Supermanekenka oblekla majico slovenske oblikovalke!

06. junij 2023

Supermanekenka oblekla majico slovenske oblikovalke!

06. junij 2023
Foto: Profimedia

Alessandra Ambrosio se je po ulicah Los Angelesa sprehajala v kreaciji Alje Horvat.

Kreacije slovenske oblikovalke Alje Horvat, ki je bila med drugim uvrščena na seznam Forbes 30 Under 30, segajo daleč čez meje Slovenije. Med drugim so navdušile tudi Viktorijinega angelčka Alessandro Ambrosio, ki je oblekla majico iz njene lanske poletne kolekcije.

Supermanekenka se je po ulicah vročega Los Angelesa sprehajala v enodelnem jeans pajacu, pod katerega je oblekla Aljino roza majico s črnimi grafičnimi vzorci. Družbo sta ji delala hčerka Anya in prijatelj.

Seveda nas je zanimalo, kako kreacija slovenske oblikovalke sploh doseže zvezdnico takšnega kova. “Zgodilo se je čisto po naključju,” razloži Alja. “Nekaj časa nazaj sem Alessandri poslala nekaj stvari iz moje kolekcije in upala, da jih morda obleče.”

Velikih pričakovanj ni imela, saj zvezdnice vsakodnevno prejmejo ogromno stvari. “Zelo sem bila presenečena, ko sem videla, da je Alessandra majčko zares oblekla,” je navdušena Alja, ki je v začetku letošnje pomladi sicer lansirala novo barvito kolekcijo, navdihnjeno z nostalgijo 60. in 70. let.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close