Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu Ženska potešenost

Ženska potešenost

Kako to da nobena ženska nikdar ne pove iskreno, zakaj ima kar naprej glavobole pa menstrualne težave, itd. Posebno takrat ko bi moški radi porivali!

Tega jaz nikoli ne rečem. Če mi ni do sexa, iskreno povem.

Mi ne pade na pamet, da bi mu lagala. Sploh me pa nikol glava ne boli, prav tako nimam pojma o tem kako zgledajo menstrualne težave…:).

Tudi samo nikol ne rečem, da me boli glava ali kaj podobnega. Iskreno povem, danes mi ni do ljubljenja……

V sporazumevanju je lepota

cmoka

Ravno za glavobol je sex najboljše zdravilo,glede menstrualnih težav pa:nekaterim ženskam takrat še bolj paše sex.sicer pa”ladja plava tudi po rdečem morju”.

mene glava že dolgo ni bolela, menstra mi pa tudi nobene ovire ne predstavlja. edino v času ovulacije, je treba malo bolj taktično vse skupaj izvest, ker bolijo jajčniki. pa še to ne vsak mesec.

če mi pa kdaj ni, ne iščem raznoraznih izgovorov. sej nimava več 17 let.

Zadeve se je treba lotiti premišljeno,pač odvisno od sexualnega poželenja in privlačnosti ter pogojev.

to je pa problem tvoje ženske in tebe:))))))

moj še nikol ni slišal, da bi js imela glavobol pa krče, ko bi on rad:))))))

če pa imam krče in glavobol, pa mu seveda povem, pa potem tud ve, da mi ni do porivanja;) ….pa tud on ima migreno;) in nebi bilo lepo, če bi mu očitala, da js bi pa ravno tisti dan sexala;)

To so zadeve, ki se dogajajo:)
Če ima pa katera večkrat kot enkrat na mesec krče, pa pogoste glavobole, jo pa moraš poslat k nevrologu in ginekologu:) ker to pa ni zdravo;)

Če jo matra glavobol al pa če jo zvijajo krči, boš menda ja opazil to že čez dan, ni res?!?!?!?! In v tem primeru ne boš navalil z idejo o porivanju!

Če pa je čez dan z njo vse OK, ko pa bi ti porival, pa njo napade tisoč in ena težava… pol se pa vprašaj, kaj je z njo/tabo/vama narobe. Ker v normalnih ljubečih partnerstvih tega ni.

jaz bi več kot moj, torej pri nas ni glavobolov :), med perilom, se pa akcija preseli na analo. No, sej sem zadovoljna tako kot je, a malce vodim :)))

Očitno spoznavaš napačne.

New Report

Close