Karleuša spet razburja, na oder prišla v “goli” obleki

18. julij 2022

Karleuša spet razburja, na oder prišla v “goli” obleki

18. julij 2022
Foto: Instagram

Čeprav smo pri Jeleni Karleuša vajeni že marsičesa, nas je zdaj ponovno presenetila.

Jelena Karleuša je pretekli vikend na oder stopila v opravi, ki več zakrivala kot razkrivala, česar pri njej sicer nismo vajeni. A ker Jelena ne bi bila Jelena, je izbrala opravo s takšnim potiskom, da je dajala vtis, kot da je gola.

Tako kot je pred nekaj tedni naredila resničnostna zvezdnica Marlo Hampton, je tudi srbska pevka oblekla kreacijo Jean Paul Gaultier s potiskom golega ženskega telesa – spredaj in zadaj.

Odzivi so bili pričakovano – burni. Nanje se je odzvala tudi Karleuša, ki je na Instagram storyju v svojem slogu zapisala: “Mislim, da se morajo primitivci podučiti o tem, kdo je Gaultier in preveriti vid, če ne vidite, da imam na sebi majico in sem popolnoma oblečena.”

“Te prsi so potisk, kmetje. A tudi, če ne bi šlo za potisk, verjamem, da je iz vaše jame pogled na ženske prsi šokanten. Meni ni.

Foto: Instagram

Vse skupaj spominja na odziv na gole prsi igralke Florence Pugh, ki se je modne revije znamke Valentino v Rimu udeležila v prosojni obleki. Nanjo so prav tako takoj začele leteti kritike, a jih tudi ona ni mogla preslišati.

Kako se je odzvala, preverite tukaj.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close