Megan Fox bo izdala zbirko poezije o razočaranju nad moškimi

22. avgust 2023

Megan Fox bo izdala zbirko poezije o razočaranju nad moškimi

22. avgust 2023
Foto: IG @meganfox

Megan Fox bo izdala zbirko poezije o razočaranju nad moškimi

22. avgust 2023
Foto: Profimedia

Pesniška zbirka z naslovom “Pretty Boys Are Poisonous” oz. “Lepi fantje so strupeni” naj bi izšla letošnjega novembra.

Ameriška priljubljena igralka ter fotomodel Megan Fox je oznanila, da bo 7. novembra letos izdala svojo prvo pesniško zbirko, ki jo je, kot je dejala, napisala v poskusu izkoreninjenja bolezni, ki se je v njej ukoreninila zaradi njene tišine.

“Vse življenje sem skrivala skrivnosti pred moškimi,” je zapisala. “Telo me boli zaradi bremena njihovih grehov.” Moja svoboda živi na teh straneh in upam, da lahko moje besede navdihnejo druge, da si povrnejo svojo srečo in svojo identiteto tako, da s svojim glasom osvetlijo tisto, kar je zakopano, a ne pozabljeno, v temi.”

V knjigi je več kot sedemdeset pesmi, ki opisujejo “vse načine, kako se prilagajamo v kalupe tistih, ki jih imamo radi, tudi če to pomeni, da se pri tem izgubimo,” je dodala.

Foto: IG @meganfox

Spomnimo, Megan Fox je bila med letoma 2010 in 2021 poročena z Brianom Austinom Greenom, zvezdnikom serije Beverly Hills, 90210, s katerim ima tudi tri sinove. V zakonu sta imela veliko vzponov in padcev, nekajkrat sta se celo razšla in prekinila zaroko. Leta 2020 sta se dokončno razšla, isto leto pa se je Megan začela dobivati z glasbenikom Machine Gun Kellyjem, ki je od nje štiri leta mlajši, spoznala pa sta se med snemanjem filma Midnight in the Switchgrass.

Kmalu za tem sta začela z razmerjem, ki je postalo zelo odmevno, predvsem zaradi njunih bizarnih dejanj, kot je pitje krvi drug drugemu, sprevrženih izjav na družbenih omrežjih in bizarnih oprav, ki jih je javnost budno spremljala.

Foto: Profimedia

Na začetku letošnjega leta naj bi se par znašel v težavah, saj je Megan izbrisala vse njune slike s svojega Instagram profila, kmalu za tem pa še svoj celoten profil. Razširile so se tudi govorice, da ji naj bi bil Machine Gun Kelly tudi nezvest. Te obtožbe je Megan sicer zavrgla, kljub temu pa potrdila, da imata težave, na katerih delata in jih rešujeta. Kmalu za tem si je par vzel premor, meseca maja pa jih je javnost že znova opazila skupaj, njuno razmerje pa naj bi bilo zdaj močnejše kot kadarkoli. Ob napovedi izida njene pesniške zbirke ji je Machine Gun Kelly tako tudi javno izkazal podporo, saj je pod njeno objavo na Instagramu zapisal: “Ponosen sem nate.”

Čeprav bo zbirka “Pretty Boys Are Poisonous” oz. “Lepi fantje so strupeni” prikaz Meganinega odnosa s številnimi moškimi, ki so zaznamovali njeno življenje, se zdi precej verjetno, da se bodo pesmi vsaj delno dotaknile tudi njenega odnosa z Machine Gun Kellyjem – mi pa že komaj čakamo, da jih preberemo.

Style. Več novic

New Report

Close