Kako je perilo Kim Kardashian neki punci rešilo življenje

19. julij 2023

Kako je perilo Kim Kardashian neki punci rešilo življenje

19. julij 2023
Foto: Profiedia

TikTok je preplavil video, v katerem dekle po imenu Whitney Wiley razkriva, da ji je spodnje perilo priljubljene znamke rešilo življenje.

Le kdo bi si mislil, da bo spodnje perilo znamke SKIMS, ki ga je zasnovala najbolj znana resničnostna zvezdnica Kim Kardashian in ki naj bi dosegalo vrednost 4 milijarde evrov, nekoč preprečilo prezgodnjo smrt.

Čeprav se je podjetje pred nekaj leti znašlo pred sodiščem zaradi potencialno nevarnih izdelkov, je tokrat po besedah Whitney pripomoglo preprečiti najhujši možen scenarij.

Foto: Profimedia
Foto: Instagram @skims

Angelina je v videu razkrila tragično zgodbo, ki se je zgodila na pravi dan tega leta. Medtem ko je čakala na prevoz v Kansas Cityju v Missouriju je bila namreč kar štirikrat ustreljena. Povedala je, da je zahvaljujoč nošenju spodnjega perila za oblikovanje telesa preživela in bi bile njene poškodbe brez perila hujše.

@honeygxd no but fr, thanks kim 😭😭🫶🏼 #fyp #foryou #gunviolence #kimkardashian #kim #skims #skimsbodysuit #gunviolenceawareness ♬ dream – 💗

“Kim Kardashian mi je rešila življenje,” je na TikToku dejala o svoji pretresljivi izkušnji in razkrila, da je pod obleko nosila bodi znamke SKIMS. “Bil je tako tesen, da je dobesedno preprečil izkrvavitev,” je pojasnila. Dodala je, da bo kupila še kakšen izdelek in da bi bilo dobro, da bi bodi za vsak slučaj nosila kar vsak dan.

Objavo je zvezdnica resničnostih šovov, ki nenehno preseneča tako s svojim osebni modnim slogom kot kolekcijami perila in kopalk, delila na svojem Instagram profilu. Posnetka posebej ni komentirala, pod objavo je le zapisala ‘Vau‘ in dodala emotikon molilnih rok.

Foto: Profimedia

Avtor
Piše

Katja Štravs

Style. Več novic

New Report

Close