Jo prepoznate? Znana Slovenka doživela popolno preobrazbo!

30. maj 2022

Jo prepoznate? Znana Slovenka doživela popolno preobrazbo!

30. maj 2022
Foto: Tibor Golob

Bepopovka Ana Praznik je za en dan postala dolgolaska! Z močnim mejkapom in resnim pogledom so jo njeni oboževalci komaj prepoznali.

Ana Praznik je že od nekdaj znana po svoji prepoznavni kratki frizuri in minimalističnem ličenju, zato je bila njena preobrazba z dolgimi lasmi in močnim mejkapom velik šok za njene oboževalce.

“Ana, noro ti paše! Huda si in zelo seksi!”, “Sploh te ne bi prepoznala! Huda s kratkimi in dolgimi!” in “Noro dobro ti pašejo dolgi lasje!” so se pod fotografijo strnili laskavi komentarji.

Na glavi za pet kilogramov las

Bepopovka je razkrila, da gre samo za enodnevno preobrazbo, v katero jo je prepričal znan slovenski fotograf in njen dobri prijatelj Tibor Golob. “Tibor me je že nekaj časa žical, da bi me rad preobrazil. In me je. Naredili smo tri različne looke. Danes predstavljam prvega. Gre za ‘James Bond’ look,” je zapisala in dodala, da je imela na glavi za kakšnih pet kilogramov las, ki so ji povzročali bolečino v vratu.

“Zelo nenavaden občutek. Sploh to, ko so mi lasje božali hrbet!” je iskreno priznala. Ekipa frizerjev se je z njeno frizuro ukvarjala eno uro, na koncu pa jim je uspelo ustvariti valovite in plapolajoče dolge lase, ki jih je Ana imela prvič v življenju!

Navdih za drugi look je ekipa našla v Marilyn Monroe. Ani so v ta namen skrajšali dolge lase, jo bogato nakitili in ji kot dodatek v roko dali tanko cigaro. Za močan mejkap je poskrbela znana slovenska vizažistka Doroteja Premužič. “Občudovala sem ga vsakič, ko sem se pogledala v ogledalo!” je povedala Ana.

“Lepša si naravna!”

V tretjem looku so Ano obdajale vijolične hortenzije, ki so v kombinaciji z živo zelenim plaščem poskrbele za popoln modni kontrast. Za vpadljive modne dodatke, kot so mrežaste rokavice in težak kovinski nakit, je poskrbela Jerneja Zhembrovsky s svojo znamko Thelie by JPZ. “Z dobro ekipo se vse da,” je izkušnjo strnila Ana, njeni sledilci pa so se na koncu vseeno strinjali, da ji bolj pristajata njen naraven videz in prepoznaven sijoč nasmeh.

“Zelo lepo so te zrihtali, ampak takšna, bolj naravna, si lepša. Tole nisi prava ti, manjka tvoja energija”, “Lepe umetniške slike, ampak najlepša si z nasmehom in iskricami v očeh. Verjamem pa, da je tole bilo zelo zanimivo in zabavno,” so zapisali.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close