Je Jacob Elordi res Brad Pitt naše generacije?

13. november 2023

Je Jacob Elordi res Brad Pitt naše generacije?

13. november 2023
Foto: Profimedia

Na sceni ni nov, a ker smo tudi njega videli v vlogi legendarnega Elvisa Presleyja, je začel prejemati ogromno pozornosti. Pa je res Brad Pitt naše generacije?

Ko je lani na filmska platna prišel film Elvis, se je vse vrtelo okrog Austina Butlerja, ki je upodobil legendarnega glasbenika. Zdaj pa je svojo priložnost na račun Presleyja dobil Jacob Elordi, ki ga upodablja v najnovejšem filmu Priscilla.

Film se, kot pove že ime, posveča Elivisovi boljši polovici, Priscilli, a Jacobu je nekako uspelo ukrasti pozornost glavni igralki, Cailee Spaeny. Tako se že dve leti zapored vse vrti okrog mladega igralca, ki je na platnu upodobil nesmrtnega kralja rokenrola.

Jacob kot Elvis v Priscilli (Foto: Profimedia)
Priscilla (2023) (Foto: Profimedia)

Kdo sploh je Jacob Elordi?

Jacob je 26-letni avstralski igralec, ki je svetovno slavo doživel z uspešno serijo Evforija. Poleg fantastične Zendaye, ki ji je pripadla glavna vloga, lahko rečemo, da je Jacobu uspelo razviti enega najvidnejših likov omenjene serije.

Njegov talent je tako hitro opazila slavna režiserka Sofia Coppola in mu ponudila vlogo Elvisa.

Jacob v Evforiji (Foto: Profimedia)

Tako lahko že govorimo rojevanju uspešnega igralca, kateremu ni tuj niti dodelan modni slog. Letos se je zavihtel na vrh številnih lestvic najbolje oblečenih moških, pri čemer mu v modi nedvomno pomaga tudi njegova višina. Jacob je namreč visok kar 196 centimetrov!

Začele so se tudi prve primerjave z veliki igralci in najbolj izstopa ta, da je Brad Pitt naše generacije, nekateri pa prav zaradi mode pravijo, da je tudi Timothée Chalamet dobil resno konkurenco.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Smo morda res priča vzponu nove ikone? Čas bo pokazal.

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic

New Report

Close