Megan Fox priznala, da je splavila

09. november 2023

Megan Fox priznala, da je splavila

09. november 2023
Foto: Profimedia

Megan Fox priznala, da je splavila

09. november 2023
Foto: Profimedia

“Kaj takšnega še nisem doživela.”

Priljubljena igralka je izdala knjigo poezij z naslovom Boys Are Poisonous, ki vsebuje več kot 70 pesmi. V njih med drugim opisuje svojo izkušnjo z izgubo otroka v 10. tednu nosečnosti.

“Ob tvoji strani postelje je ultrazvok,” piše v eni od pesmi. “10 tednov in 1 dan. Zaprem oči in si predstavljam. Čvrsto te držim ob svojih prsih.” Kasneje sklene pesem: “Plačala bom vsako ceno, povej mi prosim, kakšna je odkupnina za njeno dušo?”

O spontanem splavu se je izpovedala še v intervjuju za Good Morning America, kjer je iskreno priznala, da še nikoli v življenju ni doživela takšne bolečine. “Imam tri otroke, zato je bilo za oba (z Machine Gun Kellyjem) zelo težko. Ta izguba naju je poslala na zelo divje potovanje, kjer sva se ves čas spraševala ‘Kaj to pomeni?’ in ‘Zakaj se je to zgodilo?'”

Žalostni dogodek je lani na podelitvi Billboard Music Awards na odru omenil tudi Machine Gun Kelly, ki je povedal: “To je za najinega nerojenega otroka.”

Foto: Profimedia

37-letna zvezdnica se je voditeljici jutranje oddaje razgovorila tudi o svojih preteklih razmerjih.

“V življenju sem bil vsaj v enem razmerju, v katerem me je nekdo fizično zlorabljal in v več razmerjih, kjer je bilo prisotno psihično nasilje.”

Priznala je, da bi, če ne bi bila slavna in ljudje ne bi želeli vedeti vseh podrobnosti o njenem življenju, v zbirki razkrila še več bolečih detajlov iz preteklih razmerij. “Z zbirko želim ženskam poslati sporočilo, da ne rabijo ostati tiho. Pesmi so odličen način, kamor lahko pospraviš svojo bolečino in jo narediš uporabno za ostale ljudi ter tako malo manj trpiš,” je zaključila.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close