Zvone Šeruga
Omg a ti si tista, ki orgazmiraš tu že deset let z eno ta isto zgodbo.
Osmešila si se. pa nehaj na vsake pet let odpirat teme o Zvonetu in vsakokrat ponavljat, kako te je enkrat v življenju nekdo pošljivil. Pd dežnikom.
[/quote]
Ha, ha, a 10 let že?
Potem je še hujši primerk, ko bi si mislila.
Nesramna, prostaška, žaljiva. Po mojem se je Šeruga zmotil, če jo je res kdaj ogovoril. Mogoče je pa ugotovil, da je navadna prostaška babnica pa se je je potem ognil in zdaj ona tule po monu travmira :).
Kaj ti bo, če je ženska lepa, če je pa taka prostaška babura.
Samo res, ko berem tele mone se pa moram režati. Eseje pišejo skoraj odraslim sončicam, kontrolirajo s kom seksajo. Napovedujejo,d a bodo to počele tudi, ko bodo hčere študentke :).
Nekaj je pa res poknjenih babnic.
Nimam nobenega mnenja, niti izkušenj z njim. Poznam pa pare, ki so z njim potovali in ni bilo nobenih problemov. Mi je pa res ostalo v spominu, kako je moj cimer v študentu hvalil tega tipa, da je ta pravi dec, da si je veliko privoščil na potovanjih, imel veliko žensk, itd., prav za vzornika si ga je vzel. Izgleda, da se je takrat res veliko govorilo o njegovih avanturah. Nekateri so bili navdušeni, nekateri so se najbrž zgražali. Meni se je vse skupaj zdelo stvar zasebnosti. Kot popotnik je bil pa čisto zanimiv.
Ha, ha, a 10 let že?
Potem je še hujši primerk, ko bi si mislila.
Nesramna, prostaška, žaljiva. Po mojem se je Šeruga zmotil, če jo je res kdaj ogovoril. Mogoče je pa ugotovil, da je navadna prostaška babnica pa se je je potem ognil in zdaj ona tule po monu travmira :).
Kaj ti bo, če je ženska lepa, če je pa taka prostaška babura.
Samo res, ko berem tele mone se pa moram režati. Eseje pišejo skoraj odraslim sončicam, kontrolirajo s kom seksajo. Napovedujejo,d a bodo to počele tudi, ko bodo hčere študentke :).
Nekaj je pa res poknjenih babnic.
[/quote]
clickbait-arke: obvoz.
Ja glej se pač ni razvilo po tvojih željah pljuvanja po Zvonetu.
kar odgovarjaj bo več ogledov hahahahahahaaaa
[/quote]
He, he, točno pa več knjig bo prodal :).
Veš koliko jih je prebralo tole temo in zdaj so radovedni, če bo kaj o seksu v knjigah.
Pa, če bo omenjena prostakinja, ki jo je pred davnimi leti ogovoril na Čopovi in še zdaj to razlaga po monu :).
Če sta delila to, da imata odprt zakon, potem najbrž ni nič narobe, če o tem debatiramo, kajne? Meni se zdi, da to kar spremeni dejstva, ko je govora o varanju. Če nekomu paše skupaj živet in dovolita en drugemu, da imata zraven še druge spolne partnerje, potem pač ne moreš govoriti o varanju…. Pa tudi govoriti o tem ne pomeni, da je odprt zakon nekaj dobrega, da bi tako morali tudi drugi… zato nas ne briga, kaj bi naredila ti, če bi bila z njim. Sicer pa itak pišeš, da ti je “o boh pomagaj”… kakšno bi bilo pa njegovo mnenje o tebi, haha. Očitno nekaj že ima, če mu je uspelo tolk žensk obrnit…
Pa brez zamere, meni nikoli ni bil uau. Vseeno pa mi na misel ne pride, da bi ga v nič dajala ali obsojala zaradi nečesa, kar počne. Očitno je uspešen, če debatiramo o njem tukaj.
Se pa se ljudi rado potuje. In med temi je legenda ze zato, ker se mu je s svojim hobijem uspelo skoraj celo zivljenje dobro prezivljeti. To nedvomno dokazuje, da ima neke kvalitete.
Ker pa je mon poln plesnivih suhih sliv, ki glumijo svetnice, jasno vsake toliko popljuvajo tipa, ki zavraca kalimero vlogo sodobnega servilnega pezdeta, ampak si predvsem drzne ziveti po svojem okusu. Kar jasno vkljucuje tudi mlada privlacna dekleta.
S tem, da ce malo ugibam, se mi zdi bolj verjetno, da je bil on tisti, ki je zagrenjeno forumsko abrahamovko z zavrnitvijo kako razocaral kot obratno. Ko si bi samo lahko predstavljali kako delusional mone vse imamo, kako laznive, kako zagrenjene, lol.
Seveda jih je tip pofukal se pa se. Cisto mozno, da tisoc. In… good for him. Je vsaj zivel. Precej lepse kot ogromna vecina samooklicanih “resnezev”.
Šeruga se mi nikoli ni zdel “dedec”. Je malo zmahan in precej primitiven dolenjski pijanček, ponosen na to, da mu mlade bejbe na motorju ali peš po svetu iz bogve kakšnih razlogov družbo delajo. Kako, me pa res ne zanima.
Če imata z ženo odprt zakon – jima že ustreza. Eni gledajo proč zaradi ugodnosti, drugi, ker so tega navajeni. Poznam dva, ki sta poročena 25 let, od tega 20 v odprtem zakonu. Nekako ne delujeta zadovoljna, ampak kdo sem jaz, da bom sodila o tem.
Spremljam Serugo na FB in odkar je dal na FB par provokativnih nenaklonjenih objav za trenutno vlado, se mu dogaja pogrom. Naključje? Ta vlada deluje zelo podmuklo, imajo cel kup pisonov ki pišejo in napadajo nekoga ki javno skritizira vlado
Demokracija, kaj je že to? Kar se pa tiče varanja, če je ali ni, mene ne briga,sva z mozem že razmišljala, da bi šla v Namibijo z njim . Se mi zdi en poseben človek , poln energije in že doživetje iti nekam z njim kot vodičem, mora biti nekaj posebnega.
Hm, zanimivo. Tu pa tam preberem kako njegovo objavo, nisem pa zasledila teh o vladi.
Ampak to pa pojasni marsikaj.
Drugače pa ja, tema tule se je obrnila v njegov prid.
Pred davnimi leti sem na veliko brala potopise, so mi bili fajn. Pa na enem njegovem predavanju sem tudi bila. Tudi fajn.
Da bi se pa ubadala s kom seksa in s kom ne, to pa res ni moja stvar.
Jaz osebno ne bi šla z njim na potovanja, ker se ne bi rada znašla v kaki knjigi 🙂 pa nisem tak tip, da bi pasala v tisto družbo. Ampak s tem ne mislim, da so slabi tisti, ki gredo z njim ali pa, da je on slab. Samo pač drug karakter sem. Bolj tiha, mirna, ne bi se vklopila. Pa roko na srce: so kar drage reči za moj žep. Bi pa recimo z veseljem poklepetala z njim. Sem prepričana, da bi bil klepet izjemno zanimiv. Pa v končni fazi: tip se preživlja s hobijem. Večina ostalih pa nas v ponedeljek komaj čaka, da bo spet petek.
Drugače pa je bila včeraj ali pa kak dan nazaj tule tema, kjer so se zmešane mone ukvarjale s Hodaličem in njegovo žensko. Čudno. Spet so se ubadale s tem s kom seksa moški, ki imajo hobi za službo. Hodalič tudi uživa v svoji službi, ogromno potuje in očitno se morajo mone ubadat s tem s kom Hodalič in Šeruga seksata.
Fovšija pač.
Ze stoletja je enako. Nobena vrata razen do naskokov in zlorab ti niso odprta. Vsi bi jahal mlado in lepo. Lahko si prostitutka to pa ja. Spremljevalka,ljubica. Posebno zazeleno, ce si revna. Za kaj drugega pa rabis pamet in izobrazbo. Nic se ni spremenilo. Se vedno se iscejo lepe,naivne,nepametne in revne. Taksne so najlazji plen zal. Zanima jih pa le eno. Verjemi. Nobene Cindy vec ne bo. Kaksen milion look alikes pa konca v breznu zlorab in omame zaradi pokvarjenih decov in naivnih mam,ki so tako bitje v svet poslale.
Ze stoletja je enako. Nobena vrata razen do naskokov in zlorab ti niso odprta. Vsi bi jahal mlado in lepo. Lahko si prostitutka to pa ja. Spremljevalka,ljubica. Posebno zazeleno, ce si revna. Za kaj drugega pa rabis pamet in izobrazbo. Nic se ni spremenilo. Se vedno se iscejo lepe,naivne,nepametne in revne. Taksne so najlazji plen zal. Zanima jih pa le eno. Verjemi. Nobene Cindy vec ne bo. Kaksen milion look alikes pa konca v breznu zlorab in omame zaradi pokvarjenih decov in naivnih mam,ki so tako bitje v svet poslale.
[/quote]Dej ne cmeraj, vsaka baba je odgovorna zase al bo držala noge skupaj in narazen.
A si ti una mama, ki ji mora hči povedat s kom gre seksat pri dvajsetih. Hči se je pač naučila, kar je pr teb gledala. Zdej se pa bojiš, da ne bo stopila na tvojo razuzdano pot.
Spomnim se pred leti, ko je še na veliko reklamiral svoja potovanja, ponavadi se je potem več kot o njegovih poteh govorilo o tem, ali je spremljevalko nategnil ali ne. Tud ne vem, zakaj že je moral te babe zraven vlačit. Mogoče zato, ker je vedel, da samo potovanje ne zanima nikogar, pa je bilo potrebno malo začiniti s to kurbarijo. A ni bila Marika Savšek tista misica, ki se je predčasno vrnila ali nekaj takega? Stari je pač potreboval ta sloves fu…..ja.
Tega nisem zasledila, o Hodaliču, očitno sem premalo tu.
Saj je očitno, kaj je najljubši šport slovenceljk, gledat v tujo posteljo in opravljat.
[/quote]
Če kdo uživa v službi, življenju, ga je pač treba še na monu popljuvat.
Sem pa šla gledat fb profil Šeruge in ja drži kot je ena včeraj omenila, da je dregnil v osje gnezdo psihičev 🙂 pa so očitno še na mon prišli pljuvat.
Jaz sem mislila, da gre samo za banico z marelo h kateri je pristopil, ker je bila fejst potem pa je videl kako je prostaška pa jo je skenslal zdaj pa vsa užaljena tule besni 🙂 pa zraven kokodakajo ostale nezadovoljene babnice. Pa vidim, da so zadaj še politikanti pa teoretiki zarot in podobno.
Dej ne cmeraj, vsaka baba je odgovorna zase al bo držala noge skupaj in narazen.
A si ti una mama, ki ji mora hči povedat s kom gre seksat pri dvajsetih. Hči se je pač naučila, kar je pr teb gledala. Zdej se pa bojiš, da ne bo stopila na tvojo razuzdano pot.
[/quote]
Nisem una mama. Moji punci sta se mlajsi pa vse vesta o sluzcih. Prenasam kar vem, sami bosta nadgradili. Sem bila tudi jaz zelo lepa mladenka a na sreco tudi pametna.
Če kdo uživa v službi, življenju, ga je pač treba še na monu popljuvat.
Sem pa šla gledat fb profil Šeruge in ja drži kot je ena včeraj omenila, da je dregnil v osje gnezdo psihičev 🙂 pa so očitno še na mon prišli pljuvat.
Jaz sem mislila, da gre samo za banico z marelo h kateri je pristopil, ker je bila fejst potem pa je videl kako je prostaška pa jo je skenslal zdaj pa vsa užaljena tule besni 🙂 pa zraven kokodakajo ostale nezadovoljene babnice. Pa vidim, da so zadaj še politikanti pa teoretiki zarot in podobno.
[/quote]
Mogoče se je pa opogumilo več teh njegovih sopotnic. Ker je imel navado, da je navalil na polno. Ne glede na dovzetnost/interes na drugi strani.
Mogoče se je pa opogumilo več teh njegovih sopotnic. Ker je imel navado, da je navalil na polno. Ne glede na dovzetnost/interes na drugi strani.
[/quote]
Jadnik prve klase. Ampak kaj je s temi babami, da ze ob prvem stiku niso prepoznale znakov mi pa ni jasno. Res ne. Pa sej takih iz pogleda ne morejo skriti svojih namenov. A so jih do polnoletnosti v omari drzali? No ja. Mogoce so bile pa manj razvite. Mene so taki jadnik obletavali ze od 15tega. Posebno na plazi. Stari gnuskoti. Ce ima sina sigurno tud na njegovo tamlado navaljiva in se slini okoli. Nakljucni objemcki okoli pasu, prijateljski stiski, pogledi..uf ji mora bit skrajno zoprno. Volk dlake ne menja.
[/quote]
Ha, ha, seveda uboge revice so bile prisiljene z njim potovati. Res hudo no. S pištolo jih je prisilil, da so več tednov ali celo mesecev potovale z njim v dvoje :).
Še več, on jemlje cele skupine s sabo. Kaj pa to? Pa še drzni si izbirati kdo od prijaljenih sme z njim.
Še en navaden pohoten 60-letnik pač. Najde namestitev ali potovanje, kjer za dva tako ali tako plača enako kot za enega. Ga ceneje stane, kot če najame prostituko, pa še družbo ima na potovanju, po možnosti kako mlado razigrano študentko.
Koliko od vas ne bi zavrnilo zastonj potovanja, še posebej v kako eksotično lokacijo, o kateri sanjate že celo življenje?
Pa ti sploh veš kdo je Šeruga?
Ko pišeš tole o plačilu namestitve in potovanja se bere kot, da je to en turist, ki najde hotel, kjer je soba za dva malce dražja kot za enega.
Ha, ha, daj preberi malce kako on potuje in ne boš verjela, tudi tisti, ki jim je vodič na potovanju ne spijo po hotelskih sobah.
Pa ti sploh veš kdo je Šeruga?
Ko pišeš tole o plačilu namestitve in potovanja se bere kot, da je to en turist, ki najde hotel, kjer je soba za dva malce dražja kot za enega.
Ha, ha, daj preberi malce kako on potuje in ne boš verjela, tudi tisti, ki jim je vodič na potovanju ne spijo po hotelskih sobah.
[/quote]
Vem, kdo je in nisem nujno mislila hotela, bodi brez skrbi.