H&M z zvezdniško zabavo napovedal novo sodelovanje

03. oktober 2023

H&M z zvezdniško zabavo napovedal novo sodelovanje

03. oktober 2023
Foto: H&M

H&M z zvezdniško zabavo napovedal novo sodelovanje

03. oktober 2023
Damson Idris, Irina Shayk, Julien Dossena, Elle Fanning in Ann-Sofie Johansson (Foto: H&M)

H&M in Rabanne sta proslavila svoje prihajajoče sodelovanje z zvezdniškim seznamom poznavalcev industrije v legendarnem pariškem nočnem klubu Silencio.

Pionir na francoski modni sceni, odkar je njegov pokojni ustanovitelj Paco Rabanne predstavil svoje kreacije iz šestdesetih let prejšnjega stoletja, je Rabanne danes prav tako znan po svojih dih jemajočih kreacijah pod vodstvom kreativnega direktorja Juliena Dossene.

Dogodek je ponudil prvi vpogled v kolekcijo Rabanne H&M, ki vključuje ženska oblačila, moška oblačila in modne dodatke ter izdelke za dom. Predstavljena bo v izbranih prodajalnah in na spletu 9. novembra 2023.

Ann-Sofie Johansson in Elle Fanning (Foto: H&M)
Leonie Hanne in Ashley Graham (Foto: H&M)
Irina Shayk (Foto: H&M)
Jared Leto (Foto: H&M)

Imamo tudi slovensko ambasadorko kolekcije

Cher, Elle Fanning, Peggy Gou, Robyn, Irina Shayk, Jared Leto, Justine Skye, Ashley Graham in Tina Kunakey so nosili ključne kose kolekcije Rabanne H&M. Na globalnem dogodku smo imeli tudi slovensko predstavnico, Majo Malnar, našo ambasadorko kolekcije.

Justine Skye (Foto: H&M)
Peggy Gou (Foto: H&M)

“Rabanne je bil vedno vesela blagovna znamka in ta dogodek je ujel igrivo razpoloženje kolekcije Rabanne H&M. Želim, da se ljudje počutijo svobodne, ko nosijo naša oblačila, zato je bilo čudovito videti goste, ki so se zabavali in sprejeli hedonistični duh kolekcije,” pravi Julien Dossena, kreativni direktor pri Rabanne.

“Kje je bolje razkriti kolekcijo, narejeno za nepozabne trenutke, kot v ikoničnem nočnem klubu? V veselje mi je bilo razkriti sodelovanje Rabanne H&M v Parizu z našimi gosti in razkriti potencial te vsestranske kolekcije,” pravi Ann-Sofie Johansson, vodja oblikovanja ženskih oblačil in kreativna svetovalka pri H&M.

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic

New Report

Close