Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek žur plac – Primorska

žur plac – Primorska

Primorke in primorci – svetujte mi prosim, kje v okolici Kopra (lahko tudi sosednje vasi proti Dekanom) oddajajo kakšen prostor za otroški rojstni dan?

http://www.otrokoskop.si/main/cat/5/11
Nisem pa še nikoli bila.

Sicer pa, če ne potrebujete animacije je to lahko vsak prostor. ali bi radi kaj posebnega?

na Debelem rtiču treba rezervirati kakšen mesec prej, dobiš pa v ceni, ki jo plačaš za prostor tudi hrano. Oddajajo pa tudi v Bertokih, zraven pizzerije Kortina dvorano, se pa moraš zmeniti v pizzeriji.

pozanimaj se v rižani-bobri, tam kjer imajo ribogojnico. super plac za otroke, seveda pogoj lepo vreme.

zadnjič sem videla v Ankaranu, tam kjer je bowling, v isti stavbi, da so se otroci zbirali v enem prostoru, se mi je zdelo, da bodo praznovali rojstni dan. Videt je blo luštno.

Elerji, preko društva Sonček. V Elerjih imajo dve hiši, v katerih poleti gostijo svoje varovance, ki pridejo na počitnice, ko imajo fraj, pa oddajajo za razne zabave, prireditve ipd. Ena hiša je do 25 ljudi, druga do 50. Ta manjša ima jedilnico (navadno že okrašena z baloni), profi kuhinjo z vso posodo, avtomat za kavo, pijače in čokoladice (na evre), veliko dvorišče, igrišče z igrali, dovolj placa za parkiranje in ni ob prometni cesti.
Poglej na netu za društvo Sonček in pokliči.

Plesni klub Latino tudi oddaja prostor za rojstne dneve. Poišči jih na netu.

Sicer je bolj aktualno spomladi,poleti in v toplih jesenskih dnevih: na bonifiki ,pri pisarnah tenis kluba,bife…ne vem kako se imenuje…lastnik je Miha in lahko dobiš samo prostor (mize in klopi) ali pa vam še peče na žaru.

New Report

Close