Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu zgodbica

zgodbica

Danes začnem z inštrukcijami angleščine pri moji sosedi. Ona je ravno na dopustu, saj mora izkoristiti še lansko kvoto, mene pa čaka matura in moram ful trenirati, saj hočem imeti najboljše ocene. Za Karmen vem, da fantastično govori angleščino, saj je poslovna ženska veliko odsotna. No ta poslovnost jo je stala tudi zakona, moža je namreč zalotila z ljubico. Sama pravi, da ga je ogulila do spodnjih gat. Njej je ostala čudovita hiška s krasnim bazenom. Moja starca sta z ušesi ploskala od sreče, ker me je bila pripravljena Karmen inštruirati in to še zastonj.
Smuknila sem v kratko jeans oblekico z gumbki in odhitela do nje.
»Živjo Nika, si za to, da delava ob bazenu? Kar razkomoti se, jaz prinesem še kavico, in bova začeli.« je rekla.
Gledala sem jo, ko je šla proti meni, sonce jo je tako obsijalo, da se je skoraj jasno videlo skozi njeno belo oblekico, katero je oblekla. Ženska ima za svojih 35 let, fantastično postavo.
Ko je servirala kavico, se je vsedla in začeli sva kar z angleško konverzacijo. Čez dobro uro in pol je šla v hišo. Ko je prišla ven je v roki nosila dva kar precej polna kozarčka opojne pijače. Da bova bolj sproščeni mi reče.
Ne vem kaj me je obsedlo, počasi sem pila tisto žgano pijačo, govorila z njo, čez glavo pa mi je hodilo samo to, da bodo njene bradavičke, popolnoma trde preluknjale tisto tanko tkanino in pokukale ven. Kar naenkrat sem se zavedla, da se vzburjam ob njej. Nič mi ni bilo jasno. Z Juretom sem imela čisto krasen seks in nikoli si nisem mislila, da me lahko privlači ženska in to še starejša ženska.
Dobesedno buljila sem v njo in kar bolj na debelo požirala slino. V tisti beli oblekici je izgledala kot divja amazonka. Temni skodrani lasje, so ji padali na hrbet, vame je zrla s skoraj črnimi očmi, njena polt je bila kot mlečna kava, njeni bradavički sta še vedno nemo zrli vame in skozi prosojno tkanino sem jasno videla njena temna kolobarja. Njene ustnice so bile precej polne in prisegla bi da sočne.
Še nikoli jo nisem gledala tako, kot sem jo gledala v tem trenutku.
»Nika, Nika…….kam je šla tvoja pozornost?«
»Oprosti, ne vem kaj mi je bilo.«
»Oh, mislim, da vem…..preveč vsega je bilo, morava narediti pavzo, pa bo.«
»Si za to, da se malo namočiva v bazenu, se sprostiva in bova kot novi?« mi je predlagala.
»Seveda sem za, samo domov skočim po kopalke pa bo…«
»Kakšne kopalke neki, brez kopalk je plavanje užitek…..konec kocev pa sva obe ženski«, je rekla in si že slačila oblekico.
Pred mano je obstala v vsej svoji lepoti in seveda, ker nisem hotela izpasti kot smrklja, sem se zelo obotavljivo slekla tudi jaz.
Gledala me je z občudovanjem in mi rekla…………….«oh, nisem vedela, da imaš tako krasno telesce…………glej, no glej, briješ si jo tudi že…….no, pridi…« je še rekla in skočila v bazen. Takoj za njo sem se v vodo pognala tudi jaz.
Bradavički sta mi ob stiku s hladno vodo nevarno otrdeli in ko sem priplavala na površje, se znašla točno pred njo. Pohotno me je gledala in kar naenkrat sem na svojih ustih začutila njene ustnice.
Nežno me je poljubljala, roki pa sta me potegnili tesno k njej. Na svojih prsih sem jasno čutila njeni, njeni bradavici, ki sta se drgnili ob mene…..njen jeziček pa je vdiral v moja usta………zastokala sem, vendar se nisem umaknila…….tale njena igrica mi je postajala presneto všeč.
Najbolje, da primem bika za roge, sem si rekla in njen jeziček posesala globoko v svoja usta. Tudi jaz sem roki sklenila na njenem hrbtu in počasi z njima drsela gor in dol istočasno pa sem v enakem ritmu sesala njen jeziček.
»Nika, o sladka mala Nika« je šepetala, »Greva v hišo« mi je rekla.
Že v naslednjem trenutku sem ležala na ogromni vodni postelji, divja amazonka pa se je naslanjala name in se divje zalizovala z mano. Njena roka je nežno gnetla mojo dojko, jo stiskala in se končno začela igrati z bradavičko, ki je še trdela in še rastla….sploh ne vem kako je bilo to možno. Še nikoli nisem imela tako erektiranih bradavičk. Njena usta so se odlepila od mojih in videla sem kako se spušča na mojo trdo bradavičko, počasi jo je objela z usti in jo posesala kolikor je le mogla globoko vase. Že v naslednjem trenutku pa jo je z jezičkom delala hitre kroge okoli nje.
Noro sem bila vzburjena. Zapustila je bradavičko in skoraj sem že začela negodovati, ko sem videla, da se spušča na mojo mokro muco…..končno, sem si mislila, končno. Kar streslo me je, ko sem začutila njen vroč jeziček. Lizala me je čisto počasi od ritke do ščegija…….z dolgimi počasnimi potegi vročega in mehkega jezička. Začutila sem, da mi s prstkom vdira v anus in presenečena sem bila nad tem, da mi tako godi. Počasi me je s prstom fukala v rito, jeziček pa je delal na mokri pohotni muci, čutila sem, da mi bo počasi prišlo…….slišala sem svoje glasne stoke, ona pa je nadaljevala z nespremenjenim ritmom……….ko mi je začelo prihajati sem začela še bolj glasno stokati. Orgazem je prišel kot val odrešitve, moje telo se je streslo v divjem krču ona pa je še kar nadaljevala s svojim lizanjem. Videla sem, da z roko hiti na svoji pohotnici, kar me je spet divje podžgalo. Prejšnji orgazem še ni niti dobro polegel, ko sem začutila, da mi bo spet prišlo. To, ko sem videla, kako si jo obdeluje, me je naredilo absolutno divjo….. ona pa me je s potegi svojega jezika počasi vodila čedalje bliže orgazmu, me dolgo držala čisto blizu vrhunca in ko so moji kriki postali divji in glasni, končno spustila da mi pride….. …….dolgo, vroče, divje………..

mmmm, slastno…no, zdajle bi mi pa pasalo mal odmora…
lp

tudi tebi lep petek ;-)))

vroče, vroče … kaj še bo danes???

Mater, zdaj pa še to?!? Sem že čist fertik! Komaj čakam da jo dobim.Doma bo vsaj sigurno, že na vratih jo dvignem, odnesem na posteljo, strgam oblačila iz nje in ji ga zarinem, živalsko skor!

A mene si pa ne bi takrat želela zraven, da jo porihtam tebi in njej???

Veš da imam željo enkrat gledat dve ženski, ki se obdelujeta? Sam kako se takrat zdržat, hmmm

Mater ste packi in to ravno danes, ko ga ni ob meni, še dobro, da se znam tudi sama poigrat,ali se bom z njim zrajcala po telefonu… ajuj, vsa sem mokra, pohotna, preveč sem se vživela v to zgodbo,zamislila… nekaj je danes v luftu, sigurno bo to krivo aha!

zakaj se zadržat? zrihtaj taki 2, da bo dogovor tebi na kožo pisan – torej zaključek prepuščen moškemu udeležencu igre ;-))

Pokliči me, pa si pomagava!

mmmmm, ni čudno da bo vsak čas dež!

in kako slastne in mehke so šele ženske ustnice, da o rokah in jezičku sploh ne govorim…ja, tu še imam rezerve…

ne rabiš se zadržat, če te ne spustita zraven vklopiš ročni pogon, če pa se lahko vključiš in če si dovolj nežen, imate lahko nebesa…

lp

ljubica, pršparaj še zame en plac v avtu … da še jest moje rezerve pokurim he he

v ponedeljek pa tvojo zgodbico pričakujemo, veš??? o vajinem živalskem, divjem, norem seksu. Prav?

ups!!… ma tole zgoraj te res kar zraven potegne…
lp

Saj vidiš da nobenga cajta ni! Pa je blo vroče in tebe sem si zamišljal zraven, hahah

aja??? v kakšni vlogi?

… a zato je tako ščemelo :-))) v soboto popoldne je to blo, a ne? :-))

kar pisat!!! ti bi in bi in bi ………… izgovorov imaš pa vedno na tone ;-))

In že v petek!

In inštrukcije sta še ponavljali?

Ti si iz pravega testa.

mmmmm… kot pravi KIR… gledat dve prasički, ki se obdelujeta….

Hm, morda bi celo pristal, da se ne pridružim ampak samo opazujem… (:-P)

Draga punca ali bi upala z menoj tudi tako uživati kakor z žensko ko sta bile pijane .

New Report

Close