Najdi forum

Naslovnica Forum ‘Teorije zarote’ Žvižgač iz berlinskega doma za ostarele: umiranje po cepljenju

Žvižgač iz berlinskega doma za ostarele: umiranje po cepljenju

Prvič je iz berlinskega doma za ostarele poročilo očividcev o razmerah po cepljenju. Prihaja iz doma upokojencev AGAPLESION Bethanien Havelgarten v Berlin-Spandau. Tam je v štirih tednih po prvem cepljenju s cepivom BioNTech / Pfizer Comirnaty umrlo osem od 31 starejših, ki so zboleli za demenco, vendar so bili pred cepljenjem v dobri telesni kondiciji glede na svojo starost. Prva smrt se je zgodila po samo šestih dneh, pet drugih upokojencev pa je umrlo približno 14 dni po cepljenju. Prvi simptomi bolezni so se že pojavili kmalu po cepljenju. Od informacij, ki so na voljo do leta 2020News, bolniki niso bili ustrezno obveščeni o tveganjih tega cepiva. Eden od razlogov je, da niso bile predložene podrobne informacije o novosti tega cepiva mRNA, ki je bilo le pogojno certificirano v Evropski uniji.

Odvetnica Viviane Fischer in odvetnica dr. Reiner Füllmich iz odbora Corona sta v video intervjuju z žvižgačem govorila o bližjih okoliščinah cepljenja, simptomih in različni naravi smrtnih primerov v povezavi s cepljenjem. .

https://2020news.de/en/whistleblower-from-berlin-nursing-home-the-terrible-dying-after-vaccination/


Ooooorrrrraaaaaaaoooouuuuuuuurruuuuuuu[img]http://shrani.si/f/3x/5e/3ksxIZey/7/zajeta-slika71.jpg[/img][img]http://shrani.si/f/1O/W1/4jWt1av2/6/zajeta-slika241.jpg[/img]

https://www.youtube.com/watch?v=dVsdUPV3wYk

New Report

Close