Znamka Kiehl's ima inovativno formulo za zaščito kože to zimo

03. februar 2023

Znamka Kiehl's ima inovativno formulo za zaščito kože to zimo

03. februar 2023
Foto: Kiehl's

Za vse, ki si to zimo želite takojšen občutek pomirjene kože in okrepljeno zaščitno kožno pregrado, je kozmetična znamka Kiehl’s pripravila inovativno formulo, ki ponuja rešitev prav za to.

Kiehl’s predstavlja novo Ultra Facial napredno kremo za krepitev zaščitne pregrade kože Ultra Facial Advanced Repair Barrier, ki je bila razvita prav zato, da bi ponudila rešitev za zaščito bariere kože.

Ultra Facial napredna krema za krepitev zaščitne pregrade kože je hitro vpojna balzam krema formulacija, ki uporablja edinstveno Advanced Barrier tehnologijo, ki posnema lipidno strukturo kože in pomaga ohranjati njeno navlaženost.

Formula pomaga povrniti vlago koži in se hitro vpije, tako, da je koža takoj pomirjena. Izdelek predstavlja Kiehl’sovo ciljno rešitev za pomiritev suhe kože, pa tudi rešitev za zaščito pred drugimi zunanjimi vplivi.

Nova Kiehl's Ultra Facial Advanced Repair Barrier krema za krepitev zaščitne pregrade kože
Foto: Kiehl’s

Znamka predstavila še eno ekološko novost

Poleg te novosti je linija Ultra Facial od lanskega leta bogatejša še za eno novost. S poudarkom na doseganju pozitivnih vplivov na okolje in zmanjševanju uporabe plastične embalaže, sta dve najbolj znani vlažilni kremi za obraz iz te linije – Ultra Facial Cream in Ultra Facial Oil-Free Gel Cream od sedaj na voljo v ekološki embalaži za ponovno polnjenje.

Kiehl's Ultra Facial krema je dostopna v embalaži za ponovno polnjenje
Foto: Kiehl’s

Samo eno 150-mililitrsko pakiranje zadostuje za kar tri polnjenja obstoječih 50 ml embalaž. Na ta način znamka nadaljuje svojo misijo Future Made Better™ za zmanjšanje negativnega vpliva na okolje in v podporo skupnosti.

Style. Več novic

New Report

Close