To je odvisnost od sexa, ki nima nobene veze z ljubeznijo. Pre kratkim sem celo brala o tem.
V glavnem je osebi samo do tega, da sexa, tudi orgazem ni vedno potreben, da si zadovoljen. Prebrskaj malo o tem; pred kratkim je bilo o tem problemu veliko napisanega v časpisju.

Ne poslušaj acjom! Na razpolago daje le eno (1!) luknjo, potem pa misli, da smo vsi ostali odvisni od lukenj… ts ts ts

😉

Torej: iskrene čestitke! Te pohvalim še jst. Itak se samo kurčiš in iščeš hvalo, kajne? Ker bi ti sicer zadostovalo, če te pohvali tvoja ljuba in, če sta zadovoljna oba…

Normalno je pa marsikaj… Tako nekajdnevna abstinenca, kot nonstop fukarjenje…

hehe………..časi se spreminjajo…………..

blagor tebi in tvoji , da se ne rabita obremenjevati z drugimi problemi kot mi ostali ( služba, pa otroci) in imata neizmerno veliko časa za seks; saj res a sploh še počneta kaj drugega razen to da seksata? e, da sem jaz na tvojem mestu tudi ne bi zlezu dol z moje

🙂 po teh nekaj stavkih, da se mu samo sexa, js nebi še upala rečt da je odvisen. Lahko da je samo bolj …potreben:)
Zdaj, če njegova tudi uživa, če ji je v veselje, če s tem ko sexata kar naprej ne zanemarjata naprimer družbenega in družabnega življenja, če se bolj ljubita, kot nabijata, če je obema tako prav…potem….hvala bogu za take pare:) (da sta se našla dva prava)

Če pa jo ima on samo za objekt, ki je slučajno tud ona vedno na razpolago (mogoče zato, da ga nebi izgubila), če on posexa še vsako ki se mu voljno nasmehne, če si celo plača sex, samo da dobi…če ne more brez tudi ko recimo gre njegova na službeno pot ali je hudo bolna…potem, bi se dalo o zasvojenosti govoriti:)

Če pa sta sam kot dva zajčka, pa znata razporejati čas za sex in znata uživati tudi v drugih stvareh,…..sta pa samo srečen par z veliko prostega časa za sex:)

Nam, ko imamo otroke, pa tud včas prav pride, da jih imamo:P al kaj:))))

Otroci niso ovira po moje, da par nebi mogel sexat večkrat na dan;)
Volja najde pot:D

Lp

otroci res niso ovira, ovira je to da grema v službo ob 7 in se vrnema ob18 , potem pa še moja gre včasih nazaj v službo; me prav zanima če bi vsi po pravici povedalii koliko na teden seksamo, kaj bi prišlo ven, midva recimo 1-2x na teden ( so pa bla obdobja ko nisva tudi cel mesec) kaj pa ti mirella- pa resnico prosim

Resnica je, da tudi midva nisva kdaj cel mesec….se nama dogaja da pa zjutraj, ko odhajava v službo(v kopalnici je kaka prilika), ko se vrneva, pa so otroci kje okoli…pa zvečer spet:)
Realnost je taka, da jaz bi kar naprej, moj bi kar naprej…..so pa razne take zadeve, kot je menstruacija, bolezni otrok, službene odsotnosti, kake družabne prireditve, ko prideš domov pozno in zaspan….:) pa potem mine dan, dva…pa kar ni:)

Sam meni to ne predstavlja problema ali pomanjkanja:)
Js po večini dobim, kolikor rabim in kolikor imava realno možnosti.
Z veseljem pa, ko js ne morem ali je kaka druga ovira(časovna) …z veseljem vsaj njemu na hitrco pomagam….to mi tud veliko pomeni….da vem, da on se je sprostu. Ženske lažje tisto energijo prenesemo kam drugam;)
Zadnje čase sva pa kar pridna:) Če sva le oba doma, si vzameva čas zvečer, pred spanjem. Koliko, pa kako kvalitetno, je pa spet odvisno od dneva:)

Se trudimo pač toliko, kolikor nam paše:)

ja moja je ista kot ti, tudi ona bi kar naprej, in ji ne morem dopovedat, da ima vse svoje meje in da se moški in ženske med seboj razlikujemo; namreč moški doživijo svoj vrhunec nekje do 27. leta, medtem ko ženske po 30- letu in tak onas je narava lepo zajeb…

am….torej pomeni, da teb ne paše????:O

kakor js vem, moškim paše od 16-66 leta, pol pa kolkr zdravje dopušča:)
Za ženske pa, če je prava ženska, ji nikol ne neha pasat, dokler ima ob sebi pravega moškega:)

men paše že od 14 leta:) in nisem komaj pr 30 zacela uzivat….

No…sej ne vem…kaj je zdej prav in kaj ne:)

Js mislim, da, ce sta dva prava skupaj, nikol ni premal, pa nikol ni prevec pa so obdobja, ko bl pase, pa so obdobja, ko so druge skrbi, pa manj pozornosti polagaš sexu….Važno je samo, da eden ne trpi:)

Vidim, da so prišli zanimivi odgovori, vse od razumevanja in podpore ter do nasprotovanja, kar je bilo tudi za pričakovati. Pač Slovenska samovšečnost, če imam jaz zanič sexualno življenje, potem naj ga imajo tudi drugi:(( . Bog ne daj, da bi kdo izmed nas kljub vsem obveznostim, službi in otrokom pa povrhu še pri 40-ih imel dober sex!! To je verjetno samohvala in ne vem kaj še! Ma res ste čudni, js sm pa mislo da sm js čudn, zdej pa vidim da sem čist normalen moški z normalnimi potrebami in normalnim sexom:)
Mirella vidim da sva na isti valovni dolžini:)
Pa lep dan vsem.

potem pa ne vem, kaj bi sploh rad………..sam sprašuješ, če je to normalno……potemtakem, če vama obema tako odgovarja, je pa itak vse ok…..vprašanje je pa seveda, če je to sploh res, kar pišeš……..glede na to, da se zdaj tu nekaj usajaš.
Pa veselo fukanje!

Matr sm opazil, da ko mački stopiš na rep zamijavka in točno to se je zgodilo. Verjetno še nikol v življenju nis v sexu uživala in sploh pojma nimaš kaj je sex z ljubeznijo, sicer pa kaj bi ti razlagal ko mi tako ne verjameš…..
Ko si boš prišla na jasno bo zate tako ali tako prepozno, kdo pa še fuka danes takšne, ki sploh ne vedo kaj je ljubezen in dober sex!
Zej grem pa malce žurat pol bo pa veselo:))

hehe………tudi jaz te ljubim.

LOL! Ti še kr kej napiš… Itak, da se bomo požrli od zavisti zarad nekoga, ki meni, da je kvantiteta sinonim za kvaliteto…:))).

Ja.
Take mamo najraje!!!!!!!!!!!!!!!!

Hehe, prcofukl, malo boš še moral zrast (pojem je relativen in zajema vse sfere človeškega bivanja!!!!), da boš pogruntal, kakšni se zbiramo na tem forumu!

Ne vem ka bi mi rade povedale!!
Sem razbral da premalo fukate in da imate probleme same s sabo:)) škoda res, js vsakmo al pa vsaki prvošim…

Saj ne, da se na zobe mečemo…. ampak morda bi ti pa rade povedale, da si nas POPOLNOMA narobe ocenil.
In da na tem forumu ni foušije, ni nesramnosti, ni klevetanja….
So samo odprte glave…. ki rade kdaj kako “mastno” predebatirajo…

Aja, hehe, nimam pa pojma, od kje si razbral, da premalo fukamo….

Ja halo,a še ne veste ,da bi jaz še pa še….nikoli dost,hi,hi…pašeee

hhahahahha………….jao……….dete sladko.

bolj berem, bolj imam občutek, da bi on le samo rad , vsako uro, ne pa da to počne vedno in vedno….

sanje…… niso skoraj nikoli resnične….hihihih

cmoka

Si kot ženski nimfoman.Kupi si lutko v sex šopu pa boš zmeraj sexal kadar ti bo duša dala.

New Report

Close