Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Ženske, ali vas moti, če partner v pričo vas prdi?

Ženske, ali vas moti, če partner v pričo vas prdi?

Midva z ženo oba spuščava tihe, glasne, smrdeče prdce tudi, če sva skupaj. Naju to ne moti. Če preveč smrdi, odpreva okno ali pa greva v drug prostor, dokler se ne zlufta, hehe. Drugje, v prisotnosti drugih ljudi, pa sva seveda kulturna in ne prdiva, kadar se nama sprdne. 🙂

Kaj pa ve, ostale ženske? Ali vas moti prdenje partnerja v vaši prisotnosti?

Mene moti. Če ti uide, res ni panike, ampak da se pa še potrudiš zraven, da ga spraviš ven, mi pa res ni.

ja midva tud tihomirje spuščava, ampak si to tudi poveva, da jih eden spusti:))
drugje pa seveda ne počnemo tega…znamo biti kulturni, heh

Kako pa to?

In ja, me moti pri komerkoli. In tudi ne toleriram prdenja vsepovprek, saj nismo v štali.

Midva se vedno šaliva okoli tega. Tako da jih oba spuščava v bližini drug drugega. V prisotnosti obiskov itd pa ne.

ze 10x sem probala naglas tole prebrat, pa ne gre, tok se smejim

Enako.

Moja žena ves čas prdi in to me moti, kar ji za vsako povem. Pa ne odneha. No, saj ko bo dobila pošteno na gobec bo drugič malo premislila. Drugače je pa kar v redu, ni pa tudi nič posebnega.

Haloo! Meni se to zdi tako grdo, da sploh ne morem verjeti kaj ljudje tukaj pišejo in da so doma za zaprtimi vrati take svinje!! Če bi moj prdel v pričo mene in otrok, bi že zdavnaj zunaj na pločniku pristal, potem pa naj tam zunaj mirno prdi kolikor hoče!! Fuj!
Lepo vas prosim…ste res brez vsakršne olike ljudje božji? Ste že kdaj prebrali kakšen bonton? In da mi potem cela dnevna soba smrdi po te svinjariji?
Too much!

Kaj ima bonton s prdenjem? V privatnosti svojega doma lahko posameznik počne dobesedno kar se mu SPRDNE! Ne vem sicer,ali imaš ti rit skupaj zašito da ne prdiš,ali pa ti vsa gnojnica skozi usta leti in potem ne rabiš prdet? 😀

Hja, če je res tako zelo normalno prdet kot konj ali krava, zakaj pa potem vendarle tega ne počnete povsod?
Pa da ne bi spet o zdravju in kulturi. Če vas zdravje skrbi se raje vprašajte, kako se prehranjujete, da tako prdite.

Če se navadiš, da doma brez zadržkov prdiš, sčasoma pozabiš, da so prisotni še drugi ljudje in veselo prdiš tudi v njihovi družbi.

In ja, moti me.

Saj ne rečem, ko kdaj uide, ampak da bi se pa namerno trudila partnerja skupaj prdet? Ne vem no, mora bit zelo seksi, ko skupaj vžgeta prdalni maraton. Kul predigra. 😀

Haha, sem se nasmejala komentarjem. Načeloma me to ne moti, razen v spalnici, tik pred spanjem, če je tisti dan bil na jedilniku kakšen pasulj. Tudi sama se sprdnem, pred partnerjem, sorodniki in prijatelji. Raje malo nerodnosti kot pa boleč trebuh cel dan.
Sem se spomnila… sem enkrat čakala mamo pred WC-jem in sem jo slišala prdnit. Skoraj sem počila od smeha, ker je prej nikoli nisem slišala, niti kasneje. Ne vem kako njej in vam, ki ne prdite, to rata. 🙂 Jaz ogromno prdim, sploh pred in med menstruacijo. Prehrano imam normalno, tako da ne vem, očitno prebava ni vredu?

Še v šoli so nas učili da se gre prdnit v wc. Resno pa kaj jeste da morate tko prdet? A še niste slišali za začimbe kot je kumina in podobne? Pogosto prdenje je znak bolezni črevesja. Fuj. Sej vsak kdaj kakega spusti ma pred partnerjem in drugimi pa se umaknem no. Ni čudno da je toliko ločitev.

Kaj pa potem, ko bo treba enemu rit prat pa plenice menjavat? A to vam bo pa normalno?

Ne razumem, zakaj ne? Bi se še z obiski malo pošalili.
Ne morem razumeti koliko primitivcev je še med nami.

A to se ti zdi primerljivo?

Ne bi rada posploševala, vendar pri nas je bilo tako. Dokler sva bila fant in punca, je bil pozoren, normalen človek, nikoli prdel pred mano. Po poroki, rojstvu otroka pa postal nasilen, prenehal z osnovno higieno in prdel kot bi bil na wc ju. Mislim, da tak način sovpada s tem, da se partnerju ne trudis več ugajati. Seveda je zdaj bivsi, jasno, da prdenje ni razlog, je pa včasih pokazatelj stanja.

Kdor ima redne težave z napihnjenostjo, se naj vpraša kaj je narobe z njegovo prehrano in prebavo.
Nečesa takšen človek ne prebavlja v redu ali pa uživa čudne kombinacije hrane.

Nikoli ne prdimo drug pred drugim. Ne razumem, kakšni packoni morate biti nekateri, da se namenoma ne umaknete smradit v stranišče ali vsaj drug prostor in spuščate prdce v bližini partnerjev in otrok?


Znajdeš se pa ne. Lahko bi mu ga posesala. S sesalcem. Prdec mislim:-)

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Včasih je veljalo, da ko fant upa pred punco (in punca pred fantom) prdniti, da je potem res prava veza – ker sta sproščena en pred drugim.
Mislim, da to ni nič takšnega, če pred partnerjem prdneš (in nikjer ni bilo govora o namernem neznosnem prdenju zgoraj). Vsakdo lahko kdaj poje kaj takšnega in ja, zdravo je, da spustiš zrak ven.
In tisti, ki zadržujete, da vas ne bo žena/mož slišal…pa kaj je z vami no..saj niste normalni. Iz tega se da vedno narediti hec.. In če si že to ne upate, kaj vse potem še ni v redu v vaši vezi.
Žalostno, da se hodite skrivat iz sedežne pod odejo na stranišče…ali pa še huje, da vas boli trebuh..Bog ve, kaj vse še skrivate drug pred drugim.

Vsi tisti, ki so tule največji “prdonasprotniki” so po navadi največji packi..z zapackanimi gatami, smrdljivi nogavicami,…

Včasih je veljalo, da ko fant upa pred punco (in punca pred fantom) prdniti, da je potem res prava veza – ker sta sproščena en pred drugim.
Mislim, da to ni nič takšnega, če pred partnerjem prdneš (in nikjer ni bilo govora o namernem neznosnem prdenju zgoraj). Vsakdo lahko kdaj poje kaj takšnega in ja, zdravo je, da spustiš zrak ven.
In tisti, ki zadržujete, da vas ne bo žena/mož slišal…pa kaj je z vami no..saj niste normalni. Iz tega se da vedno narediti hec.. In če si že to ne upate, kaj vse potem še ni v redu v vaši vezi.
Žalostno, da se hodite skrivat iz sedežne pod odejo na stranišče…ali pa še huje, da vas boli trebuh..Bog ve, kaj vse še skrivate drug pred drugim.[/quote]

Mešaš pojme kulture, intime in zaupanja.
Eno je, če nekomu prdci nenamerno uhajajo zaradi bolezni. Tak pač prdi v postelji in si ne more pomagati. Drugo je, če nekdo za mizo pri kosilu namerno spusti prdec. Boš rekla, da je to znamenje “prave povezanosti”? Ali na kavču, ob gledanju TV? Nope. To je znak, da si navaden packon.
Ne vem, zakaj se ne bi mogel človek diskretno umakniti, saj ne prdiš nonstop – tistikrat 1x (če sploh) dnevno, ko spustiš plin, pa se ja lahko umakneš.
In ne, ni smešno in zabavno, sicer bi to počeli tudi v službi in v vrsti v trgovini. Čeprav imam občutek, da nekateri tule to počnete tudi tam.

New Report

Close