Izbrali smo najlepše planerje slovenskih vplivnic

18. avgust 2023

Izbrali smo najlepše planerje slovenskih vplivnic

18. avgust 2023
Foto: Lepa Afna

Izbrali smo najlepše planerje slovenskih vplivnic

18. avgust 2023
Foto: Lepa Afna

Z njihovo pomočjo boste v jesen zakorakali bolj organizirani in bolj motivirani.

Bliža je novo šolsko in študijsko leto, kar pomeni samo eno – nakup novega planerja! Vsi vemo, da je ena od glavnih odlik vsake uspešne ženske dobra organizacija in to lahko dosežemo samo tako, da si vse pomembne sestanke, dogodke in zmenke skrbno zapisujemo.

S tem namenom smo pred prihodom jeseni za vas zbrali planerje slovenskih vplivnic, ki so nas navdušili s svojim dizajnom in pregledno grafiko.

Foto: Simploo

Lepa Afna: “Dober plan, dober dan”

Odkar je Lea Filipovič leta 2018 izdala svojo prvo kolekcijo šolskih pripomočkov, je ta vsako leto v hipu razprodana. Mlade nadobudne šolarje navdušuje z živahne barve in igrivi slogani, ki jim med poukom nudijo dozo navdiha. Čeprav je planer namenjen šolarjem, se je znašel tudi na naši listi želja!

Zakaj nam je všeč? Najbolj nas pritegnejo nežne pastelne barve in igriv napis na naslovnici, velik plus pa je tudi cena, saj je najcenejši med planerji slovenskih vplivnic – zanj je treba odšteti 22 evrov.

Foto: Lepa Afna

Sabrina the Label: “My Life Designer”

My Life Designer je rokovnik, ki ti bo pomagal doseči vse tvoje cilje. Za njim stoji štajerska vplivnica Sabrina Vidovič, planer pa je na voljo v dveh vzorcih: izbirate lahko med pastelno roza s kreativnim pridihom in elegantnim, umazano belim s teksturo umetnega usnja. Cena: 32,90 evrov.

Zakaj nam je všeč? Ker je eleganten, minimalističen in zelo estetski. Dodaten plus so tudi platnice, odporne na praske in kotnik za njihovo zaščito – tako bo planer vedno ostal kot nov.

Foto: Sabrina The Label

Alja Horvat: “My Life Planner”

Priljubljena slovenska oblikovalka Alja Horvat je skupaj z znamko Erin Condren oblikovala kolekcijo šolskih pripomočkov, med katerimi je tudi unikaten planer. Ta je na voljo v več različnih barvitih vzorcih, ki so tako privlačni, da bi se težko odločili za samo enega. Cena: 38,90 evrov.

Zakaj nam je všeč? Njegove barvite kreacije nam skoz celo leto prikličejo poletje, všeč pa so nam tudi zabavne nalepke, ki so dodane planerju.

Tara Drev: “Simplaner”

“Vse je mogoče, če imaš dober plan,” pravi Tara Drev in mi se z njo ne bi mogli bolj strinjati. Premišljena zasnova njenega Simplanerja ti poleg tedenskega načrtovanja omogoča tudi postavljanje mesečnih ciljev, skrb zase in sledenje financam. Všeč nam je njegov preprost (simpl) dizajn in pastelni detajli v notranjosti. Cena: 26,90 evrov.

Zakaj nam je všeč? Ker vsebuje tudi 12 avtorskih ter motivacijskih misli slovenskih podjetnic in ustvarjalk.

Foto: Simploo

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close