Spoznajte vplivnico, ki z oponašanjem sester Kardashian služi milijone

10. januar 2023

Spoznajte vplivnico, ki z oponašanjem sester Kardashian služi milijone

10. januar 2023
Foto: Instagram

Ko boste začeli gledati njene videe, se ne boste mogli ustaviti!

Če se vam ne ljudi pogledati vseh dvajset sezon serije V koraku z družino Kardashian, si prihranite čas in si raje oglejte zabavne posnetke TikTok in Instagram vplivnice Yuri Lamasbelle, ki na smešen način imitira sestre Kardashian.

Glavne zvezde njenih videov so običajno Kim, Khloe in Kourtney, odlično pa ji gre tudi posnemanje mame Kris in najmlajše članice klana Kardashian Kylie Jenner.

Lamasbella je v svet družbenih omrežij vstopila kot lepotna vplivnica, vendar so prav videi, v katerih posnema Kardashianove, tisti, ki so v hipu postali viralni. Ko boste pogledali en video, ne boste mogli nehati brskati po ostalih!

Njene parodije so očitno navdušile tudi glavno akterko Kim, ki je Lamasbelli celo podarila izdelke Skims v vrednosti 792 evrov!

Svoj prvi video je na TikToku objavila novembra 2019 in v hipu dosegla 50.000 ogledov. Danes ji na TikToku sledi že 2,9 milijona sledilcev, po njihovi zaslugi pa Lamasbella služi bajne vsote denarja. Njeno premoženje je ocenjeno na milijon dolarjev (928 tisoč evrov).

31-letna vplivnica se lahko pohvali tudi s svojim podjetjem Bella G Beauty, ki prodaja kakovostne umetne trepalnice, njeno življenje pa že leto in pol polni sinček Amauri.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close