Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zvone Šeruga

Zvone Šeruga

Še nisem slišala da bi kdo komu lezel v gate na turah ali ekspedicijah.

Potem ni jasno, kaj delaš na tej temi. Da te razsvetlim: tema je o Šerugi, ki že leta vodi po eno lepotico na te ture in ji potem v šotoru, daleč od civilizacije, najeda in ji poskuša zlest v gate. Zato je naša bivša misica prišla iz te ekspedicije 3 tedne prej in zato je veliko ostalih, ki so bile z njim in nimajo za povedat kaj dosti lepega. Bo zdaj končno šlo ali si še vedno v napačni temi?
[/quote]

Kako pa ti to veš?
Glede na tvoj zapis, si očitno ena od tistih, ki jim je hotel v gate zlesti.
Ker glede na tvoj zapis, sta bila sama v dvoje v šotoru. Torej, če veš kaj se je dogajalo, si bila očitno v šotoru.
Drugače pa: vsaka se sama odloči s kom bo šla ali ne šla na potovanje. Pa s kom bo delila šotor. Nihče nikogar ne sili.
Tako, da če si se odločila, da greš z njim na potovanje in da boš z njim delila šotor, si se tako sama odločila. Te ni silil v to. Nekaj te je že vleklo v to, da boš dalj časa nekje na drugem koncu sveta vsako noč spala ob njem.

Vem iz svojih izkušenj, da zavrnjena baba je maščevala baba. Glej kako tu norijo, se pardoniram, saj sta itak samo dve primitivni baburi.
Tudi sam hodim na take etape, vendar kolesarimo. Kupimo karte za notranje lete leto vnaprej. Letos ne bo nič.
Da meni ena taka butara serje po glavi in širi laži, je rekla kazala, lej pa na domu jo poiščem.
Zato pa serje tu anonimno.
Pozdravljam te.
[/quote]O kolesarjenje?
To je že druga zvrst.
Se ve, da je potrebno na vsa ta potovanja bit sto procentov pripravljen, ker se zavedaš, da lahko iz prvega letalisča furaš domov.
Te pipike tu pa mislijo da so ta potovanja vse štiri od sebe in ob sebi kozmetični kovček in noge narazen. 😀
Varno pot kjerkoli že boš.

Meni se pa zdi, da je tule v akciji ena ženska, ki je drago plačala potovanje s Šerugo, se mu ponujala pa ni bilo nič od seksa.

Močno dvomim, da v tej temi piše katera od njegovih sopotnic, ko sta šla v dvoje.

Se mi pa zdi, da se tu javlja kaka taka, ki je šla na potovanje z njim, fejst plačala, v upanju, da jo bo poseksal in ker jo ni, ga pa blati.

Ampak tale tema je dosegla nekaj drugega: ljudje bodo radovedni, če je v knjigah mogoče tudi kaj na to temo, in bodo knjige kupovali :).

ja, itak. Če bi bolje poznala Šerugo, bi vedela, da izbira za solo potovanja IZKLJUČNO take, ki jih hoče poseksat. Pa preberi blog njegove žene, s kakšnimi on hodi okoli, če meni ne verjameš.:))) Takih, ki jih noče, niti ne vzame s seboj.:) Je pa seveda vprašanje, ali ona hoče res seks z njim, ali pa si dejansko želi videt svet. Al misiš, da vsaka luštna bejba komaj čaka iti med rjuhe s poročenim staruhom. Ma daj no…..

ja, itak. Če bi bolje poznala Šerugo, bi vedela, da izbira za solo potovanja IZKLJUČNO take, ki jih hoče poseksat. Pa preberi blog njegove žene, s kakšnimi on hodi okoli, če meni ne verjameš.:))) Takih, ki jih noče, niti ne vzame s seboj.:) Je pa seveda vprašanje, ali ona hoče res seks z njim, ali pa si dejansko želi videt svet. Al misiš, da vsaka luštna bejba komaj čaka iti med rjuhe s poročenim staruhom. Ma daj no…..
[/quote]

Ma, pusti bolnika tukaj. Saj se oglaša sam pacient, ki ima milijon izgovorov zakaj je tako nagnusno slinjenje in NADLEGOVANJE opravičljivo. To da je reklama za knjige? Predstavljajte si kakšna šele bo ko bo dobil kakšno kazensko ovadbo zaradi spolnega nadlegovanja!

[/quote]Supr da dviguješ temo, jest jo bom tud. :):):):)
Ljubosumna suha sliva si, pa saj smo ti že povedal.

Kako pa ti to veš?
Ker glede na tvoj zapis, sta bila sama v dvoje v šotoru. Torej, če veš kaj se je dogajalo, si bila očitno v šotoru.
Drugače pa: vsaka se sama odloči s kom bo šla ali ne šla na potovanje. Pa s kom bo delila šotor. Nihče nikogar ne sili.
Tako, da če si se odločila, da greš z njim na potovanje in da boš z njim delila šotor, si se tako sama odločila. Te ni silil v to. Nekaj te je že vleklo v to, da boš dalj časa nekje na drugem koncu sveta vsako noč spala ob njem.
[/quote]

Kako vem? Ker je povedala. Sicer ovito v celofan, ker očitno noče, da bi imel tip zaradi tega probleme oz. ji je morda direkt zagrozil, ampak je dovolj jasno.

https://www.zadovoljna.si/trend_report/marika-savsek-zvone-me-ni-nadlegoval-in-jaz-nisem-razvajena.html

Pa še: nisem ženska, sicer se mi ne ljubi ves čas ponavljat, ampak ajde, naj ti bo. Razen če je Šeruga pedeer, pa jaz tudi, ampak drugače pa nimam nič z njim in njegovimi šotori. Imam pa hčerko in se komot postavim v vlogo ene mlade punce, ki si želi videt svet s svetovnim popotnikom, na koncu pa dobi nadlegovanje.

Kako pa ti to veš?
[/quote]

Kako vem? Ker je povedala. Sicer ovito v celofan, ker očitno noče, da bi imel tip zaradi tega probleme oz. ji je morda direkt zagrozil, ampak je dovolj jasno.

https://www.zadovoljna.si/trend_report/marika-savsek-zvone-me-ni-nadlegoval-in-jaz-nisem-razvajena.html

Pa še: nisem ženska, sicer se mi ne ljubi ves čas ponavljat, ampak ajde, naj ti bo. Razen če je Šeruga pedeer, pa jaz tudi, ampak drugače pa nimam nič z njim in njegovimi šotori. Imam pa hčerko in se komot postavim v vlogo ene mlade punce, ki si želi videt svet s svetovnim popotnikom, na koncu pa dobi nadlegovanje.

Kako pa ti to veš?
[/quote]

Kako vem? Ker je povedala, sicer zavito v celofan, da se ji ne bi poznaje maščeval, ampak je jasno ko beli dan.

Drugače pa: Glede na to, da nisem peeder, pa on najbrž tudi ne, ti lahko z gotovostjo povem, da z njegovim šotorevanjem nimam nič in da ga zagotovo nisem okoli pasu držal, ko sva vozila na motorju v sončni zahod, hahahahahah.

[/quote]

Jaz osebno ne poznam Šerugo. Ga ti poznaš?
Pa veš tudi osebe, ki jih poznam, ne poznam njihovega spolnega življenja.
Torej ti si očitno njegova znanka, ki pozna njegovo spolno življenje. Ampak kako to, da tako dobro poznaš njegovo spolno življenje?
Torej si ti tista, ki je želela z njim na potovanje, vedela si, da boš več tednov spala zraven njega v šotoru, potem pa je želel seks s tabo, ti pa tega nisi želela?
Samo kaj te je pa vleklo, da si imela tako željo s poročenim dedcem spati več tednov skupaj v šotoru? Nisi prej pomsilla, da bi mogoče želel seksat s tabo? Kaj te je vleklo v tako dolgotrajno spanje s poročenim decem?

Kako pa ti to veš?
[/quote]

Kako vem? Ker je o tem pisala:

“Z Zvonetom sva se pogovarjala o tem. Dejstvo je, da sta nastali dve zgodbi. Zvone pravi, da sva iz dveh različnih plemen. Njegovo pleme pravi, da sem razvajena, in me je poslal domov, moje pleme pa pravi, da sem mu ušla, ker me je nadlegoval.”

Drugače pa: Nisem peeder, pa on najbrž tudi ne, tako da z njegovim šotorevanjem nimam nič in zagotovo ga nisem okoli pasu držal, ko sva z motorjem peljela v sončni zahod, hahahaha.

marketing pospeševanja prodaje knjig v korona cajtih ? xD

Bi bilo pa zanimivo , koliko postov sta napisala zakonca, oziroma naprošenci.

Torej ti si očitno njegova znanka, ki pozna njegovo spolno življenje. Ampak kako to, da tako dobro poznaš njegovo spolno življenje?
Torej si ti tista, ki je želela z njim na potovanje, vedela si, da boš več tednov spala zraven njega v šotoru, potem pa je želel seks s tabo, ti pa tega nisi želela?
Samo kaj te je pa vleklo, da si imela tako željo s poročenim dedcem spati več tednov skupaj v šotoru? Nisi prej pomsilla, da bi mogoče želel seksat s tabo? Kaj te je vleklo v tako dolgotrajno spanje s poročenim decem?
[/quote]

Ni treba biti njegova znanka, da veš, da potuje z lepimi mladimi puncami na potovanjih, kjer sta samo onadva v divjini. Saj to povsod piše. O tem piše in on in njegova žena.

Zdaj pa seštej dva plus dva, zakaj si ne izbere izkušenega starejšega antropologa za taka potovanja, ampak samo mlade lepotice. No, daj… saj ni težko…. Eni pa res glavo v pesek….

Kako vem? Ker je o tem pisala:

“Z Zvonetom sva se pogovarjala o tem. Dejstvo je, da sta nastali dve zgodbi. Zvone pravi, da sva iz dveh različnih plemen. Njegovo pleme pravi, da sem razvajena, in me je poslal domov, moje pleme pa pravi, da sem mu ušla, ker me je nadlegoval.”

Drugače pa: Nisem peeder, pa on najbrž tudi ne, tako da z njegovim šotorevanjem nimam nič in zagotovo ga nisem okoli pasu držal, ko sva z motorjem peljela v sončni zahod, hahahaha.
[/quote]Ne, si samo skenslan z njegovega FB, strani ker je končno spoznal, da se je gnilih jabovčkov potrebno losat.
A zdaj si pa že ljubosumen gejček? Ja kaj vse človk tu prebere ?

Ma nemoj! Imaš ogromno starejših žensk, seveda bogatih, kaj pa, ki pikirajo izključno mlade, čvrste tipe. Kaj je tu drugačnega kot pri ostarelem bogatašu, po katerem se vesi ena seksi bejba? Oba imata apetite po mladem in vzdržljivem. Pri starejši ženski še posebej, kaj pa naj dela s 60- letnikom z visečo curo? Daj mi prosim razloži, kakšna točno je ta razlika? Morda socialna, taka, kakršno ste si patriarhalni bebci naslikali v glavi? Ker za žensko se pa to pač ne spodobi, da bi enega toliko mlajšega imela… To je vse.
[/quote]
Sem ti ze napisal, da imas tako zelo oprano betico s feministicnimi neumnostmi v enakost med spoloma, da dejstva, da se moski in zenske precej razlikujemo, enostavno vec nisi sposobna razumeti. Skoda truda za vsako argumentacijo.

[/quote]
Se lahko spi v ločenih šotorih ali Zvone meni da je to že preveč razvajeno?

Ni treba biti njegova znanka, da veš, da potuje z lepimi mladimi puncami na potovanjih, kjer sta samo onadva v divjini. Saj to povsod piše. O tem piše in on in njegova žena.

Zdaj pa seštej dva plus dva, zakaj si ne izbere izkušenega starejšega antropologa za taka potovanja, ampak samo mlade lepotice. No, daj… saj ni težko…. Eni pa res glavo v pesek….
[/quote]

Ja in kaj je s tem narobe?
Če neki ženski paše it na potovanje s poročenim dedcem pa če seksata, zakaj pa ne?
Nobene ženske ne sili v to, vsaka sama tako želi. Nekatere so šle celo večkrat z njim na potovanje. Misliš, da jih je vsakič s pištolo prisilil?

Pa mimogrede: jaz sem večkrat šla na potovanje s kakim moškim, s katerim sem delila šotor, seksa pa ni bilo. Vem pa, da so bili vsi prepričani, da je bil seks :).

Se lahko spi v ločenih šotorih ali Zvone meni da je to že preveč razvajeno?
[/quote]

Take stvari se dogovoriš vedno pred potovanjem. Ker pred potovanjem spakiraš potrebno opremo.
Recimo, kadar jaz s kom potujem, vedno samo en šotor. In to oba veva vedno že pred potovanjem, ker se pred potovanjem pakira.

Ja in kaj je s tem narobe?
Če neki ženski paše it na potovanje s poročenim dedcem pa če seksata, zakaj pa ne?
Nobene ženske ne sili v to, vsaka sama tako želi. Nekatere so šle celo večkrat z njim na potovanje. Misliš, da jih je vsakič s pištolo prisilil?

Pa mimogrede: jaz sem večkrat šla na potovanje s kakim moškim, s katerim sem delila šotor, seksa pa ni bilo. Vem pa, da so bili vsi prepričani, da je bil seks :).
[/quote]Pa ti misliš, da butara med štirimi stenami, ki si deli sobo s pijancem to razume?

Ne, si samo skenslan z njegovega FB, strani ker je končno spoznal, da se je gnilih jabovčkov potrebno losat.
A zdaj si pa že ljubosumen gejček? Ja kaj vse človk tu prebere ?
[/quote] :):):)

Pa ti misliš, da butara med štirimi stenami, ki si deli sobo s pijancem to razume?
[/quote]

Bo kar pravi opis :).

Pa seveda velja še omenit, da tudi na krajša potovanja ne greš kar z neznancem. Kdo bi želel preživet dopust v šotoru z osebo, ki je ne pozna oz. mu je zoprna?

Tako, da za take dolga potovanja, se definitivno prej večkrat dobiš s sopotnikom, se pomenita, splanirata opremo pa vse.
Pa ja, vsekakor moraš imet plan b. Če se spreta, da gresta lahko vsak po svoje. Ni ravno redek pojav, da imaš poln kufer sopotnika, ki ti noč za nočjo smrči zraven tebe :).

Tako, da to ne gre za ene revice, ki ne bi vedela za kaj gre. So se kar precej pred potovanjem dobivale in sestankovale z njim. Ne gre to za potovanje, kjer spiš v hotelu z vsaj 4 zvezdicami in ti vodnik vse k riti prinese.

Nic me ne bi presenetilo, ce bi se izkazali, da gre Seruga sem pa tja v odnosu do kaksne sopotnice cez mejo sprejemljivega. Namrec, te meje so skozi cas precej spreminile. Njegova privlacnost z leti pada. In gotovo sem pa tja stopi na kaksno mino vec.

Meni osebno “star” nacin “osvajanja”, to pihanje na zensko duso, da bi ji zlezu pod hlacke, nikoli ni bil vsec. To mora biti obojestranski interes in trud. Drugace se jaz z zenskami ne grem. Vem pa kaj in kako se dogaja. In kaj si razne “legende” lahko privoscijo. Dokler ne stopijo na mino. To pa se v danasnjem svetu lahko hitro zgodi.

Tako je – kemija, pa feromoni morajo špricat takoj na začetku, to je tapravo -ko samo pogledaš, pa veš… Ne pa neko nagovarjanje in vsiljevanje.

Tako je – kemija, pa feromoni morajo špricat takoj na začetku, to je tapravo -ko samo pogledaš, pa veš… Ne pa neko nagovarjanje in vsiljevanje.
[/quote]

Hja, zato se pa dobivata pred potovanjem, da se vidi ali so feromoni ali niso.
Saj vendar ne greš na potovanje z nekom, ki ti je odvraten? Pa skupno spanje pa to? To pa je treba prej uskladiti, če so feromoni ali niso.

Je tak nacin pod nivojem. Sluzav, odvraten in obupa poskus naskoka. Mors met nivo. Dnarja in fka se ne fehta . To kuzki pocnejo, da rinejo in rinejo cez osebno mejo.

New Report

Close