Je to nova romantična komedija, ki nas bo obsedla?

12. julij 2023

Je to nova romantična komedija, ki nas bo obsedla?

12. julij 2023

Je to nova romantična komedija, ki nas bo obsedla?

12. julij 2023
Foto: IMDb

Če je število navdušencev romantičnih komedij v zadnjih letih upadalo, pa Netflixova uspešnica The Perfect Find predstavlja popoln preobrat.

Kdaj ste nazadnje pogledali dobro romantično komedijo? Takšno, ki vam ne bi razkrila zgodbe po desetih minutah, vas nasmejala in ne pustila ravnodušne? Čeprav so romantične komedije nekoč označevale številne filmske uspešnice in kultne dosežke, so danes pogosto označene za potrato časa, nekateri filmski kritiki pa celo opozarjajo, da gre za žanr, ki izumira.

A Netflix obljublja preobrat …

Romantična komedija The Perfect Find je na Netflixu trenutno najbolj gledan filmski naslov. Film prikazuje zgodbo Jenne Jones, ženske, ki ima na prvi pogled vse – odlično kariero in ljubezen svojega življenja. Nepričakovan splet okoliščin pa Jenni življenje obrne na glavo in protagonistka se mora soočiti z novimi izzivi, odločitvami in poznanstvi.

Foto: IMDb

Romantična komedija temelji na istoimenski knjigi pisateljice Tie Williams, film pa je režirala igralka, pisateljica in režiserka Numa Perrier. Glavno vlogo v komediji je odigrala Gabrielle Union, igralsko ekipo pa sestavljajo še Keith Powers, Gina Torres, La La Anthony in drugi.

Film je svetovno premiero doživel 14. junija na festivalu Tribeca, na Netflixu pa si ga je mogoče ogledati od 23. junija 2023.

Avtor
Piše

Tara Kuster

Style. Več novic

New Report

Close