Patti LuPone: "Družina Kardashian je uničila generacije deklet"

08. maj 2023

Patti LuPone: "Družina Kardashian je uničila generacije deklet"

08. maj 2023
Patti je cenjena filmska in gledališka igralka. (Foto: Profimedia)

Broadwayska zvezdnica je brez dlake na jeziku povedala, kaj si misli o najslavnejši družini na svetu.

Legendarna igralka in velika broadwayska zvezdnica Patti LuPone je za britanski Telegraph razkrila veliko svojih misli – med drugim tudi to, kaj meni o slavnih sestrah Kardashian.

Ker bo Kim Kardashian zaigrala ob njej v prihajajoči seriji American Horror Story, se je razgovorila tudi o njej in tem, kakšen vpliv ima na mlada dekleta.

Foto: Profimedia

“Kaj ona prispeva?!” je razburjeno dejala in dodala: “Mislim, da je družina Kardashian uničila generacije deklet.”

“Naredile niso nič drugega kot spodbujale dekleta, da zapravijo svoja življenja, da bi izgledala tako kot one.”

“Kaj za vraga se dogaja v gledališčih?”

A ni bila ostra le do Kardashiank, temveč tudi do obiskovalcev gledališč, ki se zadnje čase ne obnašajo ravno zgledno. Na začetku leta je denimo eden od obiskovalcev veliko potrebo opravil kar na hodniku med broadwaysko predstavo Nekateri so za vroče, pred nekaj tedni pa so morali policisti prekiniti predstavo Telesni stražar v Manchestru, potem ko se je med obiskovalci vnel prepir.

“Kaj za vraga se dogaja v gledališčih?” se je ob tem vprašala LuPone in podala svojo teorijo, češ, da se je vse začelo z Abbinim muzikalom Mamma Mia!, katerega plakati so sporočali: “Že veste, da vam bo všeč!”

Patti LuPone na odru (Foto: Profimedia)

LuPone se je ob tem zgrozila in pripomnila: “Gledališča ni več, če občinstvo zanima samo še to, kar že pozna. Nove ideje ne morejo priti do teh ljudi.”

Ob tem je bila kritična tudi do stoječih ovacij: “Zavračam to, da bi vstala. Mislim, da ljudje vstanejo in ploskajo samo zato, ker so plačali toliko za vstopnice, da morajo verjeti, da je vredno.”

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close