Kako doseči videz budnosti, tudi, ko ste popolnoma zaspani

29. november 2023

Kako doseči videz budnosti, tudi, ko ste popolnoma zaspani

29. november 2023
Foto: Instagram @camillecharriere

Kako doseči videz budnosti, tudi, ko ste popolnoma zaspani

29. november 2023
Foto: Instagram @camillecharriere

S pravimi pristopi za nego kože, načini ličenja in zdravim načinom življenja boste hitro pregnali utrujen videz.

Se je tudi vam že kdaj zgodilo, da ste šli prepozno spati in se zjutraj zbudili v takšnem stanju, kot da bi vas povozil tovornjak? Popolnoma vas razumemo, zgodi se tudi najboljšim. A ko je treba ves utrujen in zaspan iti v službo, je težko oddelati 8-urni delavnik.

Na srečo lahko s pravimi pristopi za nego kože, načini ličenja in zdravim načinom življenja poskrbite, da ne boste več videti zaspano, tudi če celo noč niste spali.

Foto: Pexels

Nanesite si masko in vmes multitaskajte

V samo 10 minutah bo odlična vlažilna maska poskrbela, da bo vaša polt videti precej bolj zbujena. Ker vemo, da ste zaposleni, v teh desetih minutah “multitaskajte”. Nanesite si jo, medtem ko se pripravljate na svoj dan.

Poskrbite za prekrvavitev

Preprost, dinamičen joga gib pomaga aktivirati vašo cirkulacijo sistema ter poskrbi tudi, da se raven energije dvigne. Kri bo začela krožiti po telesu, hkrati pa bo prebudil dele telesa, ki so ponoči mirovali. Gib izvedete tako, da raztegnete in odprete mišice od glave do pet in ga ponovite od petkrat do desetkrat. Vzame vam le nekaj minut, a vaše telo bo čutilo spremembo.

Foto: Unsplash

Naučite se tehnik prekrivanja

Če si želite, da bo vaš videz svež in buden, je najbolj pomembna hidracija. Uporabite napreden nočni serum za oči, ki bo poskrbel, da boste videti sveže in brez podočnjakov.

Dodajte rdečilo

Z rdečilom v prahu poskušajte doseči videz naravne rdečice. S čopičem ga nanesite tako, da se bo rožnata barva zlila s središčem obraza, hkrati pa s čopičem potegnite tudi proti ušesom, da bodo lica videti bolj dvignjena.

Posvetlite oči

Oči najbolj razkrivajo neprespane noči. Poživite jih z bleščečim senčilom. Seveda ne pozabite na obrvi, saj so lepo oblikovane obrvi tiste, ki poskrbijo za bister pogled.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close