Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ženske, iskreno: vas je otrok postaral?

Ženske, iskreno: vas je otrok postaral?

Odgovor na objavo uporabnika
Da ali ne, 14.01.2024 ob 12:26

Zlasti imam v mislih obraz, videz utrujenosti, zaskrbljenosti, nove gube … Se vam po otroku kaj poznajo sledi tega? In če pišete “Mene je otrok pomladil”, dajte sliko before/after, da bo verodostojno.

Zblojenka, nedofukana, bolnica. Spravi se ti v službo, nebo te vedno ati vzdrževal.

Zujiš vse dni na netu, če bi se toliko z otrokom ukvarjala nebo sledil tvojim potem, sicer pa “piši propalo” po mami.

Bojda te vsak otrok pomladi za sedem let!

Glupe, debilne, zlobne, zahojene, 14.01.2024 ob 12:58

Avtorica tvoje življenje, ki to ni, je sigurno samo na slikicah tik toka in Ig..ti itak ne veš kaj je lepota in staranje, ker živiš samo na nekem zgražanju in pljuvanju po drugih.

Te je treba zbrcat dol s foruma in poslat za tekoči trak ali zlagati police v skladišče in ne bo več cajta za štepanje lažnih glupih tem.

DElo za tekocim trakom te postara sploh ce to delas cel lajf.

Nekaj je, da to delas kot studentka med pocitnicami ali ce v svojemu fohu ne dobis dela…

Cel lajf….fuck. ne!

Se raje ubijem!!!

Je boljse biti sexy tajnica in seksati s svojim sefom!

Čisto nič, 15.01.2024 ob 12:36

ima 2 otroka stara 13 in 11 let. V bistvu me ljudje vedno pohvalijo kako mladostna izgledam. Kakšne sošolke in sošolci iz srednje šole mi pravijo, da se sploh ne staram. Ampak jaz to pripisujem pač dobrim genom. Tudi moja starša oba izgledata 10 let mlajša, kot sta stara. Pri meni je enako. Moja mami pri 602 letih nima nič gubic, popolnoma speglano kožo ima. Tudi njena mami – moja babica je bila ista! Ne vem zakaj bi otrok kogarkoli postaral. Sama sem bila ravno tako pod stresom, kot ostale ženske…. Rodila 3x, en otrok mi je celo umrl, furam dva najstnika, do 13 leta pa smo imeli tudi veliko problemov v šoli z vedenjem…. polno službenih obveznosti, doma delo, otroci, šola, sestanki ni da ni. Ampak gubic nimam in tudi ne izgledam utrujeno in zgarano. To je vse stvar človeka, genov in metabolizma….

Jaz sem za 37.let zelo mladostna, mogoce zato ker nimam otrok, nikoli nisem bla porocena! Tud ko sem bla v vezi in vidla, da je neki narobe sem jo prekinla! Ker imam sebe rada !

Ti, ti XXL182 tebe bo treba malce naseskat, da ne sekas bucke. Tebo bolj tezko postaralo, saj nic ne delas, razen da visis na monu. Mogoce pa sam doma imas staro vejo brez otrok. Tiste so sele zagrenjene, uvele. Leta vsem nam tecejo, ne bat..hihihi

Mislim da žensko otrok ne postara, ampak jo postara razočaranje, nad partnerjem, kakšen toksičen odnos. Poznam žensko pri 45 ih ki ima obraz čisto izpit, v vezi je bila z narcistično motenim moškim, ki je z njo manipuliral. Njo je izpil odnos ne otroci.

Ja, dobro vprasanje. Mogoce mu pa deci disijo, kaj ves.

New Report

Close