Tako najbolj vroči slovenski vplivnici nosita novo H&M kolekcijo

11. september 2023

Tako najbolj vroči slovenski vplivnici nosita novo H&M kolekcijo

11. september 2023
Foto: Saša Despot

Tako najbolj vroči slovenski vplivnici nosita novo H&M kolekcijo

11. september 2023
Foto: Saša Despot

Najboljši prijateljici Gaja Prestor in Živa Teršek sta na ulicah Ljubljane privabljali poglede v izbranih kosih H&M, ki so mešanica romantike, baroka in neo-noira.

Novo jesensko kolekcijo, ki v trgovine prihaja 14. septembra, odražajo poudarjena ramena, ozki pasovi in podaljšane linije, v ospredju pa so kostimi, dolge obleke, prosojne tkanine in biserni okraski, ki vsak kos povzdignejo do spektakularnosti.

Barvna paleta je nevtralna, v kolekciji prevladujejo črna, srebrna in zemeljski toni, dodatek bele pa celotni kolekciji daje kanček prefinjenosti. Gaja in Živa že komaj čakata, da svoje najljubše kose vključita v svojo jesensko garderobo.

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot

Čeprav priznavata, da ne spremljata modnih trendov, imata obe zelo dodelan modni slog in radi eksperimentirata z novimi kosi.

“Nosim to, kar mi je všeč in kar odraža moj stil,” pravi Gaja in kot svoje najljubše modne kose našteje oversized puloverje in škornje. V novi H&M kolekciji bodo prevladovali predvsem kavbojski in takšni čez kolena.

“Jeseni in pozimi mi je najbolj všeč, da lahko plastiš več različnih kosov in tako ustvariš bolj dodelane outfite.”

Foto: Saša Despot

Od modnih kosov, ki jih je nosila med snemanjem kampanje ji je v oči najbolj padel črn oversized suknjič, ki je odličen za stiliranje k različnim kosom in stilom.

Foto: Saša Despot

Živina najljubša jesenska kosa sta trenčkot in oversized blazer, pod katera najraje obleče osnovne kose v nevtralnih barvah.

“V moji garderobi boste našli večinoma črna, bela, bež in siva oblačila,” prizna.

Foto: Saša Despot

Poleg mode si dekleti delita tudi ljubezen do potovanj, ki jih naravnost obožujeta. “Decembra greva z Živo v London, jaz pa grem poslovno še v Pariz,” razlaga Gaja, ki se bo to jesen posvetila predvsem snemanju svojega prvega albuma.

“Trenutno sem že na polovici, album pa bo prišel ven naslednje leto aprila. Čaka me še snemanje dveh spotov ter veliko enih osebnih projektov, tako da zdaj vse to usklajujem.”

Foto: Saša Despot

Velike spremembe se to jesen obetajo tudi Živi. “Planov je precej, jeseni načrtujem nekaj velikega, veliko spremembo v življenju, ki jo že komaj čakam. Gre za en preskok, eno prelomnico, ki mislim, da mi bo veliko prinesla tako na poslovnem kot na osebnem področju.”

Kaj točno načrtuje, je zaenkrat še skrivnost.

Foto: Saša Despot

Ja, dekleti nikakor ne počivata in kljub vsem projektom uspeta vedno najti čas druga za drugo. “Midve sva skoraj vsak dan skupaj,” pravita in dodata, da sta obe zelo spontani.

“Lahko sva skupaj v tišini, pa nama čisto nič ne manjka. Odlično se dopolnjujeva. Po eni strani sva si zelo podobni, po drugi strani pa zelo različni.”

Foto: Saša Despot

Ko sta skupaj, se najraje zapreta v dnevno sobo, brez mejkapa in v trenirki ter “zaviti v odejo in z najljubšo pijačo v roki gledava serije ali pa se deset ur pogovarjava. Pa tudi žurava radi.”

Foto: Saša Despot

Ja, dekleti druži prijateljstvo, ki jima ga lahko vsak zavida. Živa pri Gaji najbolj ceni njeno srčnost. “Gaja je takšna, da potrebuje veliko časa, da nekoga sprejme. Ko pa ga, postane najbolj srčen človek, kar jih je,” pravi Živa in doda, da se lahko zelo veliko nauči od njenih izkušenj. “Vedno mi zna pomagati.”

Foto: Saša Despot

Katero lastnost pa pri Živi najbolj ceni Gaja?

“Živa je ena od najbolj močnih oseb, kar jih poznam, že zaradi njene življenjske zgodbe. Je eden od primerov, ki ti pokaže, da takrat, ko se ti cel svet sesuje, ne izgubiš sebe, ampak da iz najhujših situacij črpaš največ moči.”

Foto: Saša Despot

Če dve ženski tako trdno podpirata druga drugo, jima na poti do svojih ciljev čisto nič ne stoji na poti. In ko med uresničevanjem svojih sanj povrhu nosita še drzne kose iz nove kolekcije H&M – postaneta nepremagljivi.

Jesenska kolekcija H&M bo predstavljena 14. septembra in bo na voljo v prodajalnah po vsem svetu in na hm.com.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close