Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Zobozdravstveni center BABIT

Zobozdravstveni center BABIT

Pozdravljeni, pozna kdo mogoče Zobozdravstveni center Babit? Izkušnje, mnenja? Zanimam se sicer za zobni aparat in me malo zanima vaše mnenje glede njih.

Hvala najlepsa

Moja izkušnja pred 20 leti,za mostičke so mi želeli racunati 4000 EUR, na koncu sem si drugje zrihtala za 800 EUR. Pa še držijo. Malo slabši material, izvedba ampak vseeno držijo še vedno, že 20 let in se bodo .  Če imaš opcijo, dobi še kakšno ponudbo . Znajo kar nategniti pri ceni , vsaj 20 let nazaj je bilo tako

Ne, stran od Babita!!!

Izredno, že groteskno osladni – ampak samo, dokler mastno plačuješ!

V trenutku, ko boš imela kak pomislek ali želela drugo mnenje, te bodo obravnavali kot znucano cunjo za po tleh!

Samo stran od Babita!

Meni so rekli, da mam luknjo potem pa mi je zobozdravnica na koncesijo rekla, da je nimam.

 

Bil, izkušnja sicer v redu, cena pa … v nebo.

Imam sedaj drugega, izkušnja prav tako dobra, cena pa “normalna”.

Nenormalno so dragi.

Dobri, a so “zlatarji”!

Dobri so, ampak za tako velikansko ceno predragi! Za tretjino njihove cene sem v Krškem opravila isto storitev, pa tudi kvaliteta na zavidljivi ravni!

Predragi in ošabni za znoret.  Sicer sem imela v redu zobozdravnika, ki pa je šel na svoje, o čemer me ni nihče obvestil, samo k nekomu drugemu so me predodelili, s čimer se pa nisem strinjala in sem šla drugam.

Se pridružujem. Dobri in dragi. Je, kar je, glede na to da sem pri njih uredila vse in nimam nič več v načrtu (če ne bo kariesa pač), bom ostala pri njih, saj ne želim menjati in ugibati, kje bi bilo boljše. To bi bil dodaten stres niti se mi ne splača vozit nikamor. Na delo nobene pripombe. Ošabna je bila ena receptorka, ki pa je že več let nisem videla. Imam “slabe” zobe in veliko plomb, vendar sem imela zadnjih nekaj kontrol vse ok. 😉

New Report

Close