Ženske, ali bi imele takšnega moškega
Kokoši 👾👾👾👾👾👾, 25.09.2022 ob 19:06
soft, 25.09.2022 ob 19:03
Kokoši 👾👾👾👾👾👾, 25.09.2022 ob 18:46
soft, 25.09.2022 ob 17:56
Kokoši 👾👾👾👾👾👾, 25.09.2022 ob 17:46
soft, 25.09.2022 ob 17:33
Kokoši 👾👾👾👾👾👾, 25.09.2022 ob 17:25
Samo nekaj ženske. Nekaj morate razumeti, da tu ni pravila kakšen moški vam bo zvest.
1) Ker so moški, ki ne seksajo okoli in so le za resno vezo.
Torej ostanejo vam zvesti do konca življenja ali MOŽNOST ŠT. 2 : pozneje se jim odpelje, ko vidijo da so vsak dan bolj stari in vas varajo na polno.
2) So moški, ki kot mladi seksajo z veliko ženskami in se zabavajo.
In taki tudi vam niso zvesti in vas varajo ali MOŽNOST ŠT. 2: ker so se kot mladi zdivjali tega niti ne pozneje ne pogrešajo in vam ostanejo zvesti.
Se res tega ne zavedate, ali ne poznate moških?
Če mene vprašate bi rekel, da imate več možnosti z “moškimi številkami 2”, da bojo zanesljivi in zvesti. Ker “moški številka 1” imajo v sebi dostikrat nekaj kar jim udari ven.
Veš kaj ti povem kokoši, v resnici je ženskam za moške prav vse manj mar. Imamo na voljo toliko vsega za zamotit misli, za doživet in s čim se ukvarjat, da vse težje sploh pomislimo, da bi si še koga navlekle v življenje tako ali drugače. Ga ni čez udobje in notranji mir, da ko greš spat, ti sploh ni treba o tem razmišljat ali te vara ali ne, ali te bo pa vse te tvoje točke in mentalni filmi. Ker ženske si jih delamo.. raje spiš kot dojenček v miru, srečna in sproščena pluješ skozi te lepote življenja brez sesalcev krvi, ampak v družbi osebe, ki jo najbolj ljubiš, sebe. Sama sebe ne bom nikoli prevarala, zapustila ali razočarala.
“SOFT”,
To je res kar pišeš in te pri temu razumem.
Verjetno tudi nimaš močnega spolnega gona in potrebe po intimnosti in ti zato takšno življenje ustreza in si kljub pomanjkanju prej omenjenega zadovoljna v življenju.
Tudi jaz razmišljam enako glede sebe kot si ti opisala svoje osebno razmišlanje.
In zato sem se odločil, da raje ostanem samski. Še vedno pa si želim imeti spolnost in intimnost. Zato ne potrebuješ resne veze. Niti ne nujno avantur, ki so kratkotrajne in ti ne prinesejo ničesar razen kratkotrajnega užitka. Še vedno imaš lahko spolnost z osebami, ki so ti prijatelji in znanci in z katerimi čutiš pravo energijo in ti dajo več le od užitka.
Hahaha joj kokoši kakšne valjaš
Samo če je Vin Diesel 😉 druge moj radar ne zaznava… Napaka v sistemu jbg
Ni napaka v sistemu. Nekateri pač imajo močnejšo potrebo po spolnosti in intimnosti, nekateri imate manjšo. In če si ugotovila, da ti samsko živlenje ustreaza tudi brez druge intimnosti, lahko rečem; dobro zate. Nekateim od nas prav tako ustreza samsko življenje, vendatr se spolnosti in intimnosti ne mislim odreči. Odvisno je od človeka do človeka kakšne potrebe ima v življenju.
Ne ugibaj nekaj na pamet ..o meni ne veš popolnoma nič.
Saj ne ugibam, in niti nočem ugibati. Samo pišem glede na to kar si napisala: “Veš kaj ti povem kokoši, v resnici je ženskam za moške prav vse manj mar. Imamo na voljo toliko vsega za zamotit misli, za doživet in s čim se ukvarjat, da vse težje sploh pomislimo, da bi si še koga navlekle v življenje tako ali drugače. Ga ni čez udobje in notranji mir, da ko greš spat, ti sploh ni treba o tem razmišljat ali te vara ali ne, ali te bo pa vse te tvoje točke in mentalni filmi. Ker ženske si jih delamo.. raje spiš kot dojenček v miru, srečna in sproščena pluješ skozi te lepote življenja”
Saj pravim da nekaj na pamet ugibaš in sklepaš o meni. Zapis je misel o ženskah. Nisem ne samska še manj pa aseksualna. Tako da te pridige in tvoji nasveti so mimostrel.
soft, 25.09.2022 ob 19:21
Saj pravim da nekaj na pamet ugibaš in sklepaš o meni. Zapis je misel o ženskah. Nisem ne samska še manj pa aseksualna. Tako da te pridige in tvoji nasveti so mimostrel.
“SOFT”,
Aja, potem si pa malo nejasno napisala. Ker vem, da to kar si napisala ne velja nasplošno za vse ženske sem sklepal, da govoriš o sebi.
Tebi kot vem nisem nič svetoval in pridigal tako, da vrjetno govoriš o mojih pogledih. Jaz mislim, da nekateri ljudje, ki se dodobra znorijo se potem umirijo in vejo, da ničesar ne zamujajo.
V temu, da pa si samski in imaš kljub temu intimnost in spolnost z drugimi samskimi ljudmi pa tudi ne vidim nič narobe. Kaj a imaš do tega moralistične zadržke in se ti zdi to nedostojno?
Kokoši 👾👾👾👾👾👾, 25.09.2022 ob 19:37
“SOFT”,
Aja, potem si pa malo nejasno napisala. Ker vem, da to kar si napisala ne velja nasplošno za vse ženske sem sklepal, da govoriš o sebi.
Tebi kot vem nisem nič svetoval in pridigal tako, da vrjetno govoriš o mojih pogledih. Jaz mislim, da nekateri ljudje, ki se dodobra znorijo se potem umirijo in vejo, da ničesar ne zamujajo.
V temu, da pa si samski in imaš kljub temu intimnost in spolnost z drugimi samskimi ljudmi pa tudi ne vidim nič narobe. Kaj a imaš do tega moralistične zadržke in se ti zdi to nedostojno?
V redu je kokoši, no problem.
firbec906, 26.09.2022 ob 12:38
Sama sem bila v mladosti zelo mirna, me je pa druga puberteta cist ven vrgla. Sem pa ločena, in drži, da ločenke več seksajo, kot poročene.
tale je dobra, ja jasno da več seksajo, a ga boš na dobr štrudl dobla? ma, ko je lovorika “osvojena”, pol je pa druga “jeba” dalje!
Radovedna348, 25.09.2022 ob 15:59
Kakšno je vaše mnenje o moških, ki so v mladosti podrli vse kar je lezlo in šlo? Ki niso bili nič izbirčni in so šli z vsako, ki je bila za? Se vam zdi to primeren material za resnega partnerja?
Osebno sem sicer pristaš temu, da se da človeku drugo priložnost, ampak ne, ko gre za partnerstvo. Meni bi se tak moški gnusil oz. mu ne bi mogla zaupati. Tudi če bi mi bil sicer všeč, ga ne bi izbrala za očeta svojih otrok. Mislim, da bi bil težko dober mož in oče. Tudi ko gledam znance, ki so bili včasih bolj divji, potem so se pa “ustalili” in ustvarili družino, so vsi, brez izjeme po določenem času začeli varati svojo partnerko.
Moje mnenje je enako kot tvoje.
Anonimno 1854, 27.09.2022 ob 06:21
Sem moški, in tudi nebi imel ženske, ki je menjala preveč partnerjev. Takšne so samo za pofukat. Za kaj resnega, pa iščeš bolj resne in ne prasice.
Absolutno se strinjam!
Najbolj zanimivo da tudi ob ljubici razmišljam tako!
In če se zgodi da katera bi, najprej želim vedeti kak tip je. Če si v poznanih krogih se v glavnem pa itak že ve katera je samo za pof…t.
In ja tista za mene žal ne more bit niti ljubica!
Ne bi se strinjala ne z enim, ne z drugim. Nihče ni samo črn in samo bel. Je pa z moškimi lajdrami velik problem, ker so so kužni. To pa ženski rod krepko rešeta zadnja leta. Množično umirajo zaradi raznih rakov v trebušni votlini. Že mlade, od 25. leta naprej. Tudi moški, zaradi raka na danki in grlu.
Ne Bi, 25.09.2022 ob 16:48
Se preveč cenim. Jaz spolno občujem samo z moškimi, ki jih ljubim, ki jim zaupam, ki jih poznam, in ENAKO pričakujem od svojega partnerja. Da torej ceni žensko kot osebo in da dojema spolnost kot čudovito pretakanje energij, ne pa kot fitnes.
krasen odgovor. Se popolnoma strinjam!
Je bil tak.. Tolk žensk, da si jih niti zapomnu ni vseh. Kar sva pa skupaj, pa najbolj zvest partner, sedaj že mož in kmalu oče mojega otroka. In ga nebi zamenjala za nobenga druzga. Kar je blo v preteklosti, je blo v preteklosti, mene samo zanima sedanjost in prihodnost.
In se definitivno strinjam s Kokoši. Veliko rajši bi vedno zbrala moškega št. 2, kot pa 1.
Anonimno 7528, 27.09.2022 ob 08:40
Ne bi se strinjala ne z enim, ne z drugim. Nihče ni samo črn in samo bel. Je pa z moškimi lajdrami velik problem, ker so so kužni. To pa ženski rod krepko rešeta zadnja leta. Množično umirajo zaradi raznih rakov v trebušni votlini. Že mlade, od 25. leta naprej. Tudi moški, zaradi raka na danki in grlu.
ja, samo folk noče priznat da je v veliki meri kriva kurbarija.
moški, ki žensko ne ljubi, v njej pusti svojo nesnago, ta nesnaga začne delat bolezni.. razumljivo je, da se te bolezni začnejo pojavljati na najbolj ženskem delu ženskega telesa-na rodili.
Tako, kot bi se meni gnusila ženska, ki je v sebi imela preveč kur…, vas popolnoma razumem, da se tudi vam gnusi moški, ki ga je imel v prevelikih piz..
Moški – kur.be so tihi prenašalci več bolezni, katerih simptomov sami sploh nimajo ali so komaj zaznavni, pri ženski pa celo štalo naredijo na rodilih (npr klamidija je ena takšna nadloga, ki žensko celo ne plodno naredi). Marsikatera žena taksnega mladostniškega lajdre postane neplodna. Potem morajo pa po umetnih oploditvah, ki povzročajo raka hodit, ker bi gospod rad otroke.
Ja ja tako je, 27.09.2022 ob 08:01
Absolutno se strinjam!
Najbolj zanimivo da tudi ob ljubici razmišljam tako!
In če se zgodi da katera bi, najprej želim vedeti kak tip je. Če si v poznanih krogih se v glavnem pa itak že ve katera je samo za pof…t.
In ja tista za mene žal ne more bit niti ljubica!
Torej so tvoje ljubice same device, ti, ki jih kao das toliko skozi pa puritanec? 😁😁😁 Kere zgodbice, si pa zabaven! @doubkestandards