Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Znaki spontanega splava

Znaki spontanega splava

Sem v 4.tednu nosečnosti.V predelu jajčnikov imam včasih bolečine ,takšne kot nekaj dni pred menstruacijo.Prosim,če mi lahko odgovorite na vprašanje,če ne gre morebiti za znake spontanega splava.

Mislim, da so občasne bolečine v spodnjem delu trebuha v nosečnosti večinoma nenevarne. Ker so v nosečnosti povišani isti hormoni kot pred menstruacijo, je tudi normalno, da se počutiš približno tako.
Pri splavu pa sploh ni nujno, da najprej nastopijo bolečine. Večinoma najprej pride do krvavitve. Uživaj v nosečnosti in ne skrbi.
LP, Alenka

Mateja

Daj to vprašanje na ginekologiji pa boš prepričana, z odgovorom dr. Pušenjak.

Lepo nosečnost ti želim in lepo majhno štručko.

Bodi lepo pozdravljena

Blažka

DANES ZJUTRAJ SEM SE ZBUDILA IN SEM IMELA RAHEL IZCEDEK Z MALO RJAVE BARVE.ZANIMA ME ALI BI TO LAHKO BIL SS ALI NE.SEM PA NEKJE V 6 .TEDNU NOSEČNOSTI IN SI RES NE ŽELIm ,DA BI BIL SS.ALI NAJ GREM DO G ?SLABOSTI SO ŠE PRISOTNE,ZIZE SO ŠE OBČUTLIJVE NA DOTIK.KAKŠNI SO PRVI ZNAKI ZA SS?

LP,MATEJA IN HVALA ZA ODGOVOR

Izberi forum Ginekologija in porodništvo: http://med.over.net/forum/

I Domišljija je pomembnejša od znanja. Znanje je omejeno, domišljija pa poganja svet. Albert Einstein I Naročilo na ePosvet: https://med.over.net/svetovalec/andreja-verovsek I

sploh ne vem kje naj začnem najprej se vam bom predstavila sem mati 7-letne deklice žena srara sem 30 let moja zgodba pa se začne 10 dni nazaj z možem sva se trudila zanositi pri prvemu otroku slaba 3 leta potem kot strela z jasnega tisti dolgo pričakovani plusek veselje strah zaskrbljenost 1000 in ena misel ob tem v 10 tednu šok krvavitve krči bolečine bolnišnica grozeči splav stogo mirovanje a bo a ne bo potem sonce in danes moja 7-letna sreča 10 dni nazaj po dolgem prepričovanju najdražjega spet plusek spet 1000 in eno vprašanje potem pa spet delno ista zgodba kot pri prvem plusku .grem v porodnišnico z napotnico osebne doktorce sprejme me dežurni ginekolog pregleda pravi da imam 2 folikla ki sta ostala od ovulacije v maternici ni sledu o zarodku čudno po mojih izračunih pa naj bi bila že v 5t sestra mi da napotnico bhcg dam kri grem domov z sumom imv ležim doma drugi dan okoli 1 popoldne klic iz porodnišnice da mi je bhcg izvid 179 in da se jutri oglasim spet v porodnišnici na odvzem krvi vmes krvavitve zjutri grem spet v porodnišnico na odvzem krvi dam kri grem domov isti dan ob 1 me spet pokličejo doktor pravi da se mi je bhcg zrasel za 75 procentov in da je mogoče da smo v prvo prezgodi pogledali in da je zaradi tega bila maternica prazna ampak kljub temu da je tudi možna imv da doma ležim in počivam da se čez 2 dni oglasim v porodnišnici na ultrazvoku da bodo ugotovili za kaj gre jaz pa krvavim kljub vsemu živci mi nr dajo miru se sprašujem vsako minuto kaj je kaj ni jutri zven na čem sem do takrat pa sem sama s svojimi mislimi drage forumke a je katera bila v moji koži

Pozdravljeni. Naredila sem 3 teste nosecnosti, kjer so bili vsi trije pozitivni. Zal imam rjav izcedek. Noseca kaze, da sem 3 tedne. Imam tudi bolecine v trebuhu in v krizu. Zanima me ce pride do spontanega splava kako zdravniki ugotovijo, ce sem bila resnicno noseca? Saj imam G sele v sredo popoldne. Vendar zal jaz se ne pocutim dobro

Pojdi raje h gin. Tole niso heci. Morebitno nosecnost pokaze hormon v krvi.

noseča si tri tedne? od kdaj pa do šteješ?
pri treh tednih niti nosečnosti še ne moreš potrdit
če je tisti napis na clearblue – ju, niti slučajno ni točen in mislim, da šteje tedne od spočetja. to pa niso uradni tedni nosečnosti.

noseča si toliko tednov, kolikor je od zadnje menstruacije.
prvi indikator za splav je višina hormona v krvi, ki ne pade tako hitro.

če pa si noseča in krvaviš z bolečinami, pa je žal najbolje, da se odpraviš na urgenco/ k osebnem ginekologu. splava ne morejo preprečit v večini primerov, vendar pa so žal ob nosečnosti možna tudi druga stanja, ki se tako izražajo.

New Report

Close