Sta to njuni najbolj bizarni opravi do zdaj?!

29. julij 2023

Sta to njuni najbolj bizarni opravi do zdaj?!

29. julij 2023

Kontroverzni par je znova pokazal svoj “originalni” smisel za modo.

Megan Fox se nikoli ni bala pokazati malo gole kože in odkar je v zvezi z raperjem Machine Gun Kellyjem, so njene modne oprave še bolj drzne in še bolj razgaljene. Parček se je nedavno nazaj odpravil na romantično večerjo v restavracijo Nobu v Malibuju in si za to priložnosti privoščil še posebej kričeče oprave.

Slavna igralka je nosila prosojno črtasto obleko francoskega oblikovalca Jeana Paula Gaultierja, skozi katero se je videl njen kožni bodi, prsi pa si je pred paparaci ves čas zakrivala z roko. Obleka se je skladala z njenimi na novo pobarvanimi oranžnimi lasmi, opravi pa je dodala še komplet verižic in nevarno dolge bele nohte.

Foto: Instagram

Raper se je medtem odločil za odrezano belo majico brez rokavov z napisom “Father Figure” (očetovska figura, op. p.), ki je razkrivala njegov popek. Videz je dopolnil s svetlo modrimi jeans hlačami, izpod katerih so skoraj v celoti gledale bele boksarice Calvin Klein. Vsekakor outfit, ki ga ne bi želeli videti na ulicah Ljubljane.

Foto: Profimedia

A v Hollywoodu pač veljajo drugačna pravila in če s svojim videzom ne izstopaš, te kaj hitro pozabijo. Parček se tega vsekakor zaveda in s svojimi skrajno kreativnimi outfiti (če se lepo izrazimo) sta tudi tokrat brezskrbno uživala v večernem zmenku.

Nas prav zanima, kaj bosta oblekla naslednjič.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close