Zvone Šeruga
Mah, malo je šel v pozabo. Korona ju je spravila ob zaslužek. Lepe denarje sta oz je mlatil z potovanji po Namibiji. Itak je zbiral samo take, ki so to preseravanje lahko colali. MotoMaroko je bil, menda, zaseden za leto naprej. Tako se je bralo na njegovih blogih. Dolgonoge in dolgolase lepotice so šle z njim zaradi svoje promocije. Ena je predčasno in demonstrativno priletela domov. O tem so se razpisali v taglavnem tračarskem časopisu.
Pri dvajsetih sem ga še gledala WAAAUUU, pri štiridesetih z NO JAAA, zdaj pri šestdesetih pa O BOH POMAGAJ … obema.
Kako odprt ali zaprt zakon imata je res njuna stvar. Zase vem, da bi bila odprta samo vrata in stavek … gor in dol so ti odprta.
Sem pač ena sitna in zahojena baba. Amen
kako ti je bil pri 20tih lahko wauuu? zaradi česa? Si živela v revščini? Na vasi? Kakšen trigger je on bil, da je lahko iz tebe spravil efekt wauu 🙂 ?!?! Res me zanima. V to ciganerijo med te zaostale ljudi jaz ne bi rinla, da moraš pa še enga kmetavzarskega fukfehtarja sprot odganjat pa ga sploh ni dnarja.
kako ti je bil pri 20tih lahko wauuu? zaradi česa? Si živela v revščini? Na vasi? Kakšen trigger je on bil, da je lahko iz tebe spravil efekt wauu 🙂 ?!?! Res me zanima. V to ciganerijo med te zaostale ljudi jaz ne bi rinla, da moraš pa še enga kmetavzarskega fukfehtarja sprot odganjat pa ga sploh ni dnarja.
[/quote]
Ok. Ker ravno sprašuješ. Nikoli nisem šla z njim NIKAMOR. Če/ko sem že kam potovala po svetu (verjemi, da sem kar veliko), sem šla tja, kjer sem videla in doživela, kaj lepega. Ne bom sodila in rekla, da so ti ljudje, kamor je vodil skupine, zaostali. Živijo oz so že stoletja in sem mnenja, da bi jih mi kao kultivirani zahodnjaki, morali pustit pri miru. Afrika je izjemno bogat kontinent. Malo si poguglaj kakšno naravno bogastvo premore.
Sem živela na kmetih (kar ni niti malo narobe) v revščini pa NIKOLI. Samo za okus, naša kmetija je bila velika ene 45 ha, z vso mehanizacijo in hlevom za 30 glav živine. Imeli smo vse, kar se je takrat dobila. Po OŠ sem šla v SS in potem na fax. bo dovolj?
Aha, še zadnje. Zakaj tisti WAW pri 20ih? Ni bilo nobenega trigerja. Pač bil je drugačen, vpadljiv, vozil je motor (tu najdem edino vzporednico z mojim fotrom, ki ga je tudi imel), lahko pa se malo pohecava in rečeva: Lepa dekleta ljubijo barabe – hahaha.
Amen.
Ok. Ker ravno sprašuješ. Nikoli nisem šla z njim NIKAMOR. Če/ko sem že kam potovala po svetu (verjemi, da sem kar veliko), sem šla tja, kjer sem videla in doživela, kaj lepega. Ne bom sodila in rekla, da so ti ljudje, kamor je vodil skupine, zaostali. Živijo oz so že stoletja in sem mnenja, da bi jih mi kao kultivirani zahodnjaki, morali pustit pri miru. Afrika je izjemno bogat kontinent. Malo si poguglaj kakšno naravno bogastvo premore.
Sem živela na kmetih (kar ni niti malo narobe) v revščini pa NIKOLI. Samo za okus, naša kmetija je bila velika ene 45 ha, z vso mehanizacijo in hlevom za 30 glav živine. Imeli smo vse, kar se je takrat dobila. Po OŠ sem šla v SS in potem na fax. bo dovolj?
Aha, še zadnje. Zakaj tisti WAW pri 20ih? Ni bilo nobenega trigerja. Pač bil je drugačen, vpadljiv, vozil je motor (tu najdem edino vzporednico z mojim fotrom, ki ga je tudi imel), lahko pa se malo pohecava in rečeva: Lepa dekleta ljubijo barabe – hahaha.
Amen.
[/quote]
Top odgovor ! 😀
Amen.
[/quote]
Ojoj. Gotov je bila kmetija ta razlog zakaj te je lahko nek kokr svoboden ”popotnik” zintrigiral. Ker kmetija zavezuje, on pa je simboliziral svobodo ko lahko gres na (dobesedno :))) konec sveta oz civilizacije. Posebej na motorju. To je tako delavsko / kmecko. No, mogoce pa toliko desetletij nazaj ni bilo. Rinit med zaostala plemena, ce nisi ravno antropolog ne more biti nic prijetno. No ja. Saj eni pa med simpanze rinejo in je to to. Kaksna baraba? Kmetavz na celi crti je ta hovder. Meni jasno. Ne na splosno. Te ne kritiziram,ne razumi narobe, gre le za dialog in me analiticno navdusujejo te razlicne percepcije.
A potem je Marika Savšek pobegnila z njunega “potepa” z motorjem, ker sta se skregala zaradi “biznisa”? Kdo bo več procentov pobral od njunega skupnega marketinga? Dejno nakladat 🙂
Koliko ti veš? Bi vedel-a, če bi za njihovimi stenami živela, tako pa samo na slepo ugibaš. Saj ni važno koneckoncev, je pa zanimivo brat komentarje tudi na MON na to temo izpred 10ih let 🙂
https://www.zurnal24.si/magazin/vip/zvone-seruga-se-rad-objema-jaz-ne-135177
Meni je pa tako smešo, ko se ene mone tako ubadate in vpikujete v to s kom kdo seksa.
Če je njima tako ok, jima pač je.
Če on seksa s sopotnicami, je pač ok. Zakaj pa ne, če sta oba za?
Če to namiguje zaradi promocije, ker gre prodaja bolje, tudi ok.
Kako imata pa v zakonu pa bosta onadva reševala. Če se oba okrog gonita, je to njuna stvar, če se ne, je tudi njuna stvar.
Sem pa mislila, da bo šel Šeruga bolj na živce dedcem, ker so fovšljivi sopotnic Kar bi bilo nekako razumljivo, da so nevoščljivi dedcu, ki ima okrog sebe lepotice pa še po svetu potuje z njimi. Tako, da nevoščljivost dedcev bi razumela.
Ampak je hecno, da se vanj in njegov morebitni seks z lepoticami vpikujete ženske. To mi je pa čudno. Pa menda vas je ne moti, da on mogoče seksa z nekimi mladimi lepoticami namesto z vami? Saj se lahko tolažite, da mogoče pa ne seksa, ampak je vse samo promocija, marketing.
Ha, ha, res mi je smešno, ko imajo babe toliko težav s tem kdo s kom seksa :).
A pri vas v postelji se nič ne dogaja, da je tako važno kako nekdo drug to prakticira?
Moti nas celo lahko, ker so te mlade lepotice, ki jih omenjaš pri takih lovcih (lahko) tudi naše hčerke, srednješolke ali študentke. Pa že me smo bile plen v očeh takih v svojih letih….Ja?
[/quote]
Lej, ti ne boš odločala o tem s kom bo tvoja hčeraka seksala.
In če tem puncam paše, da seksajo z njim pač naj.
Predvsem pa: pojma nimaš ali seksajo ali ne. Če ja, je to njihova stvar, ne tvoja.
Ti pač ne boš odločala s kom bo tvoja hči seksala.
Aja pa ne vozi s sabo srednješolk.
Ne gre za nobene nebogljene deklice, ampak za odrasle ženske.
IN še enkrat: ne veš ali seksajo ali ne. Coprnice, ki obtožujete vse povprek, da seksajo, naredite ogromno škode. Pogosto obtožite koga, ki sploh ne počne nič od tega, kar ve coprnice skuhate.
Predvsem pa: pojma nimaš ali seksajo ali ne. Če ja, je to njihova stvar, ne tvoja.
IN še enkrat: ne veš ali seksajo ali ne. Coprnice, ki obtožujete vse povprek, da seksajo, naredite ogromno škode. Pogosto obtožite koga, ki sploh ne počne nič od tega, kar ve coprnice skuhate.
[/quote]Pa, saj ne moreš verjet kaj so te frigidne avše sposobne naplest.
Kaj je ena napisala da jo skrbi s kom seksa njena hči?🤣
Pa, saj ne moreš verjet kaj so te frigidne avše sposobne naplest.
Kaj je ena napisala da jo skrbi s kom seksa njena hči?🤣
[/quote]
Fovšija pač. Če se doma v postelji bolj malo dogaja, se moraš pa ubadat s tem s kom nek drug človek seksa :).
AMpak fovšljivke mu ne škodijo, kvečjemu delajo promocijo :). Pa še kako knjigo več bo prodal, ker bo ljudi zanimalo s kom mogoče seksa.
[/quote]
Glupa si ko noč.
Morala , vzgoja in lasten zgled matere hčerki, ki ji da lahko nasvete tudi na podlagi lastnih izkušenj s takimi pastmi je odločilno, s kom seksa srednješolka ali študentka. Da se toliko ceni in ima toliko samozavesti že pri tistih letih, da ve, da vsak tak ni zanjo in da se mu ne bo predala. Ker se ceni in ve, da je vredna več 🙂
Moja hči pri 17ih še ni seksala. MI je sama povedala, imava odprt odnos, me je tudi spraževala za nasvete, kako sem jaz reagirala v določenih in takih situacijah v svojim mladstni, v njenih letih. Kako sem “hendlala” s takimi plenilskimi moškimi, ko oči po njej mečejo že v mimohodu na cesti, ji pošiljajo kavice in pijačo po kafičih, ko sedi s prijateljicami z družbo ( pred koron časom) – Ja, je lepotica, visokorasla, lepa ko srnica in copypaste Adriana Lima; pade v oči moškim – predvsem takim med 40-50, lovcem na mlada dekleta. Kot sem jaz padla v oči takim lovcem, v njenih letih 🙂
Zdaj se pa požri.
Glupa si ko noč.
Morala , vzgoja in lasten zgled matere hčerki, ki ji da lahko nasvete tudi na podlagi lastnih izkušenj s takimi pastmi je odločilno, s kom seksa srednješolka ali študentka. Da se toliko ceni in ima toliko samozavesti že pri tistih letih, da ve, da vsak tak ni zanjo in da se mu ne bo predala. Ker se ceni in ve, da je vredna več 🙂
Moja hči pri 17ih še ni seksala. MI je sama povedala, imava odprt odnos, me je tudi spraževala za nasvete, kako sem jaz reagirala v določenih in takih situacijah v svojim mladstni, v njenih letih. Kako sem “hendlala” s takimi plenilskimi moškimi, ko oči po njej mečejo že v mimohodu na cesti, ji pošiljajo kavice in pijačo po kafičih, ko sedi s prijateljicami z družbo ( pred koron časom) – Ja, je lepotica, visokorasla, lepa ko srnica in copypaste Adriana Lima; pade v oči moškim – predvsem takim med 40-50, lovcem na mlada dekleta. Kot sem jaz padla v oči takim lovcem, v njenih letih 🙂
Zdaj se pa požri.
[/quote]Saj se terba ne rabiš opravičevati. Ukvarjaj se raje s svojo hčerjo, da ne bo podlegla vsakemu, ki ji za žvižga.
Kaj ima s tem Zvone?
Valda ja veš čigava je hči?
Saj se terba ne rabiš opravičevati. Ukvarjaj se raje s svojo hčerjo, da ne bo podlegla vsakemu, ki ji za žvižga.
Kaj ima s tem Zvone?
Valda ja veš čigava je hči?
[/quote]
Kaj ima s tem g. Zvone?
Pod moj dežnik se je prislinil na Čopovi v Lj s točno določenim namenom. In s tem in takim seveda sezaniš tudi svojo hči, z vso pravico xD
Makes sence now?
Glupa si ko noč.
Zdaj se pa požri.
[/quote]
Ha, ha, danes sem se pa nasmejala.
Ta prvo ena mamica piše, da svoji 17 letni hčeri piše eseje za šolo pa skupaj delata domače naloge pa kaj vem kaj še vse.
Zdaj pa še ena hujša, ki orgazmira, ko neznanke na monu po srbsko zmerja, zraven pa razlaga kako kontrolira svojo hčer ali je že seksala ali še ni.
Uboga tvoja hči.
Tako mimogrede: Šeruga ne vozi s sabo mladoletnic. Še manj pa sončic, ki jih mame kontrolirajo s kom seksajo.
TI bo hčera morala tudi razložit kak penis ima njen fant pa v kakem položaju seksata?
SI ji nadela deviški pas?
Ha, ha, danes sem se pa nasmejala.
Ta prvo ena mamica piše, da svoji 17 letni hčeri piše eseje za šolo pa skupaj delata domače naloge pa kaj vem kaj še vse.
Zdaj pa še ena hujša, ki orgazmira, ko neznanke na monu po srbsko zmerja, zraven pa razlaga kako kontrolira svojo hčer ali je že seksala ali še ni.
Uboga tvoja hči.
Tako mimogrede: Šeruga ne vozi s sabo mladoletnic. Še manj pa sončic, ki jih mame kontrolirajo s kom seksajo.
TI bo hčera morala tudi razložit kak penis ima njen fant pa v kakem položaju seksata?
SI ji nadela deviški pas?
[/quote]
Odjebi… ( oprosti, drugače ti ne morem napisat, na tvojem nivoju je zapisano). Beri en odgovor višje nad svojim gornjim.
Kaj ima s tem g. Zvone?
Pod moj dežnik se je prislinil na Čopovi v Lj s točno določenim namenom. In s tem in takim seveda sezaniš tudi svojo hči, z vso pravico xD
Makes sence now?
[/quote]Omg a ti si tista, ki orgazmiraš tu že deset let z eno ta isto zgodbo.
Osmešila si se. pa nehaj na vsake pet let odpirat teme o Zvonetu in vsakokrat ponavljat, kako te je enkrat v življenju nekdo pošljivil. Pd dežnikom.