H&M ima popolno kolekcijo za vaš naslednji dopust

26. maj 2023

H&M ima popolno kolekcijo za vaš naslednji dopust

26. maj 2023
Foto: H&M

Si že predstavljamo, kako ležimo pod palmo, srkamo koktajl in poslušamo tiho šumenje morja …

Seveda pa si popolnega dopusta ne predstavljamo brez popolne poletne garderobe. Tukaj nastopi H&M, ki ponuja odlične kose za ležerne dni, preživete ob morju.

V njihovi najnovejši poletni kolekciji se sproščene obleke mešajo s kvačkanimi kosi, čudovitimi kopalkami, sandali in bleščečimi modnimi dodatki. Sveža barvna paleta, sestavljena iz sveže bele in sončno rumene barve, se spogleduje z grafično črno.

Foto: H&M

“Za poletno kolekcijo so nas navdihnili dolgi dnevi na soncu, ki so brez težav prešli v bleščeče noči. Ključno je sproščeno, prefinjeno oblačenje, ki ga poudarjajo trenutki sijaja s svetlečimi detajli in elegantno barvno paleto,”

pravi Eliana Masgalos, oblikovalka konceptov pri H&M.

Tudi kopalke, sandali in nakit za telo so prava paša za oči  – in gradniki vsake poletne garderobe, ki bo pritegovala poglede na vsakem koraku.

Poletje pa so prav na poseben način pozdravile tudi H&M ambasadorke Nina Grilc, Gaja Prestor in Vesna Ponorac.

V poletje so zakorakale v prečudoviti Črni gori, kjer so predstavile lahkotne lanene obleke in elegantne kvačkane kose, kolekcijo kopalk in večerne obleke, ki kar kličejo po poletnih zabavah.

H&M jih to poletje kombinira s satenastimi, bleščečimi kosi ter očarljivimi kopalkami in bikiniji z vezanimi detajli, ne glede na to, ali se sprehajate po plaži ali po mestni ulici. To je sodoben kontrast, ki povzdiguje teksture, preproste silhuete in naravne materiale, ki dihajo.

Kolekcija je že na voljo v prodajalnah po vsem svetu ter na spletu na hm.com

Style. Več novic

New Report

Close