Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zvone Šeruga

Zvone Šeruga

Lahko je vse zgoraj našteto, le to, da je za reveže pa ne drži. Namibija 2021 – cena 2900 eur/osebo. MotoMaroko 2021 – 2200 eur/osebo.
[/quote]

Ne govorim o strankah, govorim o tistih,ki jih gratis in z edinim ciljem poleg povabi ali pa pac samo obljublja, da bo povabil.
Pa se tisti,ki o pravnici blebece. Nobena pravnica iz druzine s pedigrejem tj premozenjem IN izobrazbo (ne da je ona prva generacija ”rasvetljencev’, ki so jo delavci, kmetje ali prostaski rokodelski/prevozniski in ostali nkf privatniki poslali studirat v beli svet :)) ) ne bi pristala na druzbo prostaka starega slinavega. Nobena.

A res, ti boš gledala drugim v posteljo, mi bomo pa kar tiho? 🤣🤣🤣
Tu si se uštela, stara veša. Kaj ti pomaga, če imaš telo mlado, če maš pa uvel um. Veša stara.
[/quote]
Se je to zena javila??

Ne govorim o strankah, govorim o tistih,ki jih gratis in z edinim ciljem poleg povabi ali pa pac samo obljublja, da bo povabil.
Pa se tisti,ki o pravnici blebece. Nobena pravnica iz druzine s pedigrejem tj premozenjem IN izobrazbo (ne da je ona prva generacija ”rasvetljencev’, ki so jo delavci, kmetje ali prostaski rokodelski/prevozniski in ostali nkf privatniki poslali studirat v beli svet :)) ) ne bi pristala na druzbo prostaka starega slinavega. Nobena.
[/quote]

Ne, saj on v sporočilu tukaj piše tako, da si “pravnice” kupijo ta njegova potovanja, tako je za razumeti.

Je pa res, da so sedaj zaradi korona cajtov tudi taka potovanja sedaj odsekana iz varnostnih razlogov – eden med prvimi okuženimi je bil tudi mlajši moški udeleženec/izvajalec takega motoriziranja po Maroku.

Ne zdi normalno, ce clovek igra moza. Pa kaksno samospostovanje ima ta zena ob taki gnidi, ki bi okoli naskakovala kot zadnji fk fehtar. Moz, ki buli kaj sele laja in naskakuje okoli je velika sramota. Je znak nizke lastne vrednost in kriterijev izbire za partnerja. Me cudi, da je ni rak pobral. Taksne se obicajno samounicijo,ker ne znajo govedo pred vrata postavit.

Ne, saj on v sporočilu tukaj piše tako, da si “pravnice” kupijo ta njegova potovanja, tako je za razumeti.

Je pa res, da so sedaj zaradi korona cajtov tudi taka potovanja sedaj odsekana iz varnostnih razlogov – eden med prvimi okuženimi je bil tudi mlajši moški udeleženec/izvajalec takega motoriziranja po Maroku.
[/quote]
Saj ves, da papir vse prenese. Marketing pa tudi poznas a ne. Ne verjami vsega kar kdor rece in napise pa si ze blize resnici. Tip si je z zastonj zategi amazonk delal PR image. Tista,ki mu je pa se poleg vsega ”dala” je pa ni odklonil.

Saj ves, da papir vse prenese. Marketing pa tudi poznas a ne. Ne verjami vsega kar kdor rece in napise pa si ze blize resnici. Tip si je z zastonj zategi amazonk delal PR image. Tista,ki mu je pa se poleg vsega ”dala” je pa ni odklonil.
[/quote]

Moj prvi odstavek naj bo razumeljeno kot sarkazem 🙂

S tvojim zapisanim pa se je moč strinjati, ja.

Dej prosim raje se zadrži pri pisanju kot da pišeš bedarije, ker očitno nimaš pojma kaj je to dostojanstvo in morala.
Ob “kozlih”, ki žensko doživljajo samo kot spolni objekt, vtaknejo ga pa ne samo še v elektirčne vtičnice, mi gre na kozlanje. Če to drži, kar govori, ta človek zame ni vreden počenega groša.

Dej prosim raje se zadrži pri pisanju kot da pišeš bedarije, ker očitno nimaš pojma kaj je to dostojanstvo in morala.
Ob “kozlih”, ki žensko doživljajo samo kot spolni objekt, vtaknejo ga pa ne samo še v elektirčne vtičnice, mi gre na kozlanje. Če to drži, kar govori, ta človek zame ni vreden počenega groša.
[/quote]
To je ta nivo bivanja davno preteklih casov. Taksen je bil tip prapradedka na kmetih.

Dej nehi se ponavljat veša stara. Če jaz grem z njim na potovanje me ni vlekel, ampak si to plačam. Kar ti seveda ne moreš razumet. V ponedeljek že čakaš, da je petek konec tvoje tlake. Ja in na taka potovanje se vzame vsaj toliko kolikor mlado populacijo, kaj ti bo stara bica na turi, če bo šla ob prvem vročinskem valu merit pritisk in karavana ne bo mogla naprej. Glej Mona monasta. Ti tega ne boš Nikol razumela, ker dlje od kuka ja v sosedovo posteljo ne zmoreš.
Pa še neki ti napišem kaj to tebe briga, če se je on postiskal za foto. Kura lesena.
[/quote]Saj jih prebereš, pa veš koliko je ura.
Za njih velja

Tlaka od zore do mraka.

To je ta nivo bivanja davno preteklih casov. Taksen je bil tip prapradedka na kmetih.
[/quote]

OJa, pa še kakšen lik “dedka” , ki je služboval po Afriki ( 80eta prejšnjega stoletnja, vrhuec, afriški les pa to) , se tam na veliko preganjal z domačinkami, žena pa doma vgajala otroke in se mu do smrti zapila, umrla zaradi ciroze jeter od vse žalosti in hudega. Tudi dolenjski konci.

[/quote]Same plazilke pod Zvonetovimi nogami.
Take sam štrcnes na stran in greš mimo.

Saj jih prebereš, pa veš koliko je ura.
Za njih velja

Tlaka od zore do mraka.
[/quote]😆

OJa, pa še kakšen lik “dedka” , ki je služboval po Afriki ( 80eta prejšnjega stoletnja, vrhuec, afriški les pa to) , se tam na veliko preganjal z domačinkami, žena pa doma vgajala otroke in se mu do smrti zapila, umrla zaradi ciroze jeter od vse žalosti in hudega. Tudi dolenjski konci.
[/quote]
Upam, da bo vsaj hcerka (ce jo ima) presekala ta vzorec nesprejemljivega moskega.

Upam, da bo vsaj hcerka (ce jo ima) presekala ta vzorec nesprejemljivega moskega.
[/quote]

Žal ne, je prenesla na svojega sina genetiko svojega očeta. Njegov vnuk je isti.

[/quote]

Ha, ha, veš meni ste smešne babe, ki se tako ubadate z drugimi.
Daj mi ti povej kako veš s kom on seksa? Čepiš zraven in ga kontroliraš?
ALi pa mogoče pojma nimaš pa samo natolcuješ?
TI pojma nimaš kako on doživlja ženske, pojma nimaš s katero on seksa, amapk samo natolcuješ po monu.
Si eno čenčasto babše, ki ji se smisel življenaj tiščati glavo pod tuje kovtre in opravljati.
Take strupene babe ste hudič. Vaši strupeni jeziki naredijo ogromno škode, marsikomu.
Če si ti nepotešena, ti niso drugi krivi. Lažnivo opravljanje in strupen jezik ti ne bodo pomagali, da bi bila ti zadovoljena.
Strupenjače pa zganjate tak pogrom nad drugimi ljudmi, ker vas že dolgo ni en ornk nategnil.

[/quote]

Takrat zelo znano podjetje Slovenijales je v Afriki naredilo projekt izkoriščanja tropskega lesa.
V nekaj letih je šlo vse v maloro.

Takrat zelo znano podjetje Slovenijales je v Afriki naredilo projekt izkoriščanja tropskega lesa.
V nekaj letih je šlo vse v maloro.
[/quote]

Novoles z dolenjskega ni bil del Slovenijalesa, sta si bila konkurenta.

Ha, ha, veš meni ste smešne babe, ki se tako ubadate z drugimi.
Daj mi ti povej kako veš s kom on seksa? Čepiš zraven in ga kontroliraš?
ALi pa mogoče pojma nimaš pa samo natolcuješ?
TI pojma nimaš kako on doživlja ženske, pojma nimaš s katero on seksa, amapk samo natolcuješ po monu.
Si eno čenčasto babše, ki ji se smisel življenaj tiščati glavo pod tuje kovtre in opravljati.
Take strupene babe ste hudič. Vaši strupeni jeziki naredijo ogromno škode, marsikomu.
Če si ti nepotešena, ti niso drugi krivi. Lažnivo opravljanje in strupen jezik ti ne bodo pomagali, da bi bila ti zadovoljena.
Strupenjače pa zganjate tak pogrom nad drugimi ljudmi, ker vas že dolgo ni en ornk nategnil.
[/quote]

Pa jeboteiliija – saj ne gre za vojarizem, da bi morale MONe zraven čepet, pa gledat s kom, katero in kako….. Gre za direkt ffehtanje skozi desetletja. Dej pejdi v zidanco na glaž ali dva, no.

Pa jeboteiliija – saj ne gre za vojarizem, da bi morale MONe zraven čepet, pa gledat s kom, katero in kako….. Gre za direkt ffehtanje skozi desetletja. Dej pejdi v zidanco na glaž ali dva, no.
[/quote]

Ja, kaj pa drugega pa ste?
Čepite na monu, opravljate s kom nekdo seksa, se zgražate.
Pa res moraš biti do kraja opaljen, da take počneš kot ve mone.
Ne mone, strupenjače.
Moja sodelavka se stalno vtika v razmerja sodelavk pa sprašuje pa tudi po seksu sprašuje… počena do kraja. Ampak monovske strupenjače ste pa še hujše, ljudi, ki jih osebno ne poznate, opravljate, žalite pa vam sploh nič nočejo.
Meni pač delujete kot uboge, nevoščljive reve, ki jih noben dec ne povoha in ste fovšljive ženskam, ki jih pa povoha.

P.s.: alkohola ne pijem. MOgoče pa zato nimam potrebe opravljati ljudi s kom seksajo? Bi znalo biti to, da imate strupenjače od alkohola poškodvane možgane pa vas zato tako muči seks ljudi, ki jih osebno sploh ne poznate?

[/quote]

Kako prismojeno bitje pa tole napiše?
Družina s pedigrejem? Kaj je že to? Veš tu je govora o ljudeh, ne o kakih pasemskih bikih in podobno. Zdaj za lipicance je res važen pedigre pa pri nekaterih psih, mačkih tudi. Kako pa to zgleda pri ljudeh?
Moraš biti pa hudo bolana v glavo, da take pišeš.

Znan sarmanten avanturisticni motorist, ki potuje po eksoticnih krajih in se s tem celo dobro prezivlja, je prototip prvinsko privlacnega moskega. Nekaj kar so forumske zagrenjeno zdilgocasene suhe slive brez kancka igrivosti ze davno pozabile. On lahko s svojo prisotnostjo pravi zenski ponudi vec kot vecina milionarjav s svojo denarnico. Povprecen “resen” Lojze z dolgocasnim zivljenjem na relaciji posao – kuča pa si tega kar tipi kot je Seruga lahko zenski dajo niti zamisliti ne more.

Ja, kaj pa drugega pa ste?
Čepite na monu, opravljate s kom nekdo seksa, se zgražate.
Pa res moraš biti do kraja opaljen, da take počneš kot ve mone.
Ne mone, strupenjače.
Moja sodelavka se stalno vtika v razmerja sodelavk pa sprašuje pa tudi po seksu sprašuje… počena do kraja. Ampak monovske strupenjače ste pa še hujše, ljudi, ki jih osebno ne poznate, opravljate, žalite pa vam sploh nič nočejo.
Meni pač delujete kot uboge, nevoščljive reve, ki jih noben dec ne povoha in ste fovšljive ženskam, ki jih pa povoha.

P.s.: alkohola ne pijem. MOgoče pa zato nimam potrebe opravljati ljudi s kom seksajo? Bi znalo biti to, da imate strupenjače od alkohola poškodvane možgane pa vas zato tako muči seks ljudi, ki jih osebno sploh ne poznate?
[/quote]

Raje na MONu čepim, ko mi zapaše in paše in ko imam čas, kot da čepim v zidanci ali pred njo, ob glažu.
Ne opravljamo kdo s kom seksa, kaj ti ni jasno? Kaj te to tako žuli? Če to pokomentiramo, smo kaj: suhe, nepotešene slive ? Ker nekaterim padajo okostanjki iz omar?
Pooojma nimaš, ne gledaš nas, ne vidiš nas .Zato se malo zadrži pri takih komentarjih.

Tudi v teh časih na MONu izveš mnogo koristnih informacij, podaš mnenje, ali pa komu pomagaš z nasvetom iz svoje življenske izkušnje, redlagaš karkoli iz svojih izkušenj ( napslošno).

Javni forum je medij, namenjen vsem, za pisanje tudi kot neregistriran uporabnik za pogovor, podelitev mnenj, izkušenj, karkoli. Nisi pa ti kompetenten/a niti poklican/a, da boš drugim to določal/a in omejeval/a, kaj pišemo, kje sodelujemo, podelimo svoja mnenja tudi iz izkušenj in svoje izkušnje.

Meni pa ti deluješ, če si ženska: kot taka, ki ji doma moški reče: “da draga, kakor boš ti rekla draga, tako bo kot boš ti rekla draga” – samo da ima mir pred teboj in tvojim teženjem xD

Če si pa moški, si pa pač tudi tak en enak klen prišunjeni kerlc.

Raje na MONu čepim, ko mi zapaše in paše in ko imam čas, kot da čepim v zidanci ali pred njo, ob glažu.
Ne opravljamo kdo s kom seksa, kaj ti ni jasno? Kaj te to tako žuli? Če to pokomentiramo, smo kaj: suhe, nepotešene slive ? Ker nekaterim padajo okostanjki iz omar?
Pooojma nimaš, ne gledaš nas, ne vidiš nas .Zato se malo zadrži pri takih komentarjih.

Tudi v teh časih na MONu izveš mnogo koristnih informacij, podaš mnenje, ali pa komu pomagaš z nasvetom iz svoje življenske izkušnje, redlagaš karkoli iz svojih izkušenj ( napslošno).

Javni forum je medij, namenjen vsem, za pisanje tudi kot neregistriran uporabnik za pogovor, podelitev mnenj, izkušenj, karkoli. Nisi pa ti kompetenten/a niti poklican/a, da boš drugim to določal/a in omejeval/a, kaj pišemo, kje sodelujemo, podelimo svoja mnenja tudi iz izkušenj in svoje izkušnje.

Meni pa ti deluješ, če si ženska: kot taka, ki ji doma moški reče: “da draga, kakor boš ti rekla draga, tako bo kot boš ti rekla draga” – samo da ima mir pred teboj in tvojim teženjem xD

Če si pa moški, si pa pač tudi tak en enak klen prišunjeni kerlc.
[/quote]

Ha, ha, moram dati v tem primkeru DXq prav. Res ste stare posušene slive.
Pač včasih so se babnice zbirale po ulicah in opletale s strupenimi jeziki, zdaj pa visite na monu in zlivate svoj strup sem gor.
Samo ene ste še tako počene v glavo, da svoje strupene izmišljotine in opravljanja smatrate za izkušnje, nasvete :).

Jaz vas tudi vidim kot nazadovoljene posušene slive, ki jih noben dec ne povoha.

Bi pričakovala, da bodo gonjo proti Šerugi peljali moški, ker so mu fovš, da ima toliko takih postavnih, izobraženih žensk okrog sebe.
Ampak ne, v tej temi ste se razpočile stare posušene babure :).

Kaj se v vaših posteljah nič ne dogaja, da morate tiščati svoje buče pod tuje kovtre?

Ha, ha, moram dati v tem primkeru DXq prav. Res ste stare posušene slive.
Pač včasih so se babnice zbirale po ulicah in opletale s strupenimi jeziki, zdaj pa visite na monu in zlivate svoj strup sem gor.
Samo ene ste še tako počene v glavo, da svoje strupene izmišljotine in opravljanja smatrate za izkušnje, nasvete :).

Jaz vas tudi vidim kot nazadovoljene posušene slive, ki jih noben dec ne povoha.

Bi pričakovala, da bodo gonjo proti Šerugi peljali moški, ker so mu fovš, da ima toliko takih postavnih, izobraženih žensk okrog sebe.
Ampak ne, v tej temi ste se razpočile stare posušene babure :).

Kaj se v vaših posteljah nič ne dogaja, da morate tiščati svoje buče pod tuje kovtre?
[/quote]
Ne mislimo vse samo s tistim med nogami, kot ti. Oja, lahko izbiramo, 10 let mlajše od sebe, samo če bi hotele – nas vabijo na kavo. Pa smo zveste tudi enemu več kot 15 let. Toliko o suhih slivah. Očitno tebi zelo nečesa rpimanjkuje, da se tako še celo metaforično na suhe slive spravljaš. Mora bit že huda suša, ja.

Nobene posušene slive nismo, bajdevej. o je tvoje mašilo po postih. Zate imam lahko tudi otrdelo slivo, ji niti blizu ne prideš.

Novoles z dolenjskega ni bil del Slovenijalesa, sta si bila konkurenta.
[/quote]

Saj nisem napisala, da je bil Novoles. Vem, da ni bil del Slovenijalesa. Sem bila v tistem času tam zaposlena. Slovenija Bois je bil v Bajangi.
Takaaa pušiona, da glava peče. Najeli so Pigmejce, da bi tam delali. Transport je znašal več kot je bilo vse skupaj vredno. Sanje “neuvrščenih” pa to.

New Report

Close